Ce este moneda Elrond?

Scris de ag2r16/01/2024

Primul proiect cripto de succes este Elrond, care are ca monedă proprie Egold. Lansat de Beniamin Mincu, Elrond țintește să devină o criptomonedă competitivă, poate chiar la nivelul Ethereum.

În acest articol îți voi explica ce este Elrond Network, ce este Maiar și care sunt planurile în legătură cu acest proiect ambițios.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

ce este elrond

Ce este Elrond?

Elrond Network a fost creat de un român, Beniamin Mincu împreună cu o echipă antreprenorială foarte puternică. Acești oameni au adus o viziune unică în spatele proiectului.

Elrond este o rețea tip blockchain publică și se dorește a fi de peste 1000 de ori mai performantă decât ceea ce este acum Bitcoin.

La începutul anului 2021 s-a putut tranzacționa Egold, propria monedă a celor de la Elrond.

Ce a adus nou Elrond? 

A reușit să implementeze o arhitectură nouă tip sharding care poate opera aproximativ 15.000 de tranzacții pe secundă. Niciun alt sistem de plăți nu poate procesa tranzacții cu o asemenea viteză.

Să ne raportăm puțin la concurență: Bitcoin procesează în actuala configurație aproximativ 7 tranzacții pe secundă, iar Ethereum aproape dublu.

Scalabilitatea devine un argument major pentru care Elrond România se va impune pe piața cripto nu doar în România, ci și în lume.

Criptomoneda proprie Elrond este Egold, o monedă în jurul căreia s-a creat deja un entuziasm puternic.

Maiar

La începutul lui 2022 a fost lansată aplicația Maiar, portofelul electronic al celor de la Elrond România.

Prin intermediul aplicației se poate cumpăra Egold, prin plata cu cardul bancar.

Maiar vine cu un sistem de invitație prin care poți să obții câștiguri suplimentare.

Spre exemplu, dacă un prieten recomandat de tine cumpără după înregistrare și validarea contului Egold în valoare de minim 200$, va mai primi un plus de 10$ în Egld.

Aplicația are un sistem de avansare în nivel bazat pe numărul prietenilor pe care i-ai invitat și pe tranzacțiile făcute de tine și de aceștia.

Tot prin Maiar poți depune Egld la staking.

Egold crypto a fost gândit ca un proiect ce tinde spre descentralizare totală. Acest lucru înseamnă că nu mai este rentabil să ții Egld la stake prin delegare standard, ci la agenții.

În termeni simpli, sunt agenții de staking care îți primesc Egolzii în depozit și tu pentru faptul că indisponibilizezi moneda la ei primești dobândă (APR). De obicei dobânda variază între 0% și 20% (în funcție de agenție).

Atenție! Sunt și agenții care nu oferă dobândă!!

Este ca un fel de depozit bancar, depui bani și-i indisponibilizezi pentru o perioadă de timp. Banca se folosește de banii tăi, iar tu primești dobândă.

Îți recomand să fii foarte atent la agenția unde depui Egolzi!. Tocmai de aceea îți recomand să mergi cu agențiile ce figurează ca agenție recomandată, pentru că ai un plus de siguranță.

Pont: grăbește-te să depui Egold la staking pentru că acum mai sunt locuri la agențiile de top pentru că în urma corecțiilor masive (a scăzut și cu 80% prețul Egold) mulți au ales să vândă chiar și-n pierdere.

Preț Elrond

La all time high, Egld a avut o valoare de peste 500 de dolari. Totusi, in momentul de față prețul a scăzut semnificativ, astfel că acum 1 EGLD poate fi cumpărat cu aproximativ 67 de dolari. 

Această diferență uriașă ne arată încă o dată că domeniul crypto este unul extrem de volatil. Dacă o monedă atinge 1000x la all time high, foarte bine în mai puțin de o oră poate pierde 2 zerouri din preț, fără ca acest lucru să poată fi controlat.

Cum cumpăr Elrond crypto?

Cea mai bună metodă din punct de vedere al siguranței este să achiziționezi direct din aplicația MultiversX, cu cardul.

egold crypto ce este

Pentru a cumpăra Egold crypto apeși pe butonul Cumpără din aplicație.

Vei fi direcționat spre o pagină unde trebuie să alegi procesatorul de plăți.

Aici observi că sunt procesatori care percep un comision (Moonpay) și procesatori care nu percep comisioane la tranzacție.

Totodată diferă și timpii de procesare a tranzacțiilor. La tranzacții mici îți poți permite să plătești acea taxă, însă dacă vrei să cumperi mai mult Egold îți recomand Ramp.

ce este crypto egold

Am ales RAMP ca și procesator pentru că se lăudau că nu percep comision.

Ok, acum vedem că pe pagina de plăți, pentru România nu acceptă RON.

Acest lucru înseamnă, automat, un comision de conversie din RON în Euro. Totuși, comisionul total perceput este la un nivel acceptabil.

În continuare va trebui să apeși pe Proceed și să introduci datele cardului tău bancar.

Fiind în aplicația MultiversX, din motive de securitate, nu-ți pot arăta și pagina următoare, însă depunerea este la fel de simplă ca și la casele pariuri România sau la orice altă plată cu cardul pe net.

Noutăți Elrond

Poți afla foarte multe informații noi despre proiectul Elrond Network din următoarele surse:

Dacă ai nelămuriri despre proiectul Elrond Network, unul dintre proiectele de crypto de succes, lasă un comentariu mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Articole populare pe Biletu-Zilei.com:

S-ar putea  te intereseze și: