Comparatie grafica pentru Armenia – Romania

0

Echipa nationala a Romaniei va juca astazi de la ora 19:00 al doilea joc din cadrul calificarilor pentru Campionatul Mondial din 2018. Adversara ii va fi echipa reprezentativa a Armeniei.

Comparatie grafica Armenia - RomaniaDaca privim imaginea de mai sus, realizata de catre casa de pariuri online Betano (deschide cont acum) vom observa rapid diferenta evidenta dintre cele doua reprezentative. Armenia n-a mers vreodata la un Campionat Mondial, asta in timp ce Romania a participat la o treime din turnee, mai exact la 7 din 20 posibile.

Privind peste numarul de victorii din preliminariile pentru campionatele mondiale diferenta este si mai evidenta, romanii avand de opt ori mai multe succese decat echipa Armeniei. Numarul de infrangeri este acelasi de ambele parti, in speta 32.

Romania este favorita acestui joc, asta desi joaca in deplasare, avand o cota de peste 2 la Betano. Victoria Armeniei ar fi o adevarata surpriza pentru pariori, asta daca ne gandim ca cine mizeaza aici pe 1 solist poate castiga de peste 4 ori suma investita. Ce stim sigur este ca echipa lui Daum are nevoie de victorie ca de aer, dupa ce in prima etapa n-a putut trece acasa de Muntenegru.

Ca tot am adus in discutie agentia Betano trebuie spus ca partida se incadreaza in promotia agentiei denumita Marja 0%.

Pariaza acum la Betano pe meciul Armenia – Romania! Ai bonus 100% pana la 200 RON la prima depunere!

Salvează

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here