Top aplicații criptomonede

Scris de ag2r16/01/2024

În acest articol mi-am propus să compun un top al aplicațiilor de criptomonede în funcție de ceea ce oferă fiecare proiect în parte.

Am alcătuit de fapt 2 topuri pentru tine, unul cu platforme de unde poți achiziționa sau pe care poți vinde criptomonede și al doilea cu platforme care prezintă informații despre criptomonede.

Topurile sunt alcătuite strict pe baza experiențelor proprii, deci ești invitat să îmi oferi argumente suplimentare sau contraargumente.

Top aplicații de cumpărat criptomonede

1. Binance

Am avut multe experiențe cu mai multe platforme de tranzacționare și pot spune fără rezerve că Binance este în topul preferințelor mele.

Poți încărca bani reali, fiat în platformă și de acolo poți cumpăra ce criptomonedă dorești.

Sunt foarte multe proiecte cripto listate la tranzacționare pe Binance.

Comisioanele sunt foarte mici, acolo unde există, iar tranzacțiile sunt onorate rapid.

Aplicația pentru mobil are două moduri, normal și lite, cea lite fiind dedicată exclusiv traderilor începători.

2. Crypto.com

A doua platformă testată personal de mine este Crypto.com și pot spune că am avut o experiență plăcută.

Aplicația pentru mobil este dezvoltată foarte bine, se mișcă destul de fluent și n-am înregistrat până acum întârzieri sau blocaje în tranzacții.

Crypto oferă și un bonus de bun venit utilizatorilor noi care aleg să depună și să țină la staking CRO, moneda lor proprie.

Comisioanele sunt puțin mai mari decât pe Binance, dar chiar și așa aplicația Crypto.com rămâne una competitivă pe piață.

3. Coinbase

O altă aplicație folosită pe scară largă este cea de la Coinbase, o implementare foarte bună și cu o interfață extrem de intuitivă.

Practic nu trebuie să fii un trader experimentat ca să reușești să cumperi criptomonede de pe Coinbase.

Mai mult decât atât, la deschiderea unui cont prin aplicația de mobil și adăugarea unui cont bancar, ești eligibil pentru un bonus de până la 28 de dolari, echivalent în crypto.

Trebuie doar să parcurgi ceva pași în care înveți chestii utile despre proiectele crypto și poți primi monede în portofelul tău virtual.

Coinbase se laudă cu o securitate sporită a portofelului electronic virtual și până acum n-am auzit ca vreun utilizator să aibă probleme de securitate, cel puțin nu în România.

Top aplicații de unde luăm informații despre lumea crypto

1. Crypto News

crypto news

Crypto News are momentan nota 4.2 pe Google Play, fiind foarte apreciată de utilizatori.

În această aplicație ai știri și update-uri în timp real despre mișcările din piața crypto.

Totodată, îți poți seta portofoliul personal și vei primi alerte instant despre fluctuațiile de preț.

Dezvoltatorii aplicației se laudă că au reușit să implementeze peste 300 de surse de informare în aplicație, astfel că tot ce este de actualitate în lumea crypto ar trebui să găsești aici.

2. Coinverse

Deși are doar 6 recenzii până acum, aplicația are nota de 4.8 pe Google Play.

Ceea ce aduce nou este un audiocast cu informații utile despre criptomonede, astfel că dacă ești în trafic de exemplu, poți asculta la căști ultimele noutăți despre Bitcoin și alte crypto.

De fapt, intenția dezvoltatorilor a fost de a face o aplicație sub formă de audiocasturi sau videocasturi în care să prezinte informațiile noi, un lucru inovativ ținând cont că mulți investitori în criptomonede au timp limitat.

Recomand această aplicație dacă nu ai prea mult timp pentru documentarea zilnică din lumea crypto.

3. Binance

binance app

Revin la Binance, pentru că în opinia mea este una din cele mai bune implementări pe dispozitivele de mobil.

Pe prima pagină, aplicația Binance îți prezintă știrile relevante din domeniul crypto.

Poți afla evoluția piețelor foarte simplu, mergând în markets și analizând fluctuațiile de preț. Mai mult, ai acces la noile proiecte în curs de lansare și poți chiar participa la farming pool-uri.

Apreciez că Binance APP este utilă pentru că ai și informații de actualitate și totodată poți face singur o analiză temeinică în funcție de principalii indicatori - capitalizare, fond total, preț de lansare, perspective etc.

Aceste topuri prezintă un punct de vedere personal. Te aștept în secțiunea de comentarii pentru a dezbate care aplicații de crypto ți-au stârnit interesul.

S-ar putea  te intereseze și: