Bilantul tipsterilor biletu-zilei.com – august 2017

714

In acest articol vom tine un bilant pentru fiecare tipster din echipa in luna august 2017, astfel incat sa poti vedea usor care sunt cei care dau cel mai bun randament.

Bilantul va fi actualizat de 2 ori pe saptamana: martea cu pronosticurile de vineri – luni si vinerea cu pronosticurile de marti – joi.

In luna iulie s-au remarcat la tenis Lucmi7 si Bratu Andrei, ambii cu procentaje de peste 67% pronosticuri corecte, in timp ce la fotbal au iesit in evidenta Florin1981 si BogdanBlue, ambii cu procentaje de peste 60%. Daca 2 dintre tipsteri specializati pe tenis au avut cele mai bune rezultate in luna iulie, ceilalti 2, Robert1997 si Tennis.tipster.92 au avut mai multe pronosticuri gresite decat corecte.

In luna august am pregatit cateva modificari, asa ca o sa ti-le prezint pe toate aici:

 1. la fotbal – cele mai interesante meciuri ale zilei (2-3 in cursul saptamanii si 5-6 in weekend) vor fi analizate separat de Radu, Bmg si de mine. La aceste meciuri vom oferi o sugestie de pont argumentata, care o luam in calcul la bilant, alaturi de alte idei suplimentare de pronosticuri, pe care nu le vom lua in seama la bilant.
 2. la fotbal – vom avea cate un articol cu ponturi pentru cele mai interesante 10 campionate care se desfasoara in weekend, ma rog vineri – luni. In fiecare din aceste articole tipsterii specializati pe fotbal va vor oferi pronosticuri. Fiecare poate adauga maxim 2 pronosticuri / campionat, pentru meciuri diferite (am luat aceasta editie pentru a-i face sa aleaga pronosticuri in care au incredere maxima, in lipsa limitei existand riscul ca cineva sa ia toata etapa dintr-o campionat la rand si sa dea pronosticuri la toate meciurile. Aceste articole vor fi actualizate in fiecare zi (pana la ora 11 pentru meciuri din ziua respectiva), astfel ca daca intir vineri intr-un articol si vezi ca sunt sugestii de ponturi doar pentru vineri nu inseamna ca aceea este forma finala a articolului, sambata, duminica si luni cu siguranta vor mai fi adaugate pronosticuri.
 3. la fotbal – atunci cand avem meciuri din cupe europene / echipe nationale vom face un articol cu ponturi in care fiecare dintre tipsterii specializati pe fotbal va vor oferi cele mai bune 2-3 pronosticuri in opinia lor. Spre deosebire de campionate aici pot exista mai multe pronosticuri pentru acelasi meci.
 4. la tenis – Lucmi7 si Bratu Andrei vor analiza separat meciurile romancelor / romanilor din circuitele ATP si WTA, dar si finalele turneelor WTA si ATP.
 5. la tenis – in fiecare zi vom avea un articol cu sugestii de ponturi in care fiecare din cei 4 tipsteri va propune 1-2 pronosticuri, cele in care au ei increderea cea mai mare. Articolul cu ponturi din tenis va fi actualizat pana spre ora 13-14, asa ca daca intri la ora 14 sigur vei vedea toate pronosticurile zilei (pentru meciurile care au loc in cursul zilei totusi ponturile vor fi adaugate dimineata).

Vei mai gasi pe site si:

 1. biletul zilei – propus, in general, de Alin la o cota de aproximativ 4
 2. cota 2+ – propusa de tipsterii cu cele mai bune rezultate in luna precedenta, Lucmi7 si Bratu Andrei.
 3. pontul zilei – propus de mine.
 4. 5 sugestii de ponturi propuse de Senol
 5. sugestii de ponturi propuse de Sydu
 6. bilete la pariuri facute la comun de tipsterii nostri – de 2 ori pe saptamana (o data pentru sambata – duminica si a doua oara pentru marti-joi) sugestii de bilete multiple, pentru cei care doresc sa-si incerce norocul cu mize mai mici
 7. bilete la pariuri propuse de alti pariori pe diverse grupuri de pe Facebook – vom face un articol (in special in weekend) in care vom grupa 10 bilete, in general, care au fost postate pe diverse grupuri de Facebook de catre diversi pariori.
 8. Cele mai tari promotii la pariuri prezentate altfel; acolo unde este posibil nu vom prezenta doar promotia asa “robotizat” ci vom incerca sa venim si cu sugestii de ponturi sau cu idei care sa te ajute sa castigi cu adevarat de pe urma acelor promotii.
 9. Altele – pe langa tot ceea ce am prezentat aici vom mai avea pentru voi si alte surprize, asa ca urmariti constant site-ul biletu-zilei.com.

 

Bilant pronosticuri fotbal 1-28 august 2017

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here