Cat de buna este oferta de pariuri de la Efbet?

0
49

Cum ai intrat pe siteul casei de pariuri Efbet, apare o imagine cu un fost fotbalist roman, Florentin Petre, de la echipa Ludogorets, plus bonusul de 100% pana 500 RON pentru clientii noi. Efbet este o casa de pariuri foarte cunoscuta in Bulgaria, iar asocierea ex-dinamovistului cu promotia de bun venit pentru noi este de bun augur.

In acest articol nu voi prezenta termenii de rulare a bonusului, ci oferta de pariuri de la Efbet, atat inainte de fluierul arbitrului, dar si pentru pariurile live.

Pe site-ul sportsbookreview.com este cotata la litera D+, iar asta inseamna ca nu este in topul caselor de pariuri online. La litera A+ se afla case de pariuri recunoscute pe plan mondial ca Bet365 sau PinnacleSports. Dar majoritatea caselor de pariuri licentiate in Romania sunt la literele B, C si D, asa ca Efbet se incadreaza in peisajul romanesc in aceasta privinta.

1. Oferta de pariuri de la Efbet

La casa de pariuri Efbet poti sa pariezi pe 14 de sporturi diferite, de la fotbal si tenis pana la rugby sau darts.

Oferta de pariuri pentru fotbal este foarte buna, mai ales pentru campionatele puternice sau meciurile internationale.

Oferta pentru tenis este acceptabila pentru ca o sa gasesti turnee importante din Davis Cup, dar si turnee mai mici de tip Challenger sau ITF Masculin si Feminin. La turneele Challenger, Efbet ofera peste 15 variante de pariere la fiecare meci in parte. Poti sa risti bani pe victorie in meci, set 1 castigator, handicap asiatic, numar total de seturi(cel mai bun din 3), scor corect primul set, orice set la zero, total ghemuri par/impar, un anumit jucator sa castige macar un set, handicap ghemuri.

1.1 Oferta pentru pariuri fotbal

Efbet are oferta bogata pentru multe meciuri de fotbal din campionate puternice, Champions League si Europa League sau competitii fotbalistice mai slab cotate, ca Liga 1 Romania, Estonia, Zambia, Kenya, Maroc sau Mali.

Poti sa pariezi pe victorie, pe goluri marcate de la peste 1,5 goluri pana la peste 5,5 sau totaluri asiatice tot pe goluri marcate de genul peste 2,25 sau peste 2,75 goluri inscrise. Daca preferi pariurile pe prima repriza, Efbet acopera si aceasta piata plus pariurile pe handicap asiatic la victorie, sansa dubla, rezultat final si ambele inscriu sau ambele inscriu si total goluri 2,5.

Daca preferi sa pariezi pe jucatorul care va marca primul in meci, Efbet are acoperita si aceasta varianta plus ultimul marcator sau un anumit jucator de fotbal marcheaza oricand in meci.

Nu lipsesc pariurile pentru prima repriza: repriza 1 total goluri, peste 0,5 goluri, peste 1,5 goluri, peste 2,5 goluri, momentul inscrierii primului gol interval 10 minute. Unii au facut bani buni cu o strategie pe intervale de timp si goluri marcate cu miza progresiva.

Poti risca bani si pe numarul de cornere incepand de la peste 8,5 cornere sau chiar si pe cartonase galbene. 

De exemplu, la meciul dintre Barcelona si Manchester United din Liga Campionilor sunt 150 variante de pariuri. Comparativ, la Betano România avem peste 400 de optiuni de pariere pe acelasi meci.

1.2 Oferta de pariuri live

Oferta pentru pariuri live este acceptabila pentru ca in momentul cand am intrat pe site, luni in jurul orei 22, erau peste 70 de evenimente in direct, majoritatea din fotbal si tenis, dar si din sporturile mai putin cautate de romani: handbal, tenis de masa, snooker, baschet, hochei si volei.

La pariurile live pe fotbal ai de unde alege. Poti sa pariezi pe total goluri, cine va marca urmatorul gol, ambele echipe marcheaza, sansa dubla si ambele inscriu, handicap asiatic, o echipa sa castige la zero, rezultat par sau impar, handicap asiatic, handicap cu egalitate etc.

2. Valoarea cotelor oferite de Efbet

In privinta cotelor oferite nu sta rau. Nu este pe primul loc, dar nici in coada listei. E drept ca la cote lucrurile pot varia destul de mult. Am luat ca etalon un meci de baschet si un tip de pariu cu sanse 50-50. Efbet oferea cote de 1.95 cu 1.95.

3. Concluzii 

Oferta de pariuri de la Efbet este, dupa cum ai putut citi si in acest articol, una buna. Avem sporturile principale, dar si unele mai putin importante. De asemenea avem oferta vasta si la pariurile live, dar si cote destul de bune. 

Vrei o alternativa mai buna decat Efbet? Atunci da click AICI!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here