Top case de pariuri cu cele mai mari cote in 2019

0
4187

Top case de pariuri cu cele mai mari cote in 2019 Case de pariuri online

Un top al caselor de pariuri online in functie de cote este greu de facut daca n-ai un soft care sa monitorizeze payout-ul. De asemenea sunt cazuri in care o anumita casa de pariuri are cote mai bune la tenis decat altele, dar sta foarte prost la fotbal. In aceste conditii n-as face neaparat un top al agentiilor de pariuri licentiate in Romania, ci m-as referi doar la cateva dintre ele (care sunt monitorizate si de site-urile de profil internationale)

Aceasta este casa de pariuri cu cele mai mari cote

Acestea sunt: 888Sport (payout 93.05%), unibet.ro (payout 92.86%), Sportingbet (92.21%). Doar acestea sunt monitorizate, de aceea spuneam ca nu prea este relevant in conditiile in care in Romania sunt 19 agentii de pariuri online functionale.

Din experienta avuta pot spune ca betano.com este casa de pariuri cu cele mai mari cote din Romania. Ea este urmata de 888sport.ro si Unibet. De aici incolo incepe batalia. Cine este pe locul 4? As inclina catre Betfair, dar nu bag mana in foc ca lucrurile stau chiar asa, deoarece nu stiu ce payout mediu avem la agentii precum Fortuna, Superbet, Netbet, Winmasters.

Daca vrei sa pariezi pe cele mai bune cote iti recomand sa faci niste calcule preliminare inainte de a alege agentia. Ia toate casele de pariuri din lista si monitorizeaza tipurile de pronosticuri care te intereseaza pentru 2-3 zile.

Tine cont de un aspect pe care multi il neglijeaza: la meciurile foarte importante unele case de pariuri ofera cote mai mari, dar compenseaza acea crestere a cotelor prin micsorarea lor la un meci dintr-o competitie de top, dar nu la fel de interesant. De exemplu s-ar putea sa ai la Barcelona – Real Madrid cote 1×2 cu payout 97%, iar la Getafe – Rayo Vallecano payoutul sa fie de 91-92%. Se intampla acest lucru deoarece fiind un meci de interes acele case de pariuri incearca sa ia ochii pariorilor cu cotele mari.

Sa inchei si cu top 3 case de pariuri online cu cele mai mari cote:

    1. Betano – 500 RON bonus daca iti deschizi cont prin acest link
    2. 888sport – 1.000 RON bonus daca iti deschizi cont prin acest link
    3. Unibet – 250 RON bonus daca iti deschizi cont prin acest link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here