Criptomonede cu potențial de creștere

0

În acest articol îți voi oferi câteva indicii despre criptomonedele care au șanse să crească pe termen scurt și mediu.

Atenție! Acest material nu reprezintă sfaturi investiționale, îți expun doar o părere argumentată despre monedele stabile cu potențial de creștere.

criptomonede care vor creste

Ideal ar fi să nu investești în proiecte mici și să rămâi pe piața marilor jucători, să zic așa. Profitul poate nu va fi unul consistent, însă sunt șanse mai mari să obții profit așa decât să ieși pe pierdere.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Criptomonede cu potențial de creștere
 

Bitcoin

Dacă vorbim despre criptomonede de viitor nu putem să ignorăm prima și cea mai importantă monedă, Bitcoin.

Chiar dacă recent a testat mai multe rezistențe, coborând praguri destul de importante, Bitcoin rămâne moneda de referință în domeniul cripto.

În bull market așteptăm creșteri record ale Bitcoin, cum deja am avut anul acesta, iar în această perioadă se pot înregistra profituri substanțiale.

Chiar dacă sunt slabe șanse să asistăm la triplarea valorii Bitcoin în termen de 2-3 ani, sunt șanse mari să-și dubleze valoarea, mai ales dacă vor fi multe instituții care să accepte plata în această monedă.

Ethereum

O altă monedă cu potențial de creștere, de data aceasta orientată spre descentralizarea totală, este Ethereum.

Specialiștii din Marea Britanie au publicat recent un studiu în care preconizează o creștere de până la 8.000$ per unitate până la finele lui 2024.

Pentru anul viitor scenariul este iarăși unul optimist, preconizându-se o rezistență undeva pe la 5.800 - 6.000$, asta în condițiile în care atunci când am scris acest articol (finalul lunii iunie 2020) ETH are o valoare de puțin peste 2.000$.

Doge Coin

Proiectul Doge nu a fost gândit ca unul de viitor. Totuși, unele surse confirmă că de fapt creatorii proiectului au legături cu Elon Musk încă din 2019 sau mai bine zis Musk a influențat această monedă încă de la început.

Așa se explică faptul că Elon Musk a postat de mai multe ori pe rețelele de socializare despre această monedă, urcându-i valoarea în repetate rânduri.

Cert este că nu poate fi contestat atașamentul sau preocuparea lui Elon pentru Doge, motiv pentru care merită atenție această monedă.

Elrond

Proiectul românesc al lui Beniamin Mincu are șanse foarte mari să reușească pe viitor.

Momentan traversează o criză generată de Bear Market având recent un minim din punct de vedere al ultimelor 3-4 luni.

Consider acest moment o ocazie ideală de a investi în Elrond, mai ales că prețul este foarte jos.

În plus, s-au creat locuri noi și la agențiile de staking, providerii fiind surprinși de faptul că multe persoane au ales să iasă de la staking și să vândă Egld în pierdere.

Egld este o monedă de viitor care țintește spre descentralizarea totală și rămâne un proiect de interes maxim pentru noi, mai ales pentru faptul că este prima criptomonedă românească.

BNB

Moneda BNB a fost produsă de Binance, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzacționare criptomonede din lume.

Este evident că din moment ce este moneda proprie a uneia din marile piețe de trading, are un viitor asigurat.

Cred că BNB își poate dubla valoarea chiar până la sfârșitul acestui an pentru că există un interes major pentru aceasăt monedă.

În primul rând, moneda se poate depune în farming pool-uri pentru token-uri noi, ceea ce a convins deja multe persoane să investească în BNB.

În plus, Binance a dezvoltat o chestie genială, opțiunea de a converti monedele mici în BNB.

Acestea ar fi monedele pe care eu le văd cu potențial de creștere pe piața crypto. Dacă ești pasionat de această zonă și ai alte monezi în vizor poți să le prezinți în secțiunea de comentari de mai jos.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here