Reghe vs Sumi inainte de meciul din seara asta

0

Laurențiu Reghecampf vs Marius Șumudică, Actul 9

Unul dintre cele mai interesante dueluri între antrenorii din Liga 1 a devenit înfruntarea Laurențiu Reghecampf –  Marius Șumudică. Casa de pariuri online Betano a realizat un infografic pe această temă.

FCSB – Astra va fi a  noua întâlnire directă dintre cei doi tehnicieni, în Liga 1. Partida este pregătită de Betano.com cu aproape 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0%, acestea din urmă asigurând profitul maxim pentru pariori.

Pariuri live online pe meciul Steaua – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Rivalitatea dintre Reghe și Șumi s-a încins după ce Astra a câștigat campionatul sezonul trecut, iar în cel actual echipa din Giurgiu a rămas singura prezență în primăvara europeană pentru România.

În ceea ce privește palmaresul direct, Șumudică îl conduce pe Reghecampf cu 4-3 în meciurile directe. Între cei doi a fost doar o singură remiză. Tehnicianul de la Giurgiu are 6 victorii contra Stelei de-a lungul carierei,  iar cel al FCSB nu este mai prejos, tot cu 6 victorii contra Astrei.

Reghe-vs-Sumi

Un meci cu goluri de ambele părți?

FCSB este neînvinsă pe teren propriu în ultimele 8 etape și a câștigat ultimul meci cu Dinamo, așadar Astra nu va avea deloc o deplasare ușoară.

Pariuri live online pe meciurile de fotbal din Liga 1

Totuși, Steaua este o echipă care primește gol, având doar un singur meci dintre cele 8 disputate în 2017 în care a plecat cu plasa neatinsă. La rândul ei, echipa lui Marius Şumudică are – alături de CFR Cluj – cea mai slabă apărare din playoff și a încasat 5 goluri în ultimele două etape. Dacă se va marca de ambele părți în meciul FCSB – Astra, îți poți dubla miza pe Betano.com, care oferă o cotă de peste 2,00 pentru ca ambele echipe să înscrie joi.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here