Biletul zilei – concurs pariuri cu premiu zilnic de 20-50 RON

510

cats2Intram in ultima parte a sezonului fotbalistic si in urmatoarea perioada vom afla atat castigatoarele celor mai tari campionate de fotbal, dar si echipele care ies triumfatoare in Champions League sau Europa League. Din acest motiv ne-am gandit sa va provocam la un concurs de pariuri sportive, zilnic. Va fi un concurs la care voi va alegeti cat castigati, daca putem spune asa.

Regulile sunt extrem de simple, iar daca aveti intrebari va rugam sa ni le adresati pentru a fi totul clar.

Saptamanal mai puteti participa la un concurs gratuit. Detalii aici…

Regulament concurs pariuri biletul zilei

  1. La concurs pot participa doar persoane care au minim 18 ani si care au un cont la Sportingbet (deschide cont acum).
  2. Zilnic pe site-ul nostru va fi postat un articol cu titlul “Concurs – Bilete pariuri data”. Articolul va fi postat cu o zi inainte in jurul orei 15 (de exemplu pentru luni vom posta articolul duminica in jurul orei 15).
  3. Cei care vor sa participe la concurs vor fi nevoiti sa lase ca si comentariu la articolul zilei o imagine cu un bilet propus de ei (explicam mai multe despre bilete in sectiunea “Premii).
  4. Motivul pentru care organizam acest concurs este pentru ca dorim ca si alti pariori sa se inspire din biletele propuse. Din acest motiv vom avea o ora limita de postare a biletelor, aceasta fiind ora 16 a zilei de concurs. De exemplu pentru concursul de luni noi vom posta articolul duminica in jurul orei 15 si voi va trebui sa lasati comentarii pana luni la ora 16.
  5. Biletele trebuie sa contina minim 3 pronosticuri (nu exista limita maxima).
  6. Nu exista o limita minima si maxima a cotelor de pe bilet.
  7. Puteti posta atat bilete offline (virtuale sau jucate), cat si bilete online (jucate sau virtuale dar doar de la agentia – sponsor a concursului)

Cu un singur pariu poti lua marele premiu oferit in fiecare zi la acest concurs (50 RON), dar mai ai si alte trei beneficii. Detalii aici…

Premiile oferite – sponsor Sportingbet.ro (deschide cont acum)

Toate premiile vor fi oferite sub forma de bonus la Sportingbet. Suma primita ca si premiu va trebui rulata de trei ori pe cote de minim 1.50 inainte de a putea efectua o retragere. Premiile vor fi creditate in contul casei de pariuri de doua ori pe saptamana (in general luni – marti si vineri).

Se va acorda zilnic un singur premiu celui care propune biletul zilei cu cota cea mai mare. Premiul difera, dupa cum urmeaza:

  • daca biletul castigator propus este virtual sau jucat la o casa de pariuri online – premiu 20 RON
  • daca biletul castigator propus este jucat la Sportingbet – premiu 30 RON
  • daca biletul castigator propus este jucat la Sportingbet iar contul avut la Sportingbet  este deschis prin intermediul site-ului nostru – premiu 50 RON

Pentru a fi eligibil pentru primirea premiului castigatorul trebuie sa fi dat share la articolul zilei pe Facebook. Share-ul trebuie sa fie public (sa-l putem vedea si noi chiar daca nu va avem la prieteni pe Facebook) si sa fie dat atunci cand se posteaza biletul pe site si poate fi dat fie pe profilul propriu al concurentului, fie intr-un grup de pariori din Romania (ideea este sa nu dati share doar dupa ce vedeti ca ati castigat pentru ca nu veti primi premiul). In momentul in care ne trimiteti username-ul avut la Sportingbet va trebui sa ne lasati si link-ul unde ati sharuit articolul.

Ca sa intelegeti cum functioneaza concursul:

1. Am postat ca si comentariu aici un bilet (voi nu postati aici, ci la fiecare zi de concurs in parte).

2. Am dat share public pe profilul meu de Facebook.

3. Acum teoretic, daca ar fi concurs, as astepta si as reveni maine sa vad daca biletul meu este castigator si daca da ma uit si daca are cota cea mai mare. Daca sunt castigatorul zilei atunci intru si-i dau mesaj user-ului admin cu datele despre care v-am zis mai sus.

Click aici pentru a deschide cont la sponsorul concursului!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here