Rezultate notabile in luna ianuarie pentru 2 dintre tipsterii din echipa

0

Anul 2018 a inceput destul de bine pentru 2 dintre tipsterii din echipa biletu-zilei.com. Sa speram ca ambii vor continua in aceeasi nota, iar ceilalti colegi ai lor vor creste calitatea ponturilor oferite.

Chiar daca ar fi fost mai bine pentru noi sa ne laudam strict cu numarul de pronosticuri prinse, cum fac altii (care pe deasupra mai “umfla” si procentajul pronosticurilor prinse in postari promovate pe Facebook), am zis ca e mai ok fata de voi sa va aratam si un bilant detaliat, care sa includa si cotele si eventualul profit pe care l-ar fi facut cine ar fi mers pe mana celor 2 tipsteri cu rezultate bune in luna precedenta. 

In primul rand trebuie remarcat parcursul lui Bmg (vezi aici ultimele lui pronosticuri), care pe langa procentajul de 71.11% de la avancronici a reusit sa aiba un bilant foarte bun si in proiectul denumit “Biletul zilei”. Bmg a propus in luna ianuarie 45 de pronosticuri, dintre care 32 au fost castigate. Daca cineva ar fi jucat fiecare pronostic propus de el cu cate 150 RON ar fi terminat luna cu profit de 550 RON. Stiu ca uora le pare destul de putin, dar cati dintre cei care citesc acest articol au reusit sa faca profit luna trecuta? Trebuie insa sa recunosc ca procentajul de peste 70% ar fi fost cu adevarat foarte bun, daca si cota medie a pronosticurilor era in jurul valorii de 1.70. Asa, la 1.57, a rezultat si un profit mai mic. 

Al doilea tipster cu procentaj foarte bun in luna ianuarie a fost Johnny (vezi aici ultimele lui pronosticuri). El a incheiat luna cu 20 de pronosticuri corecte, 9 gresite si unul anulat, adica procentaj de 68.97%. Din pacate insa Johnny a jucat foarte multe cote mici si de aceea desi a avut procentaj de aproape 70% n-a generat un profit foarte mare. Pe de alta parte cati dintre cei care ne citesc joaca doar pariuri single? De aceea este important sa avem un procentaj mare chiar si la cote ceva mai mici (oricum nu mai mici de 1.50, in medie), decat sa avem un procentaj mai mic la cote mai mari.

Johhny si Bmg au avut procentaje bune, care se invart tot in jurul a 70% si pe site-ul nostru partener

Urmariti-ne in continuare deoarece in luna februarie vom avea mai multe proiecte interesante prin care incercam sa va ajutam sa castigati lupta cu casele de pariuri.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
34 din 4674%+1105.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here