Păcănele 77777 – jocuri cu șeptari

0

Jocurile de noroc sunt îndrăgite de oameni încă din antichitate, iar jocurile cu șeptari sunt printre cele mai apreciate în special din cauza simbolisticii cifrei 7, care a reușit de-a lungul timpului să convingă oamenii de puterea sa de a influența norocul.

Cele mai cunoscute dar și mai ingenioase jocuri cu șeptari ca la aparate sunt disponibile și online, pentru a putea să te bucuri de aceeași experiență din Vegas, din confortul propriei case.

pacanele 77777 jocuri cu septari

1. Cele mai tari jocuri de noroc 77777 

Încearcă și tu jocurile de păcănele 7777 la cele mai bune cazinouri online și convinge-te singur, iar dacă nu știi cu ce să începi, ai mai jos o listă care să-ți ușureze alegerea. 

1.1 Sizzling Hot deluxe - 77777 online

Sizzling Hot Deluxe este varianta îmbunătățită a jocului de păcănele 77777 Sizzling Hot, care s-a bucurat de o incredibilă popularitate încă de la începutul acestei industrii, în special din cauza simplității jocului dar și a câștigurilor consistente. 

Șeptarul poate schimba total finalul rundei multiplicând câștigurile cu 10, 50 sau 250. De exemplu cu 5 șeptari la un pariu de 1 leu câștigul va fi de 250 de lei.

Sizzling Hot Deluxe este probabil cea mai interesanta combinație de fructe și numere, în special din cauza posibilităților variate de a obține un câștig relativ mare cu un pariu relativ mic, bazându-te pe dublarea rundei în cazul în care se reușește anticiparea culorii, roșu sau negru.

Unele cazinouri oferă posibilitatea de a juca Sizzling Hot deluxe cu bonus fără depunere.

1.2 Shining Crown - jocuri ca la aparate 77777

Shining Crown este unul dintre cele mai paradoxale jocuri de noroc ca la aparate 77777 din cauza faptului că este simplu de jucat dar, spre deosebire de alte jocuri din aceeași categorie, aduce și un jackpot ce constă în întoarcerea a 3 din 12 cărți.

De asemenea pentru câștiguri mici ai opțiunea de a dubla câștigul, anticipând culoarea (roșu sau negru), ceea ce oferă posibilitatea creșterii substanțiale a câștigurilor obținute. 

Combinația dintre delicioasele fructe și bijuteriile regale, plus grafica excepțională la care se adaugă câștigurile substanțiale (5 șeptari pe 5 lei vor aduce un câștig de 2.500 lei) face acest joc unul dintre cele mai apreciate atât din punct de vedere artistic, cât și al plăcerii jocului.

1.3 Burning Hot

Burning hot 77777 online este un joc plin de substanță, care a revoluționat categoria aceasta prin introducerea simbolurilor speciale ce oferă oportunitatea de a duce câștigurile la un alt nivel.

Grafica jocului pentru cele 5 linii de plată este însoțită de o simbolistică a culorilor, punând accent pe norocul din spatele fiecărei învârtiri.

Burning Hot oferă oportunitatea unei a doua șanse prin simbolul trifoiului cu 4 foi, care acționează ca substitut pentru oricare simbol din joc, oferind și mai multe șanse la un câștig substanțial.

Bineînțeles că șeptarii au un rol foarte important, astfel 5 șeptari pe 10 lei îți va aduce un câștig de nu mai puțin de 3.000 lei. 

1.4 40 Super Hot 77777 păcănele

40 Super Hot este un joc de păcănele ca la aparate relativ simplu de jucat, cu un număr mic de simboluri și un număr masiv de linii. Așa cum spune și numele, sunt 40 de linii de câștig, ceea ce înseamnă că sunt mult mai multe oportunități de câștig față de un joc care îți oferă doar 5 linii.

Șeptarul are un rol interesant, fiind carte de legătură între toate simbolurile de pe tamburii ce se învârt, și oferind oportunități acolo unde celelalte simboluri nu le oferă. Fiind o carte de legătură poate fi substitut pentru un simbol pe mai multe linii în același timp.

Nu e incitant?

Iar asta nu e tot, un adaos interesant este simbolul Stea, care oferă un potențial câștig dacă doamna norocului decide să-ți ofere 3 sau mai multe stele în oricare dintre tamburi. 

Cu 5 șeptari pe 2 lei poți obține nu mai puțin de 50 de lei, fiind a doua cea mai avantajoasă plată după cele 5 stele Scatter.

Poți primi și rotiri gratuite fără depunere ca să joci 40 Super Hot!

1.5 Starburst - jocuri păcănele 77777

Starburst 77777 online oferă o perspectivă clasică în combinație cu un futurism impresionant. Deși aduce clasicismul celor 5 tamburi, 3 rânduri de plată și 10 linii de care oamenii au fost cuceriți, nu se oprește aici, introducând și posibilitatea obținerii de rotiri gratis bonus, în interiorul jocului.

Plata nu este foarte mare la acest joc, însă posibilitatea de a primi rotiri gratis la valoarea pariului inițial, schimbă regulile clasice de joc.

Un alt aspect interesant este că se plătește în ambele direcții, astfel frustrarea unui singur simbol diferit la început dispare, iar plăcerea jocului se intensifică. Cele 10 nivele de pariere oferă posibilitatea de a te bucura de joc. Chiar și 4 șeptari pe 1 leu va aduce un câștig consistent in raport cu pariul inițial. 

Dacă ești pasionat de diamante și vrei să iei o pauză de la fructe pentru un timp, Starburst 77777 slots e ceea ce cauți.

2. De ce caută oamenii jocuri păcănele 777? 

Încă din cele mai vechi timpuri, cifra 7 a fost asociată cu multe lucruri, dar în special norocul. Este de asemenea considerat numărul perfecțiunii, securității și odihnei.

În majoritatea mitologiilor numărul 7 are o poziție deosebită. De exemplu în Japonia, există cei 7 zei ai norocului care declanșează un festival în care se consumă 7 plante, cu scopul de a mării longevitatea și a vindeca boli, in a 7 zi a lunii ianuarie.

De asemenea. numărul 7 este un număr magic care se opune discriminării. Astfel toți oamenii din toate categoriile sociale au ajuns să-i ofere o însemnătate aparte. 

Sunt 7 continente, doar 7 oameni au avut norocul la un tur privat in Turnul Verde ce se află în zidurile Turnului Londrei și există nu mai puțin de 7 minuni ale lumii. In religia creștină, sunt 7 daruri pe care Sfântul Duh le oferă și nu mai puțin de 7 păcate capitale, și interesant este că numărul 7 apare în absolut toate religiile planetei.

In China a șaptea zi a anului nou este considerată a fi ziua tuturor bărbaților de pretutindeni.

De asemenea, părțile opuse ale unei perechi de zaruri vor însuma mereu 7. 

Matematicienii consideră numărul 7 a fi cel mai prim dintre cele 10 numere prime, deoarece nu poate fi multiplicat in interiorul grupului.

In epicentrul jocurilor de noroc, Las Vegas, există 7 statui de bronz, a 7 domnișoare ce se spune că aduce noroc jucătorilor, dacă aceștia le mângâie posteriorul înainte de a intra în casino.

Pe scurt este un motiv mai vechi pentru care oamenii sunt atrași de cifra 7 din cele mai vechi timpuri. Astfel cifra 7 a devenit un simbol pentru jocurile de noroc, dat fiind că cele ce conțin cifra 7 oferă cele mai multe câștiguri. 

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here