CONCURS “Predictorul Fotbalului” – varianta Biletu-zilei.com (27-28.09.2014)

1054

UPDATE 29.09, ora 20:30 : Castigatorul concursului este Sandel Raicu, singurul care a avut sase pronosticuri corecte. Acesta este rugat sa ne contacteze pe pagina noastra de Facebook si sa ne lase adresa Skrill unde sa-i trimitem cei 60 RON.

Dupa ce aceasta casa de pariuri a relansat Predictorul Fotbalului, concurs despre care gasiti DETALII AICI, ne-am gandit sa facem si noi un predictorul al fotbalului propriu. Daca la acel concurs premiul cel mai are este de 45.000 RON la noi este de doar 100 RON (fiecare dupa posibilitati).

Se dau meciurile din imaginea de mai jos. Indicati pronosticul corect 1, x sau 2 pentru cele 12 pronosticuri si puteti unul dintre premiile oferite.

Reguli:
1. Lasati ca si comentariu aici doar cont de Facebook (pentru a evita cazurile cand o persoana joaca si de pe contul de pe Facebook si de pe contul de pe site) pronosticurile voastre pentru cele zece meciuri din lista. Pronosticurile trebuie sa fie de forma:
Steaua – Dinamo X
Rapid – Craiova x
Brasov – Astra 1 etc
Incercati va rugam sa respectati ordinea meciurilor din imagine.
2. Pronosticurile trebuie sa fie doar de forma 1 sau x sau 2
3. Se poate posta pana sambata, 27 septembrie la ora 11:00. Pentru ca postarile de pe Facebook se pot edita si nu apare istoricul editarilor si exista riscul ca anumite persoane sa modifice postarile dupa ce se decid meciurile sambata la ora 11 vom face print screen-uri la toate postarile pentru concurs. Vrem sa fie un concurs cat mai corect si de aceea am luat aceasta masura.
4. Nu se poate participa la concurs cu conturi de Facebook create special pentru concursuri.
5. Nu-i obligatoriu, dar puteti da un share / like la acest post pentru a ne sustine si pentru a va putea oferi si pe viitor astfel de concursuri.

Premiu
In functie de numarul de pronosticuri corecte premiul creste cu cate 10 RON. Astfel daca se va castiga cu 2 pronosticuri corecte premiul va fi de 20 RON, daca se va castiga cu 5 va fi de 50 RON, iar daca se va castiga cu 10 pronosticuri corecte premiul va fi de 100 RON (premiu maxim).  Premiul este CASH si se acorda in contul Skrill al castigatorului!
ATENTIE! Oferim un singur premiu, celui care are cele mai multe pronosticuri corecte. Daca vor fi mai multi participanti cu un numar egal de pronosticuri corecte atunci se va face produsul cotelor castigatoare pentru a-i departaja si pentru a stabili castigatorul.

Meciurile pentru concurs 

1-vert

 

Dati click aici pentru a va inregistra acum la una dintre cele mai bune case de pariuri online. Primiti un bonus de pana la 400 RON!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here