Top case de pariuri online in Romania (2019)

0
989

Top case de pariuri online in Romania (2019) Case de pariuri online

In acest moment, mai 2019, în Romania avem 20 de case de pariuri legale. In cele ce urmeaza imi propun sa-ti prezint un top 4 al acestor case in opinia mea dar si a marii majoritati a pariorilor romani.

1. Betano

O casa de pariuri online aparuta in 2015, dar care si-a facut loc rapid pe piata din Romania si a intrat intr-un top al preferintelor pariorilor romani. Ca o parere personala, daca ar avea si oferta de handicapuri asiatice ar fi de departe numarul 1 in Romania.

Daca excludem aceste optiuni de pariere are o oferta mai vasta decat Unibet sau Fortuna, ba chiar si competitiile acoperite sunt mai multe. Cotele bune sunt si ele un avantaj in favoarea Betano si mai sunt si alte aspecte la care exceleaza, dar pe care te las sa le descoperi singur.

Betano ofera la momentul actual un bonus 100% pana la 500 RON la prima depunere. Asta inseamna ca daca alegi aceasta agentie si depui 500 RON vei putea paria cu 1.000 RON.

Deschide cont AICI la Betano si ai bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON!

2. Fortuna

Fortuna este prima casa de pariuri online, daca privim sondajele de profil. N-as clasa-o insa pe prima pozitie deoarece are cote mai mici decat Betano si chiar si oferta de pariere este mai “subtire”, lipsind destul de multe tipuri de pariuri.

Fortuna este si singura casa de pariuri offline la care iti recomand sa pariezi si online. Seriozitatea aratata de-a lungul timpului ma face sa vin cu aceasta recomandare, in conditiile in care celelalte agentii care activeaza si offline primesc destule reclamatii pe forumurile de profil.

Inregistreaza-t AICI la Fortuna si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

3. Netbet

Netbet, sponsorul echipei de fotbal FCSB, este un nume vizibil pe piata pariurilor online din Romania. Oferta de pariere este buna, despre seriozitatea agentiei nu se poate pune problema, dar o mica problema ar fi la cote. In 80% din cazuri cotele de la Netbet sunt inferioare celorlalte agentii de pariuri pe care le recomand in acest articol.

In prezent Netbet are cel mai bun bonus sub forma unui pariu fara risc, limita maxima fiind de 500 RON.

Deschide cont AICI la NetBet si ai primul pariu fara risc pana la 500 RON!

4. Unibet

La momentul actual consider Unibet a patra in topul caselor de pariuri online licentiate in Romania. Cu o vechime de peste 18 ani pe piata Unibet a aratat de-a lungul timpului de ce este un bookmaker de top. In anii 2006, 2008 si 2009 revista eGaming Review declarand-o cea mai buna casa de pariuri online. De atunci a trecut insa ceva timp.

Inregistreaza-t AICI la Unibet si primesti un pariu fara risc de pana la 250 RON!

Oricare din aceste case de pariuri pe internet vei alege nu vei regreta. Despre ele se scriu multe pe internet, dar daca esti un jucator normal, care nu-si face conturi multiple pentru bonusuri si care nu incearca sa profite de erorile inerente care apar si pe astfel de site-uri cu siguranta vei avea o experienta placuta cu oricare dintre ele.

Eu le-am prezentat in ordine ca un top personal, dar tu poti juca la toate cele 4 deoarece avand cont si fonduri la mai multe case de pariuri vei putea beneficia de cele mai bune cote si acest lucru conteaza foarte mult pe termen lung.

Nu trebuie neglijate nici bonusurile oferite! La Netbet si Unibet se asigura pana la 750 RON (in total) la primul pariu plasat, iar daca depui cate 500 RON la Betano si Fortuna vei beneficia de bonusuri de 1.000 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
35 din 63 56% +841.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
40 din 61 66% +379.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here