Case de pariuri online recomandate pentru pariuri live pe Romania Liga 2

0

Unde pariem live pe Liga 2 din România

Cu echipe de traditie in componenta Liga 2 din Romania a inceput sa devina un punct de atractie pentru pariori. M-am gandit sa fac o scurta trecere pe la operatorii de pariuri online pentru a vedea cum stau cu oferta atunci cand vine vorba de pariuri live pe meciuri din Romania Liga 2. 

Incep articolul cu casele de pariuri care stau cel mai rau (dintre cele analizate) si-l inchei cu cea mai buna casa de pariuri unde putem paria live pe Liga 2 din Romania. 

Unibet & 888Sport

unibet live liga 2

Deloc surprinzator in conditiile in care au aceeasi platforma de pariuri oferta de pariuri live pe Romania Liga 2 la Unibet si 888sport era similara. Problema este ca aproape lipsea cu desavarsire, doar unul din cele 5 meciuri fiind disponibil. Aspectul pozitiv este ca la acela erau destul de multe optiuni de pariuri.

Fortuna

fortuna romania liga 2

Doar 3 din cele 5 meciuri erau in platforma de pariuri live. La cele 2 partide care aveau si cotele disponibile am observat ca exista mai multe limite la tipurile de pariuri sub / peste decat la Betano, iar per ansamblu oferta pare a fi ceva mai buna. Problema este insa ca nu ofera toate meciurile. 

Pariaza AICI la Fortuna pe meciurile din Liga 2 – bonus 500 RON!

Betano

betano live liga 2

Toate cele 5 partide aflate in desfasurare atunci cand am scris articolul se afla in oferta operatorului. Observam ca la toate partidele (la pauza lor) sunt disponibile 9-10 optiuni de pariere. Avem pariuri pe numarul de goluri, pe echipa care va inscrie urmatoarea, pe numarul de goluri marcate de fiecare echipa dar si pe rezultatul reprizei secunde. 

Pariaza AICI la Betfair pe meciurile din Liga 2 – bonus 500 RON!

Betfair

betfair live liga 2

Si la Betfair erau disponibile toate cele 5 confruntari. Din punct de vedere al optiunilor de pariere este la nivelul lui Betano (9-10 optiuni), deci sub Netbet. E interesant faptul ca la Betfair putem juca pariuri live combinate inclusiv pe Liga 2 din Romania, adica pe acelasi bilet puteam juca 1 la un meci si ambele echipe inscriu, la acelasi meci. 

Pariaza AICI la Betfair pe meciurile din Liga 2 – bonus 500 RON!

Netbet

netbet live liga 2

Avem in oferta toate partidele de la aceasta ora si la fiecare dintre ele sunt oferite 14-16 optiuni de pariere. Mi-a atras atentia ca ofera inclusiv pariuri live cu handicap asiatic, dar si limite variante la pariurile cu handicap normal (adica aveam cote de la 1.005 pentru una dintre echipe pana la 1.005 pentru cealalta echipa).

Pariaza AICI la Netbet pe meciurile din Liga 2 – bonus 500 RON!

Winmasters

winmasters live liga 2

Practic oferta de pariuri live la Winmasters este identica cu cea prezentata mai sus la Netbet. Totusi, dintre cele 2 o consider mai buna pe Winmasters deoarece are cote mai bune (vezi de exemplu in cele 2 imagini de mai sus ca la meciul Farului Winmasters avea cote mai mari ca NetBet la fiecare din cele 3 rezultate finale posibile). 

Pariaza AICI la Winmasters pe meciurile din Liga 2 – bonus 550 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here