Cum descarci aplicația pentru pariuri de la Efbet

0

Majoritatea caselor de pariuri online au aplicații pentru mobil și tabletă ca să poți paria în cele mai bune condiții. Efbet se ridică la nivelul caselor de pariuri de top, care sunt la zi cu aplicațiile moderne pentru tabletă sau alt dispozitiv.

În acest articol o să-ți explic cum descarci aplicația pentru pariuri de la Efbet.

Dă click AICI dacă vrei să vezi care este cea mai bună aplicație pentru mobil!

1. Cum se descarcă aplicația Efbet pe iOS?

Daca ai iPhone intră-n Appstore și-n căsuța Căutare scrie Efbet. Îți va apărea aplicația “efbet – Sports Betting & Casino“, ca-n imaginea de mai jos. Următorul pas este să dai click pe butonul “OBȚINEȚI” din partea dreaptă.

Trebuie să te loghezi cu mail și utilizator pentru Appstore sau doar cu amprentă și aplicația se va descărca în câteva secunde în dispozitivul tău.

După aceea mai trebuie doar să introduci username-ul și parola pe care le ai la Efbet și vei putea paria de pe iPhone sau iPad.

2. Cum se descarcă aplicația Efbet pe Android?

Mulți pariori din România au telefoane mobile pe Android. De aceea în continuare o să-ți explic cum se se descarcă aplicația Efbet pe Android.

Intră de pe telefonul tău pe https://mobile.efbet.ro/sports. Vei vedea în partea superioară a paginii butonul DESCARCA. Dă click pe el.

Acum îți va apărea un mesaj: Acest tip de fișier poate dăuna dispozitivului. Doriți totuși să păstrați fisierul? Ai 2 variante: OK și Anulează.

Apasă OK pentru ca totul este în regulă. Aplicația este sigură din toate punctele de vedere.

Acum ai Efbet apk descărcată în secțiunea “Descărcări”. Ea are 2.43 MB si se numeste app-efbet-release.apk.

După ce ai instalat aplicația mai trebuie doar să te loghezi cu username-ul și parola pe care le-ai scris atunci când ai deschid contul la casa de pariuri Efbet.

Poți depune și retrage de la Efbet de pe mobil, poți beneficia de funcția des CashOut, poți paria live pe cele mai bune ponturi pariuri, poți naviga rapid prin oferta de pariuri sportive sau poți urmări transmisiuni live video.

Dacă ai vreo întrebare despre cum se instalează aplicația Efbet pe iOS sau Android poți s-o postezi în secțiunea de comentarii de mai jos și îți vom răspunde rapid.

Descarcă AICI aplicația de pariuri numărul 1 în România!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here