Cum cumperi criptomonede

Scris de ag2r16/01/2024

Dacă te-ai hotărât să investești în domeniul criptomonedelor, atunci vei afla din acest articol de unde poți să cumperi criptomonede. Sunt foarte multe site-uri disponibile, însă îți recomand să ții cont de sfaturile de mai jos.

cum cumperi criptomonede

Cum cumpăr criptomonede?

Sunt mai multe metode prin care poți cumpăra criptomonede în portofelul tău digital.

Exchange-urile

Cele mai cunoscute exchange-uri sunt, cel puțin la noi în țară, Binance și Crypto.com.

Binance este, aș spune, în topul preferințelor românilor. Acest lucru se întâmplă pentru că are comisioane foarte mici, iar asta se simte cel mai mult când vrei să tranzacționezi anumite monede.

Poți achiziționa cripto chiar și cu discount dacă folosești un cod de referal la înscriere.

Crypto.com are o ofertă de bonus atractivă (care poate varia), însă trebuie să recomanzi pe cineva, iar apoi acea persoană să țină la stack (să depoziteze) pentru o anumită perioadă o anumită cantitate de CRO (moneda oficială a exchange-ului).

Platformele de lansare a proiectelor.

Sunt multe proiecte care lansează propriul portofel electronic de deținere a criptomonedelor.

Aici, după ce-ți creezi un portofel digital, poți să achiziționezi cu cardul bancar criptomonede care vor fi stocate în portofel.

Una dintre cele mai cunoscute astfel de platforme este MetaversX, a proiectului Elrond.

Elrond este echipa care a dezvoltat moneda Egold, unul dintre cele mai solide proiecte cripto din ultima vreme. Egold poate fi cumpărat atât din aplicația de mobil, cât și de pe site-ul wallet.elrond.com.

Plățile se fac, așa cum am scris mai sus, cu cardul bancar, iar cantitatea de monedă virtuală apare în câteva minute în portofelul electronic.

În final, ar mai fi opțiunea de a cumpăra criptomonede de la alți utilizatori, prin transfer direct în wallet-ul tău. Nu recomand această metodă, pentru că este cea mai riscantă.

Dacă ai întrebări despre metodele de a achiziționa criptomonede nu ezita să ne scrii în secțiunea de comentarii.

S-ar putea  te intereseze și: