Top case de pariuri pentru meciuri de tenis

2

Top case de pariuri pentru meciuri de tenis

Tenisul este al doilea sport preferat de pariori, după fotbal. De aceea cei care pariază pe sportul “alb” trebuie să aleagă cu mare atenție casele de pariuri. În primul rând aceștia trebuie să se orienteze spre agenția sau agențiile care oferă ceea ce-și doresc ei.

Dacă un parior preferă ponturi tenis pe victorie, total game-uri sau handicap puncte atunci ideal pentru el ar fi să aleagă agenția de pariuri care oferă cele mai bune cote. Fac această afirmație pentru că cele 3 opţiuni de pariere prezentate mai sus se regăsesc în oferta oricărui operator. Dar, la unele case de pariuri aceste limite pentru total game-uri şi handicapuri sunt ajustate. Din acest motiv şi aici trebuie făcută, totuşi, o triere.

Următorul aspect de luat în calcul după ofertă şi cote este reprezentat de rapiditatea cu care sunt introduse meciurile şi opţiunile principale de pariuri în ofertă. Unele case de pariuri online adaugă un meci în ofertă cu toate opţiunile disponibile la puţin timp dupa ce acesta a fost stabilit. La fel de adevărat este că la unele agenţii oferta completă pentru un meci de tenis este introdusă doar cu câteva ore înainte de startul unei partide. Acesta ar putea fi un dezavantaj pentru cineva care n-are timp să stea toata ziua “călare” pe site-urile caselor de pariuri.

Posibilitatea de a urmări cât mai multe meciuri live video din tenis este un alt criteriu în stabilirea casei de pariuri, mai ales de către pariorii care joacă pariuri în timp real. Dacă ai obiceiul să pariezi live constant pe jocuri de tenis vei alege o agenţie care are live streaming. Astfel vei putea vedea ce se mai întâmplă într-un joc înainte de a paria pe el.

Sunt pariori care consideră că se poate câştiga mai bine la pariuri pe tenis pe meciuri din turnee de tip challenger sau ITF. În general pe aceste meciuri nu se pariază la fel ca pe jocurile din turnee ATP şi WTA, motiv pentru care cotele oferite de operatori sunt ceva mai mari. Dacă eşti un astfel de parior, atunci te vei orienta către o agenţie care are constant în ofertă pariuri pe turnee challenger şi ITF.

Un clasament al caselor de pariuri pentru meciuri de tenis este astfel destul de greu de făcut. Poate că acest top cu cele mai bune case de pariuri făcut de mine nu corespunde cu preferinţele tale! Chiar şi aşa îţi voi prezenta în continuare un astfel de top, scoţând în evidenţă aspectele importante.

Cele mai bune case de pariuri pentru pariuri pe tenis

Betano

La ora scrierii acestui articol (marţi dimineaţă) la Betano România erau disponibile 382 evenimente pre-meci din sportul “alb”. La fiecare meci din turneele importante avem câte 9+10 linii ajustabile la total game-uri si handicap game-uri si multe alte optiuni de pariere, până la un total de 60 per eveniment.

De asemenea erau şi 16 meciuri pe care se putea paria live, toate fiind transmise live video. Din punct de vedere al valorii cotelor Betano stă foarte bine.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!

Fortuna

La Fortuna, pe platforma de pariuri online, avem o oferta de pariuri per meci destul de variată, asemănătoare cu cea de la Betano. La numărul de pariuri per meci nu stă la fel de bine ca locul 1 din acest top.

Avem, la Fortuna mai multe linii pentru total game-uri reuşite de fiecare jucător în meci. De asemenea sunt oferite şi mai multe linii pentru combinaţii de tipul câştigător meci şi total game-uri. 

Intră AICI şi primeşti bonus până la 500 RON la prima depunere!

3 Netbet

La fel ca la primele 2 agenţii din acest top avem o ofertă în care se regăsesc şi turnee ITF. La turneele importante sunt disponibile la Netbet 4-5 limite ajustabile la totalul game-uri şi handicap game-uri, la jumătate din cât oferă Betano sau Fortuna. În schimb la Netbet sunt câte 6 linii pentru totalul game-urilor din setul 1, respectiv 2. 

Dacă vrei să vezi mult tenis live, atunci Netbet ar fi a doua opţiune, după Betano. Agenţia stă mai bine la acest capitol decât eFortuna.

Joacă AICI până la 500 RON fără risc pe un meci de tenis!

În opinia mea acesta este top 3 case de pariuri pentru ponturi pariuri tenis. Ordinea exactă şi-o alege fiecare. Din punct de vedere al cotelor Betano stă cel mai bine, oferta cea mai bună există la Betano, toate cele 3 transmit meciuri live, cu un minus pentru Fortuna aici, şi tot Betano este agenţia ideală pentru cei care vor să parieze pe turnee de mâna a treia (ITF şi challenger).

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
12 din 1867%+124.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here