Procentaj de 64% la finalul lunii octombrie 2017!

731

In acest articol vom tine un bilant pentru fiecare tipster din echipa in luna octombrie 2017, astfel incat sa poti vedea usor care sunt cei care dau cel mai bun randament.

Bilantul va fi actualizat de 2 ori pe saptamana: martea cu pronosticurile de vineri – luni si vinerea cu pronosticurile de marti – joi.

Fata de luna septembrie vom avea cateva modificari, echipa fiind completata cu 2 tipsteri la fotbal, unul la tenis si inca unul la baschet. Am incheiat in schimb colaborarea cu BogdanBlue.

In luna septembrie trebuie remarcat Johnny, cel care a avut 74.36% procentajul pronosticurilor corecte, adica 29C-10L-3V. As mai remarca faptul ca toti cei 10 tipsteri am reusit sa incheiem luna cu procentaje de peste 57%, la o minima de 1.40 (probabil cota medie a fost undeva la 1.60 – cel putin pe acolo era in lunile de vara in care imi era usor sa tin si evidenta cotelor medii). Am avut per ansamblu un procentaj de 63.49% la un total de 570 pronosticuri propuse.

Ce gasesti pe biletu-zilei.com in luna octombrie:

 1. la fotbal – cele mai interesante meciuri ale zilei (2-3 in cursul saptamanii si 4-5 in weekend) vor fi analizate separat de Radu si Bmg. La aceste meciuri ei vor oferi o sugestie de pont argumentata, care o luam in calcul la bilant, alaturi de alte idei suplimentare de pronosticuri, pe care nu le vom lua in seama la bilant dar care au rolul sa va prezinte posibile pronosticuri ce pot fi jucate..
 2. la fotbal – vom avea cate un articol cu ponturi pentru cele mai interesante 11 campionate care se desfasoara in weekend, ma rog vineri – luni. In fiecare din aceste articole tipsterii specializati pe fotbal va vor oferi pronosticuri. Fiecare poate adauga maxim 2 pronosticuri / campionat, pentru meciuri diferite (am luat aceasta decizie pentru a-i face sa aleaga pronosticuri in care au incredere maxima, in lipsa limitei existand riscul ca cineva sa ia toata etapa dintr-o campionat la rand si sa dea pronosticuri la toate meciurile. Aceste articole vor fi actualizate in fiecare zi (pana la ora 10 pentru meciuri din ziua respectiva), astfel ca daca intri vineri intr-un articol si vezi ca sunt sugestii de ponturi doar pentru vineri nu inseamna ca aceea este forma finala a articolului, sambata, duminica si luni cu siguranta vor mai fi adaugate pronosticuri.
 3. la fotbal – atunci cand avem meciuri din cupe europene sau inter-tari echipe vom face un articol cu ponturi in care fiecare dintre tipsterii specializati pe fotbal va vor oferi cele mai bune 1-2 pronosticuri in opinia lor. Spre deosebire de campionate aici pot exista mai multe pronosticuri pentru acelasi meci.
 4. la tenis – Bratu Andrei va analiza separat meciurile romancelor / romanilor din circuitele ATP si WTA, dar si finalele turneelor WTA si ATP.
 5. la tenis – in fiecare zi vom avea un articol cu sugestii de ponturi in care fiecare din cei 4 tipsteri va propune 1-2 pronosticuri, cele in care au ei increderea cea mai mare. Articolul cu ponturi din tenis va fi actualizat in functie de orele de start ale meciurilor, de exemplu saptamana aceasta pot fi adaugate pronosticuri pentru meciurile din Asia pana la ora 18:00 si pentru meciurile care au loc in cursul zilei pana la ora 11:00.

Vei mai gasi pe site si:

 1. biletul zilei – propus, in general, de catre mine la o cota de aproximativ 3-4
 2. cota 2+ – propusa de catre Sydu
 3. pontul zilei – propus de IulianRPS
 4. 5 sugestii de ponturi propuse de Senol
 5. sugestii de ponturi propuse de Sydu
 6. bilete la pariuri facute la comun de tipsterii nostri – vom incerca in fiecare saptamana sa facem 1-2 bilete de acest fel.
 7. bilete la pariuri propuse de alti pariori pe diverse grupuri de pe Facebook – vom face un articol (in special in weekend) in care vom grupa 10 bilete, in general, care au fost postate pe diverse grupuri de Facebook de catre diversi pariori.
 8. Cele mai tari promotii la pariuri prezentate altfel; acolo unde este posibil nu vom prezenta doar promotia asa “robotizat” ci vom incerca sa venim si cu sugestii de ponturi sau cu idei care sa te ajute sa castigi cu adevarat de pe urma acelor promotii.
 9. Altele – pe langa tot ceea ce am prezentat aici vom mai avea pentru voi si alte surprize, asa ca urmariti constant site-ul biletu-zilei.com.

Bilant pronosticuri luna octombrie 2017

PS: Procentaj 65.96% la Brodie00, nu 44.44%.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here