Top case de pariuri pentru meciuri de tenis

2
620

Top case de pariuri pentru meciuri de tenis

Tenisul este al doilea sport preferat de pariori dupa fotbal. De aceea cei care pariaza pe sportul “alb” trebuie sa-si aleaga cu mare atentie casele de pariuri online. In primul rand acestia trebuie sa se orienteze spre agentia sau agentiile care ofera ceea ce-si doresc ei.

Daca un parior pe tenis prefera pariurile pe victorie, total game-uri sau handicap puncte atunci ideal pentru el ar fi sa aleaga agentia de pariuri care ofera cele mai bune cote. Spun asta deoarece aceste 3 optiuni de pariere prezentate mai sus se regasesc in oferta oricarui operator. Dar, la unele case de pariuri aceste limite pentru total game-uri si handicap sunt ajustate, motiv pentru care si aici trebuie facuta totusi o triere.

Aboneaza-te gratuit AICI la canalul nostru de Telegram. Vei primi notificare pe telefon de fiecare data cand avem o sugestie buna de pariu!
ATENTIE! Nu vom posta linkuri catre toate articolele de pe site, asa ca nu vei fi stresat de prea multe notificari!

Urmatorul aspect de luat in calcul dupa oferta si cote este reprezentat de rapiditatea cu care sunt introduse meciurile si optiunile principale de pariere in oferta. Sunt case de pariuri online care adauga un meci in oferta cu toate optiunile disponibile la putin timp dupa ce acesta a fost stabilit. La fel de adevarat este faptul ca la unele agentii oferta completa pentru un meci de tenis este introdusa cu cateva ore inainte de startul unei partide si acesta ar putea fi un dezavantaj pentru cineva care n-are timp sa stea toata ziua “calare” pe site-urile caselor de pariuri.

Posibilitatea de a urmari cat mai multe meciuri live video din tenis este un alt criteriu in stabilirea casei de pariuri, mai ales de catre pariorii care joaca pariuri in timp real. Daca ai obiceiul sa pariezi live constant pe jocuri de tenis vei alege o agentie care are live streaming deoarece poti vedea astfel ce se mai intampla intr-un joc inainte de a paria pe el.

Sunt pariori care considera ca se poate castiga mai bine la pariuri pe tenis pe meciuri din turnee de tip challenger sau ITF. In general pe aceste meciuri nu se pariaza la fel ca pe jocurile din turnee ATP si WTA, motiv pentru care cotele oferite de operatori sunt ceva mai mari. Daca esti un astfel de parior atunci te vei orienta catre o agentie care are constant in oferta pariuri pe turnee challenger si ITF.

Un clasament al caselor de pariuri pentru meciuri de tenis este astfel destul de greu de facut. Poate ca topul facut de mine nu corespunde cu preferintele tale, dar chiar si asa iti voi prezenta in continuare un astfel de top, scotand in evidenta aspectele importante.

Unibet (bonus 250 RON – deschide cont)

La ora scrierii acestui articol (duminica dimineata) la Unibet erau disponibile 27 de evenimente pre-meci din sportul “alb”. La fiecare meci din turneele importante avem cate 3 linii ajustabile la total game-uri, handicapuri pe seturi, pariuri pe castigatorul primului set sau pe numarul total de game-uri din primul set. De asemenea sunt si 4 meciuri pe care se poate paria live, dintre care unul era transmis live video. Din punct de vedere al valorii cotelor sta foarte bine.

Betano (bonus 500 RON – deschide cont)

La Betano avem o oferta de pariere per meci destul de variata, chiar mai buna decat cea de la Unibet. Se remarca prin faptul ca ne ofera si posibilitatea de a paria pe turnee de mana a treia, cum sunt cele de tip Challenger si ITF.

Netbet (bonus 500 RON – deschid cont)

Avem o oferta in care se regasesc si turnee ITF. La turneele importante nu avem limite ajustabile la totalul game-urilor, precum la Unibet, insa se exista limite de acest tip la numarul total de game-uri din primul set. De asemenea se poate paria pe scorul corect al primului set, dar si pe numarul de game-uri obtinute de unul din jucatorii implicati in meci. Cand am scris articolul erau disponibile 4 meciuri pentru pariuri in timp real. Legat de pariurile live trebuie spus ca Netbet transmite live video un numar ridicat de meciuri.

In opinia mea acesta este top 3 case de pariuri pentru pariuri pe tenis. Ordinea exacta si-o alege fiecare. Din punct de vedere al cotelor Unibet sta cel mai bine, oferta cea mai buna exista la Betano, toate cele 3 transmit meciuri live si tot Betano este agentia ideala pentru cei care vor sa parieze pe turnee de mana a treia (ITF si challenger).

Save

Save

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here