Cel mai eficient sistem de pariere la ruletă

0

În acest articol îți voi prezenta cel mai eficient sistem de pariere la ruletă, avantajele dar și limitările acestei strategii de pariere, pentru ca-n final să decizi singur dacă această strategie este potrivită pentru tine.

Ruleta este de departe cel mai frecventat joc într-un cazino, fie că vorbim de cazinourile stradale, fie de cele online. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre ruletă îți recomand articolul Ruleta - informații utile.

TOP CAZINOURI ONLINE ÎN 2021

magic jackpot rosu

BONUS 1.500 RON

+ 600 ROTIRI GRATUITE

betano logo negru

BONUS 1.000 RON

+ 1.000 ROTIRI GRATUITE

publicwin

BONUS
500 ROTIRI GRATUITE

Cel mai eficient sistem de pariere la ruletă

Există numeroase strategii de pariere la ruletă, însă în practică, cea mai eficientă s-a dovedit a fi tehnica Martingale. 

Joacă AICI la ruletă la cel mai bun cazino online!

Apărut în secolul 18 în Franța, acest concept matematic a fost inițial dezvoltat de matematicieni în cadrul modelelor matematice folosite în teoriile probabilităților, însă mai târziu, unii au descoperit că această teorie își găsește o utilitate practică în domeniul jocurilor de noroc, mai ales la ruletă.

1. Conceptul Martingale la ruletă.

Strategia Martingale la ruletă se bazează exclusiv pe calculul probabilităților. Ea oferă jucătorilor ocazia de a câștiga sume mari pe termen relativ scurt, însă în egală măsură comportă și riscul pierderii întregii bănci tot într-un interval scurt.

Ideea de bază în strategia Martingale este simplă: alegerea unui eveniment și dublarea mizei până când pariul va fi câștigător.

Teoria este testată în practică și câștigul este garantat, fiind vorba de numărul de pași până la câștig, astfel că în teorie, această strategie este lipsită de riscuri.

Această tehnică se bazează pe faptul că la un moment dat pariul la ruletă va fi câștigat, important fiind să persistăm în aplicarea strategiei.

cea mai buna strategie ruleta

Înainte de a ne decide să aplicăm strategia Martingale la ruletă, trebuie să știm regulile de bază pentru această strategie și mecanismul de funcționare a ruletei:

2. Ce trebuie să știm când alegem să pariem folosind strategia Martingale?

2.1 Ce variantă de joc alegem?

În primul rând trebuie să ne gândim foarte bine ce tip de ruletă alegem pentru aplicarea stragiei Martingale.

Ruleta Europeană, cea mai jucată la noi în țară, are 37 de diviziuni și un singur 0. Ruleta Americană are 38 de diviziuni și două numere de 0. În aceste condiții la Ruleta Americană, marja de câștig a casei, inclusiv în strategia Martingale este dublă.

Statistic, marja de câștig a casei la ruleta europeană este de 2.7%, în timp ce la ruleta americană, casa are șanse de câștig de 5.26% pe nul.

Pentru mai multe informații despre diferențele dintre cele 2 variante îți recomand să citești articolul: Ruleta Europeană vs Ruleta Americană.

2.2 Cum să jucăm Martingale la ruletă?

Sunt foarte multe modalități de a aplica strategia Martingale la ruletă: pe număr, pe orfani, pe 0 etc. 

Practica a demonstrat faptul că este cel mai indicat să jucăm Martingale la ruletă pe rezultatele cu probabilitățile cele mai mari.

Matematic, probabilitățile cele mai mari la ruletă sunt pe pariurile tip roșu/negru, par/impar, mic/mare. Aici avem șanse de 48.6% (pentru că este posibil să cadă bila și pe 0, număr neutru). Cotele oferite sunt de 2.00 pe aceste piețe.

Folosirea strategiei Martingale pe piețele cu șansele cele mai mari de reușită este justificată și prin faptul că nu avem un buget atât de mare încât să ne permitem să mergem pe număr exact. Ceea ce ne propunem este să obținem profit, cât mai repede posibil.

2.3 Trebuie să ne permitem să jucăm Martingale.

Strategia presupune asumarea unor pierderi consecutive, până când pariul pe rezultatul preconizat va fi câștigat.

Rezultatul strategiei este verificat, vom avea în final acoperite toate pierderile și vom ieși pe profit.

Întrebarea care se pune este: după câți pași vom avea succes?

Strategia nu este potrivită pentru oricine, deoarece trebuie să avem o sumă de bani care să ne permită să jucăm un minim de 10 pași. Ba chiar am văzut la ruletă aceeași culoare ieșind de 12 ori.

Dacă ai terminat banca după 7-8 pași nu înseamnă că strategia nu este eficientă sau sigură, ci mai degrabă că nu este potrivită pentru tine, pentru bugetul tău.

2.4 Joacă mereu la ruletă live.

Îți recomand să joci mereu la ruletă live, pentru că aparent, acolo lucrurile sunt ceva mai „transparente”.

Este mai indicat să plasezi pariuri la o masă cu un dealer live, decât la jocuri de ruletă automate, furnizate de operatori de software de cazino. La cele din urmă rezultatele sunt uneori „spectaculoase”, și nu în favoarea jucătorului.

Joacă AICI ruletă cu dealeri reali!

3. Cum câștigi la ruletă cu strategia Martingale?

Alegi un tip de pariu care au cele mai mari șanse de reușită (roșu/negru, par/impar, număr mic/număr mare).

Începi cu 1 unitate, plasată pe una dintre selecții.

O paranteză aici. 1 unitate poate fi 1 RON, 10 RON, 50 RON etc. Ideal ar fi să calculezi valoarea unei unități raportându-te la ceea ce am scris mai sus, adică să ai o bancă care să-ți permite să acoperi 10 mize. Înseamnă că ar trebui să ai 1.023 unități. Mai departe faci tu calculele, dacă banca ta este de minim 2.050 RON atunci poți considera valoarea unei unități de 2 RON. 

Dacă pariul va fi câștigat o vei lua de la capăt.

Dacă primul pariu va fi pierdut continui cu pasul 2, care presupune dublarea mizei.

Dacă și al doilea pariu va fi pierdut continui cu dublarea din nou a mizei și vei juca 4 unități.

Continui în acest ritm până când va ieși selecția pe care ai avut-o în vedere.

Dublarea succesivă a mizei te asigură de faptul că, în momentul în care vei câștiga, îți vei acoperi toate pierderile, dar vei realiza și profit.

4. Dezavantaje și riscuri în aplicarea strategiei Martingale la ruletă.

Dacă această strategie la ruletă este una sigură, de ce nu câștigă mereu jucătorii, iar cazinourile online ies în continuare pe profit?

Răspunsul este unul simplu: există limitări ale acestei strategii de pariere la ruletă, unele impuse ce țin de parior, altele impuse de cazino.

4.1 Bugetul limitat care nu permite aplicarea aceste strategii.

Trebuie să ai minim 1.023 RON pentru a acoperi 10 pași în condițiile în care ai începe cu o miză de doar 1 RON. Dacă vrei să începi cu 10 RON, ca să simți ceva atunci când câștigi, atunci bugetul recomandat la start este de 10.230 RON.

Dacă vei folosi strategia Martingale așteptându-te să obții rezultatul favorabil după doar 3-4-5 pași, iar acesta nu vine, ai pierdut toată banca.

Strategia garantează câștigul atât timp cât ai disponibilitățile de a învinge o serie mai lungă de rezultate nefavorabile.

4.2 Limitele impuse de cazino.

Înainte de a te apuca de strategie uită-te la limitele setate pentru fiecare masă de joc.

Sunt mese care au limită de miză de maxim 500 RON. Astfel, dacă pornești chiar și cu 10 RON vei vedea că această strategie nu este potrivită, pentru că ești limitat doar la 5 pași și este foarte probabil să nu vină rezultatul așteptat după 5 rotiri.

Încearcă mai degrabă mesele fără limită maximă de miză, cu toate că acestea sunt mai rare.

5. Concluzii.

Urmând sfaturile primite în legătură cu strategia Martingale vei vedea că este cel mai eficient sistem de pariere la ruletă.

Tot ce trebuie să faci este să fii atent la regulile explicate mai sus și să te asiguri că nu te lovești de obstacolele care fac această strategie ineficientă.

AICI primești bonus inclusiv pentru a juca la ruletă!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here