Pariaza 100 RON pe Romania la Eurovision

0

Actualizare 12 mai: Ilinca si Alex Florea au trecut de semifinale si au ajuns in finala, asa ca tot ceea ce am scris in acest articol ramane valabil. Mai putin castigul la Fortuna, unde cota Romaniei a scazut de la 26 la 23. Prin urmare vei putea castiga 2.840 RON pariind 100 RON pe Romania, fara riscul de a pierde vreun leu.

La casele de pariuri reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017 sunt printre primii favoriti. Dupa ce au trecut de semifinala din 11 mai  Alex Florea & Ilinca pleaca cu sansa a sasea in opinia bookmakerilor de la Fortuna si cu a saptea sansa la Unibet. Marea favorita este Italia, dar cota lui Francesco Gabbani a crescut de la maxim 1.65 pana la 2.30.  Portugalia si Bulgaria au cote sub 5, asta dupa ce inainte de semifinale in afara de Italia nu era alta tara cu o cota mai mica de 8.

Daca iti place melodia “Yodel It!”, interpretata de Ilinca feat. Alex Florea ai sansa acum sa pariezi fara nici cel mai mic risc pe ea. Mizezi 100 RON iar daca Romania va castiga mult ravnitul trofeu vei avea in conturi incredibila suma de 3.000 RON, cash, fara vreo conditie de rulaj.

Partea si mai buna este ca in cazul in care calculele hartiei vor fi confirmate si Romania nu va fi desemnata castigatoare tu vei primi intreaga suma mizata inapoi, pana la ultimul ban, sub forma de bani.

ilinca-eurovision-2017

Cum trebuie sa procedezi? Simplu!

1. Dai click aici, deschizi cont la Unibet si faci prima depunere (minim 50 RON)
2. Dai click aici, deschizi cont la Fortuna si faci prima depunere (minim 70 RON)
3. Joci primul pariu la Unibet cu 30 RON pe Romania.
4. Joci primul pariu la Fortuna cu 70 RON pe Romania

Ofertele promotionale maxime la cele 2 case de pariuri sunt mai mari: primul pariu fara risc pana la 250 RON la Unibet si primul pariu fara risc pana la 300 RON la Fortuna. Totusi, tinand cont ca este vorba de un pariu cu a cota foarte mare este foarte posibil sa nu fie acceptate mizele maxime eligibile pentru promotie. De aceea am ales 30 RON pentru Unibet si 70 RON pentru Fortuna. Daca ti se permite sa joci mai mult si ai incredere in reprezentantii Romaniei atunci joaca o miza mai mare. Atata timp cat n-ai nimic de pierdut nu vad de ce n-ai profita la maxim de aceste bonusuri unice!

Dupa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos, daca va iesi pariul la Unibet vei lua 1.230 RON si la Fortuna vei lua 1.820 RON. Adica un castig de peste 3.000 RON, profit net de peste 2.900 RON la o investitie de 100 RON. Totul cu risc 0 de a pierde banii!

In cazul in care pierzi, intreaga miza iti va fi returnata sub forma de bonus. Pentru a-l elibera la Unibet va trebui sa plasezi pariuri in valoare de 3x suma primita ca bonus pe cote de cel putin 1.40 in urmatoarele 30 de zile iar la Fortuna va trebui sa plasezi pariuri in valoare de 5x suma primita ca bonus pe cote de cel putin 1.50 in urmatoarele 30 de zile. Conditii de rulaj nu sunt foarte greu de indeplinit in conditiile in care ai la dispozitie o luna intreaga si cote minime acceptabile.

Salvează

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here