Sanse mici sa avem echipe romanesti in sezonul viitor in grupele cupelor europene

104

Romania va fi reprezentata in editia viitoare a cupelor europene de 5 formatii. Viitorul Constanta si FCSB vor evolua in Liga Campionilor, iar Dinamo Bucuresti, CS U Craiova si Astra Giurgiu vor juca in Liga Europa, in toate cazurile vorbim de tururi preliminare.

Viitorul Constanta va intra in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pe traseul campioanelor. Printre adversarele posibile in acea runda le regasim pe Olympiakos, Celtic, Ludogorets sau Salzburg. Cota pentru ca echipa lui Hagi sa treaca de acest tur si mai apoi si de play-off este de 5.60.

FCSB intra si ea tot in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor dar pe traseul non-campioanelor, putand intalni pe Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam, Club Brugge, Plzen sau CSKA Moscova. Daca va reusi sa treaca de adversarul intalnit in acel tur ar urma la rand o non-campioana dintr-un campionat de top si situatia se complica. De aceea nu este de mirare faptul ca FCSB primeste cota 6.50 pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Tot 6.50 are si Dinamo Bucuresti pentru calificarea in grupele Ligii Europa. Elevii lui Contra vor intra in turul 3 preliminar.

CS U Craiova primeste cota 7 pentru a ajunge in grupele Europa League, pornind si ea tot din turul 3 preliminar.

Pentru o noua calificare in grupele Ligii Europa Astra Giurgiu primeste cota 4.33. Surprinzator, are cea mai mica cotatie, desi echipa a fost mult slabita in aceasta vara, plecand Budescu, dar si antrenorul Marius Sumudica.

Dar iata cotele pe care le gasiti pe ACEASTA PAGINA pentru calificarea celor 5 echipe in grupele celor 2 competitii.

Pariaza acum pe una sau mai multe echipe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here