Cât de bună este oferta de pariuri de la Efbet?

0

Efbet este o casă de pariuri foarte cunoscută în Bulgaria. Cum ai intrat pe site-ul casei de pariuri îți va apărea o imagine cu Daniela Crudu, plus bonusul de 100% până 500 RON pentru clienții noi.

În acest articol nu voi prezenta termenii de rulare ai bonusului, ci oferta de pariuri sportive online de la Efbet, atât înainte de fluierul arbitrului, cât și pentru pariuri live.

bonus efbet 500 ron

Pe site-ul sportsbookreview.com are calificativul litera D+. Prin urmare nu putem spune că Efbet este în topul caselor de pariuri online din lume. La litera A+ se află case de pariuri recunoscute pe plan mondial, precum Bet365 sau PinnacleSports. Majoritatea caselor de pariuri din România sunt la literele B, C și D, așa că Efbet se încadrează-n peisajul românesc în această privință.

1. Oferta de pariuri de la Efbet

La casa de pariuri Efbet poți să pariezi pe 11 sporturi diferite, de la fotbal și tenis până la rugby sau darts.

Oferta de pariuri fotbal este bună, mai ales pentru campionatele puternice sau pentru meciurile internaționale.

Oferta pentru tenis este acceptabilă. O să gasești turneele importante, dar și turnee mai mici de tip Challenger sau ITF Masculin și Feminin. La turneele Challenger Efbet oferă peste 15 variante de pariuri la fiecare meci. Poți să riști bani pe victorie în meci, set 1 câștigător, handicap asiatic, număr total de seturi, scor corect primul set, orice set la 0, total game-uri par/impar, un anumit jucător să câștige măcar un set, handicap game-uri.

1.1 Oferta pentru pariuri fotbal

Efbet are ofertă bogată pentru multe meciuri de fotbal din campionate puternice, Champions League și Europa League sau competiții fotbalistice mai slab cotate, precum Liga 1 România, Estonia, Zambia, Kenya, Maroc sau Mali.

Poți să pariezi pe victorie, pe goluri marcate de la peste 1,5 goluri până la peste 5,5 sau totaluri asiatice tot pe goluri marcate, de genul peste 2,25 sau peste 2,75 goluri înscrise.

Dacă preferi să pariezi pe jucătorul care va marca primul în meci, Efbet are acoperită și această variantă. În plus vei putea miza și pe ultimul marcator sau că un anumit jucator marchează oricând in meci.

Nu lipsesc pariurile pentru prima repriză: repriza 1 total goluri, peste 0,5 goluri, peste 1,5 goluri, peste 2,5 goluri, momentul înscrierii primului gol interval 10 minute.

Poți risca bani și pe pariuri pe cornere. Ba chiar ai posibilitatea să mizezi inclusiv pe cartonașele galbene arătate în meciuri.

La meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu din Liga 1 sunt 115 variante de pariuri. Comparativ, la betano.com avem peste 250 de opțiuni de pariuri la același meci.

1.2 Oferta de pariuri live

Oferta pentru pariuri live este acceptabilă. În momentul în care am scris acest articol, luni în jurul orei 22, erau peste 70 de evenimente în direct. Majoritatea erau din fotbal și tenis, dar găsim partide live și din sporturile mai puțin căutate de pariorii români, precum handbal, snooker, baschet, hochei pe gheață și volei.

La pariurile live pe fotbal ai de unde alege. Poți să pariezi pe total goluri, cine va marca următorul gol, ambele echipe marchează, șansa dublă și ambele inscriu, handicap asiatic, o echipă să câștige la 0, număr goluri par sau impar, handicap asiatic și european etc.

2. Valoarea cotelor oferite de Efbet

În privința cotelor oferite stă foarte bine. Am luat ca etalon un meci de baschet și un tip de pariu cu șanse 50-50. Efbet oferea cote de 1.95 cu 1.95, lucru întâlnit destul de rar la alte case de pariuri online legale. Este drept că la cote lucrurile pot varia destul de mult.

3. Concluzii

Oferta de pariuri de la Efbet este, după cum ai putut citi-n acest articol, una bună. Avem sporturile principale, dar și unele mai putin importante. De asemenea avem ofertă vastă și la pariurile live, dar și cote foarte bune.

Vrei o alternativă mai bună decât Efbet? Atunci dă click AICI!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here