Concurs Sportingbet

Concurs SportingbetAcest concurs se adreseaza tuturor vizitatorilor.

Concursul este sponsorizat de casa de pariuri Sportingbet cu premii lunare in valoare de 500 Euro

Pentru orice nelamuriri, informatii sau suport va rog sa ma contactati: @admin

Cum participi la concurs

Castiguri la concurs

Pentru fiecare pronostic, articol castigi 5 Ron, in plus acordam doua premii in valoare de 50 Ron fiecare, concurentilor ale caror articole au cele mai multe distribuiri pe facebook si comentarii in sectiunea de sub articole.

Toate premiile se vor acorda saptamanal.

Castigurile vor intra in contul Sportingbet la inceputul fiecarei saptamani.

Regulament concurs Sportingbet

 1. Pentru a participa la concurs trebuie sa aveti peste 18 ani
 2. Pentru a participa la concurs trebuie sa aveti conturi la Sportingbet si pe site-ul nostru (www.biletu-zilei.com)
 3. Un articol, pronostic trebuie sa fie compus din: cel putin 200 cuvinte
 4. Titlul trebuie sa fie de forma: “Pronostic Steaua – Dinamo (18.03.2015)”
 5. Un pronostic trebuie sa contina obligatoriu  1-2 cuvinte, la alegere, din urmatoarea lista: bilete pariuri, biletu zilei, biletul zilei, biletul zilei fotbal, biletul zilei la pariuri, biletul zilei pariuri, biletul zilei pariuri sportive, meciul zilei, pariul zilei, pontul zilei, ponturi fotbal, ponturi pariuri, ponturi pariuri azi, ponturi pariuri sportive, ponturile zilei, predictii fotbal, predictii pariuri, pronosticuri azi, pronosticuri fotbal, pronosticuri fotbal azi, pronosticuri pariuri, pronosticuri. Lista de cuvinte va fi modificata periodic. Pentru fiecare articol alegeti alte cuvinte din lista.
 6. Pronosticurile trebuie sa fie unice, originale. Este interzis sa le copiati de pe internet sau alte surse.
 7. Nu se accepta schimb/cumparari de like-uri si comentarii. Puteti sa il distribuiti pe facebook in grupuri, pagini, profil dar cu acordul administratorilor, adica fara a face SPAM
 8. Pentru a putea retrage premiul din contul Sportingbet trebuie sa-l rulati de cel putin 5 ori pe cote mai mari de 1.5.
 9. Nu se accepta greseli gramaticale repetate si expresii de tip: “am kef sa ma duc la piatza” in loc de “am chef sa ma duc la piata”.
 10. Un articol se publica cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea meciului
 11. Se accepta un sigur articol, pronostic pentru fiecare meci. Pentru asta va rugam sa folositi sistemul de rezervari -> Click aici
 12. Puteti sa rezervati un singur meci. Numai dupa ce ati terminat de scris despre meciul rezervat veti putea face o noua rezervare
 13. Meciurile se aleg din oferta Sportingbet. Sporturi acceptate: fotbal si tenis. Acceptam toate tipurile de pronosticuri.
 14. Orice abatere grava de la regulament poate fi sanctionata cu excluderea
 15. Toate articolele sunt verificate. Ne rezervam dreptul de a respinge si sterge articolele care au un continut slab sau care nu sunt scrise conform regulamentului.