CashPot Sport

Cashpot este un reprezentant important în industria jocurilor de noroc, oferind o varietate de opțiuni de joc.

În plus de secțiunea de cazinou, care se remarcă prin diverse sloturi, la Cashpot poți juca și la pariuri sportive. Această opțiune este disponibilă atât în mediul online, cât și în sălile de joc Cashpot din București și alte orașe din țară.

logo cashpot alb

Bonus până la 500 RON la depunere

În acest ghid voi prezenta în detaliu platforma de pariuri sportive de la Cashpot. Voi acoperi aspecte precum bonusurile și promoțiile disponibile, oferta de pariuri și metodele de plată acceptate.

Bonus de bun venit Cashpot Pariuri

Dacă te pasionează pariurile sportive, Cashpot îți oferă un bonus de bun venit la sport. Concret, primești  Freebet în valoare de 100%, până la suma de 500 de lei, cu o depunere minimă de 50 de lei.

Ține cont că pariul fără risc oferit de Cashpot se aplică doar la prima depunere și primul pariu plasat în cadrul secțiunii dedicate pariurilor sportive.

Acordarea FreeBetului are loc numai în cazul în care primul pariu este considerat pierzător, acoperind 100% din valoarea mizei, până la de 500 RON. Acest Freebet este valabil timp 7 zile pe un bilet care să conțină cel puțin 6 evenimente, fiecare cu o cotă minimă de 1.50.

De asemenea, mai există și bonus de bun venit oferit de CashPot în secțiunea de cazino și poate ajunge până la 5.000 RON, la care se adaugă 1.000 de rotiri gratuite. 

Despre Cashpot online

Crowd Entertainment Limited este compania care deține și operează platforma CashPot.

Această societate este înregistrată conform legislației privind societățile comerciale din Malta și își are sediul social în Malta, la adresa 2 Spinola Road, St. Julians STJ 3014, cu numărul de înregistrare C97517.

Site-ul CashPot este autorizat și reglementat prin Licența nr. L1213823W001269, emisă de Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (O.N.J.N.).

Această licență este valabilă începând cu 1 martie 2021 și expiră la data de 28 februarie 2031.

Plusuri și minusuri

PRO:

 • Funcția Cashout pentru închiderea biletelor.
 • Cote mărite dacă ai un număr ridicat de meciuri pe bilet.
 • Site-ul Cashpot are interfață animată.

CONTRA:

 • Nu există bonus Cashpot pentru pariuri sportive.
 • Selecții puține de pariuri pentru multe meciuri din ofertă.

Tutorial creat cont Cashpot

Pentru a deveni client nou, trebuie să parcurgi câțiva pași esențiali pentru a-ți crea un cont Cashpot.

Apăsând butonul verde "CONT NOU" din partea dreaptă, se va deschide o fereastră în care trebuie să completezi informații despre cont, inclusiv o adresă de email validă, un număr de telefon și o parolă.

cashpot creare cont nou

În caseta următoare, este necesar să completezi datele tale personale, cum ar fi numele, adresa, codul numeric personal și, dacă ai, un cod promoțional.

Validare cont Cashpot

Procesul de verificare a contului Cashpot implică trimiterea documentelor pentru a confirma identitatea și datele tale de contact.

Pentru identificare, poți furniza o copie a buletinului, pașaportului sau permisului de conducere, cu accent pe vizibilitatea tuturor detaliilor, în special a CNP-ului introdus la înregistrare.

Pentru confirmarea adresei de domiciliu, este necesară o factură recentă de utilități (curent, gaz, internet) iar în unele cazuri, un extras de cont pentru a confirma adresa.

În cazul plăților cu card bancar, trebuie să trimiți o copie față-verso a acestuia, cu anumite date sensibile acoperite.

În esență, procesul presupune încărcarea documentelor care să confirme informațiile introduse la înregistrare, având o secțiune specială în profilul tău pentru acest scop.

Metode de plata Cashpot (depuneri și retrageri)

Metode de depunere

CashPot se axează în special pe depunerile prin card bancar, oferind în prezent suport pentru 4 tipuri de carduri.

În total, sunt disponibile 6 metode de plată pentru depuneri, pe care le voi detalia în continuare:

 • Card bancar VISA - suma minimă de 20 RON.
 • Card Revolut - suma minimă de 20 RON.
 • Card bancar MasterCard - suma minimă de 20 RON.
 • Card bancar Maestro - suma minimă de 20 RON.
 • Aircash - suma minimă de 20 RON.
 • Serviciul Paysafecard - cu o sumă minimă de 50 RON.
 • Serviciul Toppay - cu o sumă minimă de 50 RON.

Pentru orice metodă de depunere ai optat, vei plăti un comision de 2% din valoarea depunerii. Acest comision va fi reținut automat din suma depusă și direcționat către Bugetul de Stat.

De exemplu, în cazul unei depuneri de 50 RON, în contul CashPot vor fi creditate doar 49 RON, restul de 1 RON fiind reținuți ca și comision.

Metode de retragere

Dacă vrei să efectuezi retrageri din contul Cashpot, poți utiliza majoritatea modalităților de depunere menționate anterior, cu excepția Paysafecard.

Cashpot nu menționează care sunt limitele minime în cazul retragerilor. În mod normal, ar trebui să fie similare cu depunerile.

Cum joci primul pariu online la Cashpot

Pentru a începe să pariezi pe Cashpot, trebuie să te autentifici în cont și să accesezi secțiunea "Sport" din meniul din partea stânga sus.

Acolo, poți alege meciul preferat din lista disponibilă.

Cashpot oferă o gamă variată de sporturi, inclusiv fotbal cu ligi de top și inferioare, tenis, baschet, hochei, tenis de masă și cricket.

Dacă deja știi asupra cărui meci dorești să pariezi și vrei să economisești timp, poți utiliza bara de căutare din partea stângă a ecranului pentru a scrie numele echipei sau al jucătorului.

Cum joci un pariu simplu la Cashpot

Procesul de plasare a unei pariuri pe un singur meci la Cashpot este simplu. Trebuie doar să apeși pe cota dorită din oferta de pariuri sau pariuri live.

Odată ce ai selectat cota, caseta corespunzătoare va avea un fundal portocaliu, iar biletul de pariuri va apărea în partea dreaptă a ecranului.

cashpot pariu single

Următorul pas este să alegi miza pariului, pe care o poți introduce manual sau să optezi pentru una dintre sumele prestabilite, precum 5, 10, 50 sau 100 RON.

În final, trebuie doar să apeși butonul "Pariază" situat în partea de jos a ecranului, scris pe un fundal verde.

Cum joci un pariu multiplu la Cashpot

Pentru a crea un pariu multiplu, trebuie să selectezi cel puțin 2 evenimente, iar procesul este similar cu cel al selectării unui singur eveniment.

Principala diferență constă în apariția unei cote finale, rezultată din înmulțirea cotelor individuale ale selecțiilor făcute.

cashpot pariu multiplu 2

La final, trebuie doar să apeși pe același buton "Pariază" cu fundal verde.

Dacă ai făcut o selecție greșită, poți șterge evenimentul respectiv prin apăsarea imaginii coșului de gunoi lângă meci sau a butonului "Ștergere", aflat pe fundal roșu, dacă vrei să ștergi întregul bilet.

Cum joci un bilet în sistem la Cashpot

Procesul de selecție este similar celui menționat anterior, cu excepția faptului că trebuie să apeși pe butonul "SISTEM" din partea de sus a biletului generat în partea dreaptă.

cashpot pariu tip sistem

În acest mod, vei putea plasa pariuri sistem utilizând diverse metode, în funcție de numărul de meciuri incluse în biletul tău.

Aplicația de mobil Cashpot

CashPot nu a lansat încă o aplicație mobilă, fie pentru dispozitive Android, fie pentru dispozitive iOS.

Faptul că platforma CashPot nu dispune de o aplicație mobilă pentru pariuri reprezintă un dezavantaj semnificativ în eforturile sale de a atrage noi clienți.

În contextul contemporan, caracterizat de mobilitate și dinamism, absența unei aplicații poate influența negativ experiența utilizatorilor, deoarece oamenii se așteaptă la accesibilitate și rapiditate în procesele lor cotidiene.

Cu toate acestea, dacă dorești să plasezi pariuri de pe dispozitivul mobil, poți accesa platforma CashPot direct din browser-ul telefonului.

Procesul este similar cu cel de pe computer, unde vei parcurge aceiași pași pentru a accesa și utiliza serviciile platformei.

Cashpot oferta de pariuri

La fel ca orice altă platformă de pariuri sportive, CashPot oferă o gamă variată de sporturi, inclusiv cele mai populare precum fotbalul, tenisul, baschetul și hocheiul.

Desigur, la Cashpot nu lipsesc ligile de top ale fotbalului european și mondial, cu cele mai prestigioase campionate din lume, dar poți plasa pariuri chiar și pe campionatele din Thailanda și Malta sau pe ligi inferioare ale campionatelor Angliei sau Spaniei.

Odată cu creșterea numărului de pasionați de tenis în întreaga lume, oferta de tenis la CashPot este extinsă și acoperă toate turneele majore din lume, precum și competițiile mai puțin cunoscute de nivel ITF.

În ceea ce privește alte sporturi mai puțin populare, dar disponibile în oferta CashPot, am observat sporturi precum Darts, Futsal, MMA, sau chiar discipline de iarnă, cum ar fi Biatlon sau Sărituri cu schiurile.

Streaming și pariuri Live

După cum am menționat anterior, CashPot nu furnizează funcția de streaming live pentru meciurile disponibile în secțiunea de Pariuri Live, ceea ce constituie un aspect semnificativ în oferta de pariuri a operatorului în 2024.

În absența funcției de live streaming, la CashPot poți urmări evoluția unui meci prin intermediul ecranului virtual situat în partea dreaptă, unde sunt prezentate statistici în timp real.

În cadrul secțiunii de Pariuri Live, găsești o diversitate de opțiuni, inclusiv meciuri de fotbal de la ligile de top până la cele inferioare, dar și meciuri de fotbal, tenis sau chiar volei.

Pentru un meci din Liga 1 din România, ai la dispoziție aproximativ 75 de opțiuni de pariere, acoperind aspecte precum rezultatul final, totalul golurilor sau handicapul.

În plus, există și pariuri individuale, cum ar fi cele pe marcatori, ceea ce diversifică oferta.

Un avantaj major al pariurilor live la CashPot este funcția Cashout, disponibilă pentru toate pariurile principale ale unui meci, inclusiv cele pe marcatori.

Bonusuri și promoții Cashpot pariuri sportive

La Cashpot Sport, în prezent, ai la dispoziție 5 promoții de care poți beneficia. Voi prezenta succint fiecare dintre ele în rândurile de mai jos.

Cashpot Bonus

cashpot bonus 2

La Cashpot Sport, dacă joci bilete cu multe evenimente, vei fi recompensat cu o majorare a câștigului de pe bilet.

Acest lucru îți oferă o șansă mai mare de a obține un câștig mai mare în cazul în care toate selecțiile tale sunt corecte.

Un aspect important de care trebuie să ții cont este că, pentru a te încadra în promoție, fiecare eveniment plasat pe bilet trebuie să aibă o cotă minimă de 1.25.

În plus, un bilet cu 5 evenimente îți crește câștigul cu 3%, cu 6 evenimente cu 5%, cu 7 evenimente cu 10% și tot așa, până la 26 de evenimente care îți majorează câștigul potențial cu 150%.

Șansa Cashpot

La CashPot, primești mereu o nouă șansă! Dacă ai un bilet cu cel puțin 11 evenimente și pierzi unul dintre ele, îți va fi oferit înapoi 10% din câștigul net împărțit la cota evenimentului pierdut.

Este important să știi, cota minimă pe eveniment trebuie să fie de 1,30.

Dacă unul sau mai multe evenimente au cota 1, pariu șansă CashPot rămâne valabil, dar se raportează la noul câștig. Această ofertă nu se cumulează cu alte promoții.

Cash Out

Cash Out este o opțiune în jocuri care permite retragerea de bani în timpul unui eveniment sportive la Cashpot.

Această funcție oferă posibilitatea de a evita tensiunea din ultimele minute ale meciului, permițând jucătorilor să-și ia câștigurile curente în funcție de cota evenimentului.

Procedura constă în închiderea evenimentului în schimbul unei sume de bani, calculată în funcție de șansele de reușită ale evenimentului la momentul accesării funcției.

Oferta de retragere se ajustează în timp real în funcție de schimbările în probabilitatea de câștig.

Cashpot Cota

cashpot cota

La CashPot, zilnic poți beneficia de cote mărite pentru evenimente în comparație cu oferta generală de pe piață.

Aceste cote speciale sunt disponibile pentru principalele evenimente ale zilei și pot fi utilizate pentru pariuri pre-meci, acoperind opțiunile de pariere 1, X, 2, 1X, X2, 12.

Ai flexibilitate în plasarea pariurilor, având opțiunea de a paria simplu, multiplu sau în sistem.

Cashpot Extra

CashPot oferă cote mărite pentru rezultatul final într-o serie de evenimente.

Pentru a beneficia de Oferta Extra, trebuie să alegi un eveniment din oferta CashPot Extra și să-l combini pe același bilet cu cel puțin alte 5 evenimente din oferta standard.

Ai opțiunea de a paria multiplu sau în sistem, cu un minim de 6 evenimente sau variante în biletul tău.

Păreri Cashpot

În online există puține recenzii despre serviciile furnizate de acest operator, însă am reușit să colectez câteva opinii de la cei care au testat Cashpot:

“Interfața site-ului este una plăcută și atractivă, iar faptul că pariurile live beneficiază de funcția cashout reprezintă un mare avantaj care m-a făcut să aleg Cashpot”. - Daniel

“Lipsa de streaming live în 2024 reprezintă pentru mine un mare dezavantaj, fapt ce m-a făcut să aleg un alt operator la scurt timp după deschiderea contului la Cashpot”. - Laurențiu

“Fiind un mare fan al bieletelor cu multe meciuri si investiție mică, prefer să joc la Cashpot, pentru că beneficiez de oferta cu mărirea câștigului când am cel puțin 5 meciuri pe bilet”. - Alex

“Fără aplicație de mobil în 2024 când totul se desfășoară într-o continua mișcare? Accesarea Cashpot prin intermediul browserului de pe mobil mi se pare un proces de neluat în calcul”. - Vlad

Alte jocuri de noroc la Cashpot

În afară de pariurile sportive, la CashPot ai acces atât la jocuri de păcănele, cât și la jocuri de live casino sau loto.

Cashpot Slots

Cu un număr total actual de 4436 de jocuri de păcănele, la CashPot Slots găsești aproape orice opțiune de divertisment pe care o cauți.

La CashPot ai acces la jocuri oferite de cei mai renumiți furnizori de păcănele, cum ar fi jocuri Pragmatic Play, EGT, Greentube sau Evolution.

Poți să sortezi jocurile în ordine alfabetică sau să utilizezi bara de căutare în cazul în care cauți un joc specific.

Cashpot oferă un impresionant Pachet de Bun Venit de până la 5.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite, disponibil pentru primele patru depuneri.

Fiecare depunere vine cu opțiuni de bonus, inclusiv procente și Rotiri Gratuite la jocuri precum Shining Crown, Burning Hot, 20 Super Hot și 5 Dazzling Hot de la EGT Digital.

Bonusurile variază în funcție de suma depusă, iar depunerile ulterioare sunt și ele incluse în această ofertă generoasă.

bonus casino cashpot iunie 2024

Cashpot Live Casino

Cu o gamă vastă de opțiuni disponibile, CashPot Casino Live oferă posibilitatea de a juca jocuri de ruletă live, blackjack live și baccarat live.

La CashPot Casino Live, jocurile de ruletă live sunt extrem de variate, oferind opțiuni precum Auto Roulette, Speed Roulette, Atom Roulette și Lighting Roulette.

Diversitatea tipurilor de ruletă creează o experiență captivantă pentru jucători.

În prezent, CashPot Casino Live oferă 30 de mese de ruletă, iar blackjack-ul se evidențiază cu un număr impresionant de 53 de mese. Surprinzător, jocul Baccarat dispune de 31 de mese la care poți participa.

Cashpot Loto

Dacă îți place să participi la jocuri de loto, CashPot pare să fie o destinație ideală.

Aici găsești o gamă variată de opțiuni, inclusiv loterii europene și internaționale, cu un program de extrageri extrem de diversificat.

Printre cele mai cunoscute loterii de la CashPot Loto se numără Grecia Kino (20/80) cu extrageri zilnice la fiecare 5 minute, desfășurate între 8 dimineața și miezul nopții, și Polonia Multi, cu două extrageri zilnice la ora 15:00 și ora 23:00.

Cu toate acestea, surprinzător, lipsește celebrul joc de loto Italia Win For Life (10/20), cunoscut pentru șansele ridicate de câștig pentru pariori.

În schimb, CashPot oferă alte 12 loterii locale de tipul 5/90, oferind o gamă variată de opțiuni pentru cei pasionați de loto.

Serviciul de asistență clienți Cashpot

Există două modalități de contact la CashPot în cazul în care întâmpini probleme cu contul tău de jucător CashPot sau orice alte dificultăți pe platforma de joc.

Formular + email

Dacă accesezi secțiunea "Contact" la CashPot, vei găsi un formular pe care trebuie să-l completezi cu datele personale, precum nume și prenume, și adresa de email.

Este esențial să selectezi și subiectul problemei din lista predefinită disponibilă, iar în ultima rubrică să descrii problema în detaliu, pentru a facilita o rezolvare cât mai rapidă.

Cererea ta va fi înregistrată în sistem, iar vei primi un răspuns în cel mai scurt timp prin email.

Chat Live

Dacă dorești să obții un răspuns și mai rapid, poți să apelezi la serviciul de Chat Live, disponibil la Cashpot în colțul din dreapta jos în secțiunea "Contact".

După apăsarea acestui buton, ți se va deschide o fereastră de chat unde poți discuta direct cu un operator Cashpot, dar este necesar să detaliezi problema cu care te confrunți înainte de a începe conversația.

De asemenea, ai posibilitatea de a atașa documente sau capturi de ecran pentru o soluționare mai rapidă a problemei.

Întrebări frecvente

Pot avea mai multe conturi de jucător Cashpot?

Folosirea mai multor conturi de jucător este interzisă conform regulamentului Cashpot.

Această practică este considerată o încălcare a Termenilor și Condițiilor Cashpot și poate duce la suspendarea jucătorului și la închiderea conturilor asociate.

Cum îmi pot închide contul Cashpot?

Dacă vrei să închizi contul de jucător, la CashPot ai la dispoziție diverse opțiuni pentru a restricționa activitatea de joc.

Consultă secțiunea "Limite" a contului tău Cashpot pentru detalii suplimentare. În mod alternativ, poți să contactezi echipa de asistență clienți la adresa: contact@cashpot.ro și să ceri închiderea contului tău de jucător Cashpot.

Este necesar să confirm datele mele personale reale?

Informațiile personale furnizate la înregistrarea pe CashPot trebuie să fie autentice și să coincidă cu cele din documentele tale de identitate.

Este important să ții cont că, după înregistrare, vei fi obligat să furnizezi dovezi ale identității și/sau adresei de domiciliu, în conformitate cu cerințele legale.

Articole utile CashPot în 2024

În încheiere vreau să îți prezint o listă cu articole care ți-ar putea fi de ajutor dacă vrei să începi să joci pariuri sportive la CashPot: