Unde pot paria online legal în România?

0

Unde pot paria online legal in Romania

Vrei să pariezi online legal în România și nu știi unde s-o faci? Nici o problemă! Citește acest articol și vei afla care sunt cele mai bune case de pariuri online licențiate-n țara noastră. Până atunci să-ți spun câteva cuvinte despre legislația-n vigoare.

Pariază AICI la cea mai bună casă de pariuri din România!

1. Legea jocurilor de noroc online în România

Din a doua jumătate a anului 2015 domeniul pariurilor online din România este unul reglementat. Dacă până atunci puteam paria la orice agenție de pariuri online din lume, acum n-o mai putem face decât la casele de pariuri licențiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Aceasta nu este, însă, o mare problemă. Avem destule alternative viabile, după cum vei putea observa și-n continuare.

2. Ce se întâmplă dacă joci la o casă de pariuri nelicențiată

În mod normal nu prea mai poți juca la o astfel de casă de pariuri nelicențiată. Site-urile acestora sunt blocate. Practic, însă, poți “trisa” sistemul folosind proxy.

Nu-ți recomand sub nici o formă să faci acest lucru!

Riști să fii prins și să primești o amendă usturătoare. În plus există și riscul de a-ți fi blocat contul cu banii-n el și nu vei avea vreo șansă să-i recuperezi.

3. Case de pariuri unde poți paria online legal în România

La momentul actualizării acestui articol (februarie 2020) sunt 20 de operatori de pariuri cu licență-n România.

Îți voi prezenta la început principalele site-uri de pariuri, după care voi continua lista cu celelalte agenții de pariuri pe internet unde poți paria legal. În plus, la casele recomandate voi veni și cu top 3 motive pentru care ar trebui să le alegi.

Superbet

 • Preferata pariorilor români – deoarece activează și-n mediul offline Superbet online este agenția de pariuri pe internet preferată de pariorii români.
 • Oferă bonusuri la primele 3 depuneri – este printre puținele case de pariuri, dacă nu chiar singura, la care beneficiezi de bonus nu doar la prima depunere, ci la primele 3.
 • Super Cota – oferă cote cu Marjă 0% pentru cele mai importante meciuri ale zilei.

Pariază online legal AICI la Superbet – bonus 500 RON!


Betano

 • Cote bune – în general Betano pariuri stă mai bine decât concurența atunci când vine vorba de cotele oferite. În plus sunt anumite meciuri (1-3 în fiecare zi) la care Betano oferă cote cu Marjă 0% pentru rezultat final 1×2. Detalii aici >>
 • Bonus bun la prima depunere – clienții noi primesc bonus de 100% până la 500 RON imediat după ce prima depunere a fost efectuată.
 • Platformă performantă de pariuri live – pagina de pariuri live a agenției este foarte bine compartimentată și funcționează ireproșabil și la ore de vârf.

Pariază online legal AICI la Betano – bonus 500 RON!


Fortuna

 • Bonus dublu online – spre deosebire de alte case de pariuri care oferă bonusul doar în agențiile stradale, la Fortuna acesta poate fi obținut și dacă pariezi pe internet.
 • Depuneri și retrageri direct din agențiile stradale – mergi cu cartea de identitate la cea mai apropiată agenție stradală și-ți alimentezi contul; în acelasi mod vei retrage și câștigurile. Astfel eviți să ai legătură cu băncile. Mai multe informații despre Fortuna Cashpoint găsești în acest articol.
 • Posibilitatea de a închide pariuri cu funcția Cashout – la Fortuna poți închide pariul dacă dorești să-ți acoperi o parte din pierderi sau să câștigi mai puțin decât în mod normal, dar cu riscuri mai mici. În acest articol ai mai multe detalii despre Cashout la Fortuna.

Pariază online legal AICI la Fortuna – bonus 500 RON!


Unibet

 • Agenție de top la nivel mondial – este cunoscută-n întreaga lume, fiind constant premiată la galele de profil.
 • Cea mai bună ofertă de handicapuri asiatice – poate unii nu-l consideră un mare plus, dar pariurile cu handicap asiatic reprezintă un tip de pariu profitabil, iar la Unibet oferta este foarte vastă.
 • Cele mai multe bonusuri și promoții – dintre agențiile recomandate este fără îndoială cea care vine-n întâmpinarea clienților săi cu cele mai multe și mai interesante promoții. 

Pariază online legal AICI la Unibet – bonus 300 RON!


Netbet

 • Cel mai mare bonus sub forma unui prim pariu fără risc – joacă primul bilet la NetBet pe ponturi pariuri cu cote de cel puțin 1.50 și ești asigurat: câștigi și te bucuri de câștig sau pierzi și primești banii înapoi sub formă de pariu gratuit.
 • Aplicații pentru pariuri de pe mobil – indiferent dacă ai un dispozitiv pe iOS sau unul pe Android vei putea paria, atât live cât și pre-meci, din aplicațiile pentru pariuri de la Netbet. Citește acest articol dacă vrei să vezi cum poți paria de pe mobil la Netbet.
 • Live streaming de calitate – dacă ai minim un ban în cont vei putea urmări la Netbet un număr ridicat de meciuri de fotbal, tenis, baschet etc.

Pariază online legal AICI la Netbet – bonus 500 RON

Pariază online la oricare dintre agențiile prezentate mai sus și nu vei regreta!

Alte case de pariuri la care se poate paria online legal din România:

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+255.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here