CONCURS Preliminarii EURO 2016 – Etapa 2 (9/11 octombrie 2014)

970

Dupa ce aceasta casa de pariuri a dat drumul la Predictorul Fotbalului – Runda 4 ne-am gandit sa facem si noi un predictor al fotbalului propriu pentru etapa a doua a preliminariilor EURO 2016. Daca la acel concurs premiul cel mai are este de 45.000 RON la noi este de doar 100 RON (fiecare dupa posibilitati).

Se dau meciurile din imaginea de mai jos. Indicati pronosticul corect 1, x sau 2 pentru cele 10 pronosticuri si puteti unul dintre premiile oferite.

UPDATE: Castigatorul concursului este: Marian Bogdan.

Meciurile propuse pentru concurs

concurs euro 1

Reguli:
1. Lasati ca si comentariu aici doar cu contul de Facebook (pentru a evita cazurile cand o persoana joaca si de pe contul de pe Facebook si de pe contul de pe site) pronosticurile voastre pentru cele zece meciuri din lista. Pronosticurile trebuie sa fie de forma:
Steaua – Dinamo X
Rapid – Craiova x
Brasov – Astra 1 etc
Incercati va rugam sa respectati ordinea meciurilor din imagine.
2. Pronosticurile trebuie sa fie doar de forma 1 sau x sau 2
3. Se poate posta pana joi, 9 octombrie la ora 20:00. Pentru ca postarile de pe Facebook se pot edita si nu apare istoricul editarilor si exista riscul ca anumite persoane sa modifice postarile dupa ce se decid meciurile joi la ora 20 vom face print screen-uri la toate postarile pentru concurs. Vrem sa fie un concurs cat mai corect si de aceea am luat aceasta masura.
4. Nu se poate participa la concurs cu conturi de Facebook create special pentru concursuri.
5. Nu-i obligatoriu, dar puteti da un share / like la acest post pentru a ne sustine si pentru a va putea oferi si pe viitor astfel de concursuri.

Premiu garantat
In functie de numarul de pronosticuri corecte premiul creste cu cate 10 RON. Astfel daca se va castiga cu 2 pronosticuri corecte premiul va fi de 20 RON, daca se va castiga cu 5 va fi de 50 RON, iar daca se va castiga cu 10 pronosticuri corecte premiul va fi de 100 RON (premiu maxim).  Premiul este CASH si se acorda fie in contul Skrill al castigatorului, fie prin transfer bancar! Premiul se va acorda in cel 48 de ore de la terminarea concursului.

Premiu surpriza

Daca cel care va fi castigatorul concursului a dat share public la ACEASTA POSTARE pana joi la ora 22:00 respectivul va mai primi un premiu surpriza (fie un bonus la o casa de pariuri, fie inca 20-30 de ron in plus la premiu). Vom verifica joi seara cine a dat share pentru a evita cazurile in care un participant dupa ce castiga da share si apoi programeaza postarea sa-i apara in urma. Nu va obligam sa dati share, doar cine vrea un mic bonus.

ATENTIE! Oferim un singur premiu, celui care are cele mai multe pronosticuri corecte. Daca vor fi mai multi participanti cu un numar egal de pronosticuri corecte atunci se va face produsul cotelor castigatoare pentru a-i departaja si pentru a stabili castigatorul.

Dati click aici pentru a va inregistra acum la una dintre cele mai bune case de pariuri online. Primiti un bonus de pana la 400 RON!

4 COMENTARII

 1. slovenia -elvetia …..x
  belarus -ucraina…..1
  lituania – estonia ….1
  suedia – rusia….1
  tara galilor – bosnia….1
  letonia – islanda….1
  bulgaria – croatia ….2
  turcia – cehia….1
  albania – danemarca…2
  finlanda – grecia ….2

 2. Slovenia – Elveţia……2
  Belarus – Ucraina……2
  Lituania – Estonia……x
  Suedia – Rusia……x
  Ţara Galilor – Bosnia…..2
  Letonia – Islanda…..x
  Bulgaria – Croaţia…..2
  Turcia – Cehia…..1
  Albania – Danemarca….2
  Finlanda – Grecia……2

 3. Slovenia – Elveţia = x
  Belarus – Ucraina = x
  Lituania – Estonia = x
  Suedia – Rusia = 2
  Ţara Galilor – Bosnia şi Herţegovina =2
  Letonia – Islanda = 2
  Bulgaria – Croaţia = 2
  Turcia – Cehia = 2
  Albania – Danemarca = 2
  Finlanda – Grecia = x

 4. Slovenia – Elveţia = x
  Belarus – Ucraina = x
  Lituania – Estonia = x
  Suedia – Rusia = 2
  Ţara Galilor – Bosnia şi Herţegovina =2
  Letonia – Islanda = 2
  Bulgaria – Croaţia = 2
  Turcia – Cehia = 2
  Albania – Danemarca = 2
  Finlanda – Grecia = x

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here