Top 3 case de pariuri la care putem paria pe sporturi electronice

0

Acum 20 de ani, când jucam Counter-Strike cu prietenii pe echipe într-un internet cafe, nu mă gândeam că-n timp se va ajunge să se parieze pe sporturi electronice, că vor fi echipe de profesioniști de League of Legends, Dota 2 sau Starcraft 2 care se antrenează zilnic ca să ajungă pe primele locuri la un Campionat Mondial.

În prezent sunt unii jucători plătiți cu sume importante pe lună, plus sponsorizări de la firme mari și-n timp devin vedete-n lumea jocurilor pe calculator sau console Playstation, Xbox sau Nintendo.

top case de pariuri sporturi electronice

Jocurile electronice se împart în mai multe categorii:

  • Fighting games (jocuri de luptă 1 contra 1) – Mortal Kombat.
  • Real time strategy (strategie în timp real) – Star Craft și Star Craft 2.
  • First Person Shooter – Counter-Strike Global Offensive este “regele” jocurilor de acest gen.
  • Sports Games – fotbalul conduce detașat în preferințele tinerilor.
  • Multiplayer Online Battle Arena Games – DOTA 2 și League of Legends.

Casele de pariuri legale oferă pariuri pentru sporturi electronice de la toate turneele importante, dar și de la turnee mai mici sau jocuri mai puțin cunoscute. Mai jos ai un top cu cele mai bune agenții online pentru pariuri pe e-sports.

1. Superbet

superbet sporturi electroniceÎn momentul în care am intrat pe site-ul casei de pariuri m-a surprins plăcut numărul mare de pariuri pe E-sports oferite pentru pariorii pasionați de așa ceva. Superbet oferă cote pentru o varietate importantă de competiții de mare anvergură din Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, DOTA 2, Starcraft, Rainbow Six, Overwatch și King of Glory.

Deschide cont AICI la Superbet ca să pariezi pe E-Sports!

2. Betano

Betano acoperă multe competiții de sporturi electronice, de la campionate mondiale până la turnee mai mici. Este printre puținele case de pariuri care are o ofertă așa de bogată pentru e-sports.

În momentul cand am intrat pe betano.com această agenție oferea pariuri pentru 3 competitii de Counter-Strike Global Offensive.

La League of Legends erau nu mai puțin de 12 competiții pentru care se ofereau cote la pariuri. Betano oferă cote la victorie pentru echipele care joacă Dota 2, Rainbow Six, Call of Duty, Overwatch, Starcraft, Starcraft 2 si King of Glory.

Navigarea-n secțiunea de sporturi electronice la casa de pariuri Betano este destul de ușoară. Poti să alegi să vezi meciurile din următoarele 3, 12 sau 24 de ore sau dai click pe TOATE pentru oferta completă.

Joacă AICI pariuri pe sporturi electronice la Betano!

3. Fortuna

fortuna sporturi electroniceOferta de sporturi electronice este aproape similară cu cea de la Betano sau Superbet. Spre deosebire însă de primele 2 agenții din acest top, la Fortuna ai doar pariuri pe câștigătorii meciurilor de E-Sports, nu și pariuri suplimentare. Astfel nu ai o ofertă la fel de bogată pentru a găsi cele mai bune ponturi pariuri pe sporturi electronice.

Da click AICI pentru a paria la Fortuna pe sporturi electronice!

Ți-am prezentat un top 3 al caselor de pariuri online recomandate pentru a paria pe sporturile electronice sau E-Sports cum mai sunt acestea cunoscute în întreaga lume.

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+431.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
4 din 667%+34.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
5 din 863%-5.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here