Top case de pariuri pentru meciuri de tenis

2
845

Top case de pariuri pentru meciuri de tenis

Tenisul este al doilea sport preferat de pariori, după fotbal. De aceea cei care pariază pe sportul “alb” trebuie să aleagă cu mare atenție casele de pariuri online. În primul rând aceștia trebuie să se orienteze spre agenția sau agențiile care oferă ceea ce-și doresc ei.

Dacă un parior pe tenis preferă pariurile pe victorie, total game-uri sau handicap puncte atunci ideal pentru el ar fi să aleagă agenția de pariuri care oferă cele mai bune cote. Fac această afirmație pentru că cele 3 optiuni de pariere prezentate mai sus se regasesc in oferta oricarui operator. Dar, la unele case de pariuri aceste limite pentru total game-uri si handicap sunt ajustate, motiv pentru care si aici trebuie facuta totusi o triere.

Urmatorul aspect de luat in calcul dupa oferta si cote este reprezentat de rapiditatea cu care sunt introduse meciurile si optiunile principale de pariere in oferta. Sunt case de pariuri online care adauga un meci in oferta cu toate optiunile disponibile la putin timp dupa ce acesta a fost stabilit. La fel de adevarat este faptul ca la unele agentii oferta completa pentru un meci de tenis este introdusa cu cateva ore inainte de startul unei partide si acesta ar putea fi un dezavantaj pentru cineva care n-are timp sa stea toata ziua “calare” pe site-urile caselor de pariuri.

Posibilitatea de a urmari cat mai multe meciuri live video din tenis este un alt criteriu in stabilirea casei de pariuri, mai ales de catre pariorii care joaca pariuri in timp real. Daca ai obiceiul sa pariezi live constant pe jocuri de tenis vei alege o agentie care are live streaming deoarece poti vedea astfel ce se mai intampla intr-un joc inainte de a paria pe el.

Sunt pariori care considera ca se poate castiga mai bine la pariuri pe tenis pe meciuri din turnee de tip challenger sau ITF. In general pe aceste meciuri nu se pariaza la fel ca pe jocurile din turnee ATP si WTA, motiv pentru care cotele oferite de operatori sunt ceva mai mari. Daca esti un astfel de parior atunci te vei orienta catre o agentie care are constant in oferta pariuri pe turnee challenger si ITF.

Un clasament al caselor de pariuri pentru meciuri de tenis este astfel destul de greu de facut. Poate ca topul facut de mine nu corespunde cu preferintele tale, dar chiar si asa iti voi prezenta in continuare un astfel de top, scotand in evidenta aspectele importante.

1. Cele mai bune case de pariuri pentru pariuri pe tenis

1.1 Betano

La ora scrierii acestui articol (miercuri dimineata) la Betano Romania erau disponibile 108 evenimente pre-meci din sportul “alb”. La fiecare meci din turneele importante avem cate 5 linii ajustabile la total game-uri si handicap game-uri si multe alte optiuni de pariere, pana la un total de 35-40 per eveniment. De asemenea erau si 15 meciuri pe care se poate paria live, toate fiind transmise live video. Din punct de vedere al valorii cotelor sta foarte bine.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!

1.2 Netbet

La fel ca la Betano avem o oferta in care se regasesc si turnee ITF. La turneele importante sunt disponibile la Netbet pariuri 3 limite ajustabile la totalul game-uri si handicap game-uri. In schimb sunt cate 5 linii pentru totalul game-urilor din setul 1, respectiv 2. Cand am scris articolul erau disponibile 28 de meciuri pentru pariuri in timp real, cu mult peste Betano. Legat de pariurile live trebuie spus ca Netbet transmite live video un numar ridicat de meciuri.

Joaca AICI pana la 500 RON fara risc pe un meci de tenis!

1.3 Fortuna

La Fortuna bet avem o oferta de pariere per meci destul de variata, chiar mai buna decat cea de la Netbet. Se remarca din acest punct de vedere multele combinatii de tipul castigator si total game-uri, dar si linii ajustabile pentru total game-uri per jucator. 

Intra AICI si primesti bonus pana la 500 RON la prima depunere!

In opinia mea acesta este top 3 case de pariuri pentru pariuri pe tenis. Ordinea exacta si-o alege fiecare. Din punct de vedere al cotelor Betano sta cel mai bine, oferta cea mai buna exista la Netbet, toate cele 3 transmit meciuri live, cu un minus pentru Fortuna aici, si tot Betano este agentia ideala pentru cei care vor sa parieze pe turnee de mana a treia (ITF si challenger).

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here