Top case de pariuri online în România

0

Top case de pariuri online in Romania

În acest moment, aprilie 2020, avem 19 case de pariuri în România. În cele ce urmează îmi propun să-ți prezint un top 4 al acestor case, în opinia mea dar și a marii majorități a pariorilor români.

1. Betano

O casă de pariuri online apărută în anul 2015, dar care și-a facut loc rapid pe piața din România și a intrat între cele mai bune case de pariuri online. Ca o părere personală, dacă ar avea și ofertă de handicapuri asiatice ar fi de departe numărul 1 în România.

Dacă excludem aceste opțiuni de pariere are o ofertă mai vastă decât Unibet sau Fortuna, ba chiar și competițiile acoperite sunt mai multe. Cotele bune sunt și ele un avantaj în favoarea Betano. Mai sunt și alte aspecte la care excelează, dar pe care te las să le descoperi singur.

Betano oferă la momentul actual un bonus la prima depunere de până la 500 RON. Înseamnă că dacă alegi această agenție și depui 500 RON vei putea paria cu 1.000 RON.

Deschide cont AICI la Betano și ai bonus 100% din prima depunere până la 500 RON!

2. Fortuna bet

Fortuna este prima casa de pariuri online, dacă privim sondajele de profil. N-aș clasa-o, însă, pe prima poziție deoarece are cote mai mici decât Betano. Chiar și oferta de pariere este mai “subțire”, lipsind destul de multe tipuri de pariuri.

Fortuna este și una dintre cele 2 agenții de pariuri offline la care îți recomand să pariezi și online, alături de Superbet

Înregistrează-te AICI la Fortuna și primești bonus de până la 500 RON la primul depozit!

3. Netbet

Netbet este un nume vizibil pe piața pariurilor online din România. Oferta de pariere este bună, despre seriozitatea agenției nu se poate pune problema, dar un mic minus ar fi la cote. În 70% din cazuri cotele de la Netbet sunt inferioare celor de la celelalte agenții de pariuri pe care le recomand în acest articol.

În prezent Netbet are cel mai bun bonus sub forma unui pariu fără risc, limita maximă fiind de 500 RON.

Deschide cont AICI la NetBet și ai primul pariu fără risc până la 500 RON!

4. Unibet

La momentul actual consider Unibet a patra în topul caselor de pariuri online licențiate-n România. Cu o vechime pe piață de peste 18 ani, Unibet a arătat de-a lungul timpului de ce este un bookmaker de top. În anii 2006, 2008 și 2009 revista eGaming Review a declarat-o cea mai bună casă de pariuri online. De atunci a trecut, însă, ceva timp.

Înregistrează-te AICI la Unibet și primești un bonus de până la 300 RON!

Alege oricare dintre agențiile de pariuri online din acest top și nu vei regreta! Despre ele se scriu multe pe internet, dar dacă ești un parior normal, care nu-și face conturi multiple pentru bonusuri și care nu încearcă să profite de erorile inerente care apar și pe astfel de site-uri cu siguranță vei avea o experiență plăcută cu oricare dintre ele.

Eu le-am prezentat în ordine, ca un top personal, dar tu poți juca la toate cele 4, deoarece având cont și fonduri la mai multe case de pariuri vei putea beneficia de cele mai bune cote. Acest lucru va conta foarte mult pe termen lung.

Nu trebuie neglijate nici bonusurile oferite! La Netbet ai asigurați până la 500 RON la primul pariu plasat, iar dacă depui câte 500 RON la Betano și Fortuna și 300 RON la Unibet vei beneficia de bonusuri de 1.300 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+255.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here