Top case de pariuri la care putem paria pe sporturi electronice

0
32

Acum 20 de ani, cand jucam Counter-Strike cu prietenii pe echipe intr-un internet cafe, nu ma gandeam ca in timp se va ajunge sa se parieze pe sporturi electronice, ca vor fi echipe de profesionisti de League of Legends, Dota 2 sau Starcraft 2 care se antreneaza zilnic ca sa ajunga pe primele locuri la un Campionat Mondial. In prezent sunt unii jucatori platiti cu sume importante pe luna, plus sponsorizari de la firme mari si in timp devin vedete in lumea jocurilor pe calculator sau console Playstation, Xbox sau Nintendo.

Jocurile electronice se impart in mai multe categorii:

  • Fighting games (jocuri de lupta 1 contra 1) – Mortal Kombat.
  • Real time strategy (Strategie in timp real) – Star Craft si Star Craft 2.
  • First Person Shooter – Counter-Strike Global Offensive este “regele” jocurilor de acest gen.
  • Sports Games – fotbalul conduce detasat in preferintele tinerilor.
  • Multiplayer Online Battle Arena Games – DOTA 2 si League of Legends.

Casele de pariuri licentiate in Romania ofera pariuri pentru sporturi electronice de la toate turneele importante, dar si de la turnee mai mici sau jocuri mai putin cunoscute. Mai jos ai un top cu cele mai bune agentii online pentru pariuri pe e-sports.

1. Betano

Casa de pariuri Betano acopera multe competitii de sporturi electronice, de la campionate mondiale pana la turnee mai mici. Este printre putinele agentii de pariuri care are o oferta asa de bogata pentru e-sports.

In momentul cand am intrat pe betano.com aceasta agentie oferea 6 competitii pentru Counter-Strike Global Offensive printre care: ECS, Asia Minor Champs, ECS Finals, DreamHack Atlanta etc.

La League of Legends erau 2 competitii pentru care se ofereau cote la pariuri pentru. Betano ofera cote la victorie pentru echipele care joaca Dota 2, Overwatch, Starcraft, Starcraft 2 si Rocket League.

Navigarea in sectiunea de sporturi electronice la casa de pariuri Betano este destul de usoara. Poti sa alegi meciurile din urmatoarele 3 ore, din urmatoarele 24 de ore sau dai click pe TOATE.

Joaca AICI pariuri pe sporturi electronice la Betano!

2. Unibet

Unibet este pe locul 2 in acest top pentru ca ofera pariuri antepost pentru sporturile electronice. Daca esti inspirat poti sa faci bani buni daca alegi antrenorul anului la E-sports, cel mai bun jucator de E-sports, cea mai buna echipa de sporturi electronice sau cel mai bun joc pentru publicul larg.

Unibet ofera cote pre-meci pentru victorie la turneele de Counter-Strike Global Offensive, Overwatch sau DOTA 2, dar si pariuri live.

Pariaza pe E-Sports AICI la Unibet!

3. Netbet

Netbet ofera variante diferite de a paria fata de alte agentii online. Aici gasesti, la Counter-Strike Global Offensive, peste 17 variante: cote pentru handicap asiatic pe echipa pentru fiecare harta in parte, in afara de cote pentru victorie, total harti 2,5, handicap asiatic final la victorie, castigator harta 1 etc.

Navigarea este usoara la Netbet, pentru ca gasesti repede cotele oferite pentru sporturi electronice pe urmatoarele 7 zile, dar si Ligi de top sau pariuri live E-sports.

Vezi AICI oferta de pariuri pe sporturi electronice de la Netbet!.

4. Winmasters

In momentul in care am intrat pe acest site m-a surprins placut numarul mare de pariuri pe E-sports oferite pentru pariorii pasionati de asa ceva. Winmasters ofera cote pentru o varietate importanta de competitii de mare anvergura: Counter-Strike Global Offensive, DOTA 2, Overwatch, League of Legends, Rocket League, Rainbow Six, Wracraft 3.

Deschide cont AICI la Winmasters ca sa pariezi pe E-Sports!

5. Betfair

Oferta de sporturi electronice este mai mica decat la Betano, Netbet sau Unibet, dar Betfair acopera turneele importante. Gasesti pariuri pe meci, cel putin la Counter-Strike Global Offensive pe victorie, Scor corect, castigator harta 1, castigator harta 2, echipa gazda castiga o harta, echipa oaspete castiga o harta, handicap asiatic si total harti peste 2,5.

Da click AICI pentru a paria la Betfair pe sporturi electronice!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
59 din 89 66% +986.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here