Concurs bilete pariuri 21 aprilie 2015

35

Concurs bilete pariuriUPDATE: Castigator concurs maryusg. Premiu: 40 sau 50 RON (50 daca ai cont Sportingbet deschis de pe site-ul nostru, iar 40 daca nu) 

Luni am decis sa nu organizam concursul deoarece oferta sportiva nu este una chiar buna, dar asta nu inseamna ca am renuntat la acest concurs.

Organizam insa unul pentru ziua de marti, 21 aprilie 2015, cand avem meciuri interesante in Champions League si cu siguranta pariorii vor fi in actiune.

Adaugati la comentarii, la finalul articolului, un bilet pariuri propus de tine si in cazul in care va fi castigator vei avea sansa de a castiga un premiu.

  1. Lasati comentariu la acest articol cu un bilet facut de voi pentru ziua de marti (biletul poate fi virtual sau jucat)
  2. Dati share public la acest articol pe Facebook (fie pe profilul vostru, fie intr-un grup de pariori din Romania)
  3. Daca sunteti castigatorul zilei dati-i mesaj user-ului @admin si lasati link spre locul unde ati dat share la articol.
  4. Data limita pana la care puteti posta bilete este 21 aprilie, ora 16 (dorim ca aceste bilete sa fie si o sursa de inspiratie pentru alti pariori si de aceea am pus aceasta limita).

Premii:

  • 20 Ron daca este castigator un bilet (virtual sau jucat) la o casa de pariuri diferita de Sportingbet
  • 30 Ron pentru un bilet castigator, virtual de la Sportingbet
  • 40 Ron pentru un bilet castigator real de la Sportingbet
  • 50 Ron daca este castigator un bilet real de la Sportingbet si este propus de un concurent care are deschis contul la Sportingbet de pe reclamele noastre

In cazul in care sunt mai multe bilete castigatoare premiul va fi primit de cel care a prins biletul cu cota cea mai mare.

Premiile vor fi cireditate in contul Sportingbet si vor trebui rulate de trei ori pe cote de minim 1.50.

Click aici pentru a deschide cont la sponsorul concursului!

Va mai invitam sa participati la un concurs de pronosticuri, acesta fiind saptamanal. Detalii aici…

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here