Profit GARANTAT la finala Cupei Italiei dintre Juventus si Lazio!

0

Miercuri de la ora 22:00 pe Olimpico din Roma Lazio se poate spune ca va fi gazda finalei Cupei Italiei, asta deoarece va juca pe arena proprie impotriva lui Juventus. Se anunta un meci interesant, la fel cum a fost si cel din finala din urma cu 2 ani. Atunci Juventus castiga trofeul dupa prelungiri. De la acel duel romanii n-au mai reusit sa inscrie in poarta torinezilor, desi au avut loc de atunci 6 dispute directe.

Gata cu introducerea, sa trec la subiect. Daca ai la dispozitie 300 RON si vrei sa castigi peste 450 RON indiferent care va fi deznodamantul finalei citeste in continuare articolul. Pentru a aplica ceea ce-ti voi spune in continuare nu trebuie sa ai cont la Betfair si la Unibet.

Deschiderea conturilor

Inregistreaza-te aici la Betfair si scrie codul promotional ZFBN11.
Inregistreaza-te aici la Unibet

Efectuarea depunerilor

  • La Betfair depune 50 RON
  • La Unibet depune 250 RON.

Plasarea pariurilor

  • La Betfair joaca primul pariu cu 50 RON in sectiunea Sportsbook pe pronosticul rezultat final 1 la meciul Juventus – Lazio (cota 2.10 acum dar nu prea conteaza asta)
  • La Unibet joaca primul pariu cu 250 pe pronosticul Lazio handicap asiatic +0.5 (pronostic similar cu sansa dubla x2 dar cu o cota mai buna); cota 1.84 acum.

Validarea pariurilor si castigurile

Aici avem 2 situatii:

  1. Castiga Juventus in timp regulamentar – la Betfair iei 50 RON cash, 350 RON bonus; la Unibet iei 250 RON bonus – total 650 RON
  2. NU castiga Juventus in timp regulamentar – la Unibet castigi 460 RON cash

Ai investit 300 RON si daca invinge Juventus ai in continuare 650 RON iar daca n-o va face atunci vei avea in cont la Unibet 460 RON.

Prin urmare ai facut profit de cel putin 160 RON indiferent de deznodamantul partidei de pe Olimpico!

Sumele bonus au conditii usor de eliberat:

  • bonus Betfair va trebui rulat o data pe cote de minim 1.20; pariurile castigate din bani bonus va vor aduce in cont doar profitul sub forma de bani cash (exemplu: bonusul de 350 RON, daca invinge Juventus, poate fi jucat pe un bilet cu cota 1.50 si daca pariul va fi castigat in cont iti va ramane cu 175 RON, bani ce pot fi retrasi imediat.
  • bonus Unibet, daca nu va castiga Juventus in timpul regulamentar, va trebui rulat doar de 3 ori pe cote de minim 1.40.

Cum spuneam, nu sunt conditii de rulat de speriat; pana la urma cine iti da pe “praful” acesta cel putin 200 RON (atat vei face profit minim indiferent ce se intampla in meci) pentru a juca la pariuri?

Da click aici si deschide cont la BetfairDa click aici si deschide cont la Unibet
Pariaza 50 RON pe victorie JuventusPariaza 250 RON pe Lazio handicap +0.5
Castiga 650 RONCastiga 460 RON

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here