Top case de pariuri online in Romania

535

In acest moment în Romania avem 21 case de pariuri legale. In cele ce urmeaza imi propun sa-ti prezint un top 4 al acestor case in opinia mea dar si a marii majoritati a pariorilor romani.

cea-mai-buna-casa-de-pariuri-online

La momentul actual consider Unibet cea mai buna casa de pariuri online licentiata in Romania. Cu o vechime de peste 18 ani pe piata Unibet a aratat de-a lungul timpului de ce este un bookmaker de top. In anii 2006, 2008 si 2009 revista eGaming Review declarand-o cea mai buna casa de pariuri online. In plus, la International Gaming Awards Unibet a luat nu mai putin de 8 premii, primind si in 2015 premiul pentru cea mai buna casa de pariuri online si cea mai buna casa de pariuri pentru live betting.

La Unibet ai primul pariu fara risc pana la maxim 250 RON. Te inregistrezi acceptand promotia si apoi plasezi un prim pariu, daca-l pierzi miza iti va fi restituita.

Fortuna este principala casa de pariuri daca privim sondajele de profil. N-as clasa-o insa pe prima pozitie deoarece are cote mai mici decat Unibet si chiar si oferta de pariere este mai “subtire”, lipsind destul de multe tipuri de pariuri.

Fortuna este singura casa de pariuri offline la care iti recomand sa pariezi si online. Seriozitatea aratata de-a lungul timpului ma face sa vin cu aceasta recomandare, in conditiile in care celelalte agentii care activeaza si offline primesc destule reclamatii pe forumurile de profil.

Si bonusul Fortuna este sub forma unui prim pariu fara risc, chiar mai bun decat la Unibet. Este returnata integral miza primului pariu, daca acesta este pierdut, pana la maxim 300 RON!

O casa de pariuri online aparuta in 2015, dar care si-a facut loc rapid pe piata din Romania si a intrat intr-un top al preferintelor pariorilor romani. Ca o parere personala, daca ar avea si oferta de handicapuri asiatice ar fi de departe numarul 1 in Romania. Excluzand aceste optiuni de pariere are o oferta mai vasta decat Unibet sau Fortuna, ba chiar si competitiile acoperite sunt mai multe. Cotele bune sunt si ele un avantaj in favoarea Betano si mai sunt si alte aspecte la care exceleaza, dar pe care te las sa le descoperi singur.

Betano ofera la momentul actual un bonus 100% pana la 500 RON. Asta inseamna ca daca alegi aceasta agentie si depui 500 RON vei putea paria cu 1.000 RON.

Netbet, sponsorul echipei de fotbal FCSB, este un nume vizibil pe piata pariurilor online din Romania. Oferta de pariere este buna, despre seriozitatea agentiei nu se poate pune problema, dar o mica problema ar fi la cote. In 80% din cazuri cotele de la Netbet sunt inferioare celorlalte 3 agentii de pariuri pe care le recomand in acest articol.

In prezent Netbet are cel mai bun pachet de bonusuri de pe piata pariorilor din Romania. Astfel ofera bonus la fiecare din primele 5 depuneri, suma totala acordata ca bonus putand sa ajunga pana la 1.500 RON.

Oricare din aceste case de pariuri pe internet vei alege nu vei regreta. Despre ele se scriu multe pe internet, dar daca esti un jucator normal, care nu-si face conturi multiple pentru bonusuri si care nu incearca sa profite de erorile inerente care apar si pe astfel de site-uri cu siguranta vei avea o experienta placuta cu oricare dintre ele. Eu le-am prezentat in ordine ca un top personal, dar tu poti juca la toate cele 4 deoarece avand cont si fonduri la mai multe case de pariuri vei putea beneficia de cele mai bune cote si acest lucru conteaza foarte mult pe termen lung.

Nu trebuie neglijate nici bonusurile oferite! La Unibet si Fortuna se asigura pana la 550 RON (in total) la primul pariu plasat, iar daca depui 500 RON la Betano si alti 450 la Netbet vei beneficia de bonusuri totale de 950 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here