Top case de pariuri cu cele mai mari cote în 2019

0
4410

Top case de pariuri online cu cele mai mari cote

Un top al caselor de pariuri online-n funcție de cote este greu de făcut dacă n-ai un soft care să monitorizeze payout-ul. De asemenea sunt cazuri în care o anumită casă de pariuri are cote mai bune la tenis decât altele, dar stă foarte prost la fotbal. În aceste condiții n-aș face neapărat un top al agențiilor de pariuri licențiate în România, ci m-aș referi doar la câteva dintre ele (care sunt monitorizate și de site-urile de profil internaționale).

Aceasta este casa de pariuri cu cele mai mari cote!

Acestea sunt: 888Sport (payout 92.82%), unibet.ro (payout 92.82%), Sportingbet (92.60%). Doar ele sunt monitorizate, de aceea spuneam că nu prea este relevant, în condițiile în care în Romțnia sunt 20 de agenții de pariuri online funcționale.

Din experiența avută pot spune că betano.com este casa de pariuri cu cele mai mari cote din România. Ea este urmată de 888sport.ro și Unibet. De aici încolo începe bătălia.

Cine este pe locul 4?

Aș înclina către Betfair, dar nu bag mâna-n foc că lucrurile stau chiar așa, deoarece nu știu ce payout mediu avem la agenții precum Fortuna, Superbet, Netbet sau Winmasters.

Dacă vrei să pariezi pe cele mai bune cote îți recomand să faci niște calcule preliminare înainte de a alege agenția. Ia toate casele de pariuri din listă și monitorizează tipurile de pronosticuri care te interesează pentru 2-3 zile.

Ține cont de un aspect pe care mulți îl neglijează: la meciurile foarte importante unele case de pariuri oferă cote mai mari, dar compensează acea creștere a cotelor prin micșorarea lor la un meci dintr-o competiție de top, dar nu la fel de interesant.

De exemplu s-ar putea să ai la Barcelona – Real Madrid cote 1×2 cu payout 97%, iar la Getafe – Rayo Vallecano payout-ul să fie de 91-92%. Se întâmplă acest lucru deoarece fiind un meci de interes acele case de pariuri încearcă să ia ochii pariorilor cu cotele mari.

Să închei și cu top 3 case de pariuri online cu cele mai mari cote:

    1. Betano – 500 RON bonus daca îți deschizi cont prin acest link.
    2. 888sport – 1.000 RON bonus daca îți deschizi cont prin acest link.
    3. Unibet – 300 RON bonus daca îți deschizi cont prin acest link.

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Serginho
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
40 din 54 74% +1296.00 Vezi Ponturi
2 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
36 din 56 64% +370.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
34 din 66 52% +266.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here