Top case de pariuri cu cele mai mari cote

0

Top case de pariuri online cu cele mai mari cote

Un top al caselor de pariuri online-n funcție de cote este greu de făcut dacă n-ai un soft care să monitorizeze payout-ul. De asemenea sunt cazuri în care o anumită casă de pariuri are cote mai bune la tenis decât altele, dar stă foarte prost la fotbal.

În aceste condiții n-aș face neapărat un top al agențiilor de pariuri licențiate în România, ci m-aș referi doar la câteva dintre ele (care sunt monitorizate și de site-urile de profil internaționale).

ACEASTA este casa de pariuri cu cele mai mari cote!

Acestea sunt: Unibet (payout 92.87%), 888Sport (payout 92.78%), Fortuna (91.33%). Doar ele sunt monitorizate, de aceea spuneam că nu prea este relevant, în condițiile în care în Romania sunt 19 agenții de pariuri online funcționale.

Din experiența avută pot spune că Superbet este casa de pariuri cu cele mai mari cote din România. Ea este urmată de Betano. De aici încolo începe bătălia.

Cine este pe locul 3?

Aș înclina către Unibet, dar nu bag mâna-n foc că lucrurile stau chiar așa, deoarece nu știu ce payout mediu avem la agenții precum Maxbet, PublicWin, Netbet sau Winmasters.

Dacă vrei să pariezi pe cele mai bune cote îți recomand să faci niște calcule preliminare înainte de a alege agenția. Ia toate casele de pariuri din listă și monitorizează tipurile de pronosticuri care te interesează pentru 2-3 zile.

Ține cont de un aspect pe care mulți îl neglijează: la meciurile foarte importante unele case de pariuri oferă cote mai mari, dar compensează acea creștere a cotelor prin micșorarea lor la un meci dintr-o competiție de top, dar nu la fel de interesant.

De exemplu s-ar putea să ai la Barcelona – Real Madrid cote 1×2 cu payout 97%, iar la Getafe – Rayo Vallecano payout-ul să fie de 91-92%. Se întâmplă acest lucru deoarece fiind un meci de interes acele case de pariuri încearcă să ia ochii pariorilor cu cotele mari.

Să închei și cu top 3 case de pariuri online cu cele mai mari cote:

    1. Superbet – 500 RON bonus daca îți deschizi cont prin acest link.
    2. Betano – 500 RON bonus daca îți deschizi cont prin acest link.
    3. Unibet – 300 RON bonus daca îți deschizi cont prin acest link.

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+431.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
4 din 667%+34.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
5 din 863%-5.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here