Efbet oferta de pariuri

Scris de Laur198528/01/2024

Înființat în Bulgaria și prezent pe piața românească din 2017, Efbet s-a impus ca un operator de jocuri de noroc de referință.

efbet mobil

Bonusuri până la 750 RON

Cu o licență recent reînnoită la începutul acestui an, Efbet se distinge prin prezența sa puternică în industrie, oferind nu doar o platformă extinsă pentru pariuri sportive, ci și experiențe captivante la cazinoul lor.

În această prezentare ne vom concentra asupra detaliilor ofertei de pariuri pe platforma Efbet, furnizând informații esențiale pentru cei interesați să plaseze pariuri sportive.

Efbet bonus de bun venit Sport

Efbet oferă un bonus atractiv la pariuri sportive pentru clienții noi, ce poate ajunge până la 750 lei sub formă de Pariu Fără Risc pentru primele 2 depuneri.

efbet bonus de bun venit sport

Efbet bonus pariu fără risc 100% până la 500 lei pentru prima depunere

Primul pariu plasat înainte de desfășurarea evenimentului, și nu în timp real, se califică pentru un pariu fără risc de 100%, până la suma de 500 lei.

Dacă acest pariu inițial este câștigător, nu mai ai dreptul la acordarea unui freebet în valoare de 100%, până la 500 lei.

În situația în care primul pariu plasat cu fonduri reale, în urma primei depuneri, este pierzător, vei primi un freebet în valoarea mizei pariată inițial.

Pentru a beneficia de acest pariu fără risc, trebuie să faci o solicitare prin e-mail la adresa support@efbet.ro sau prin chat.

Dacă pariul plasat cu ajutorul freebet-ului este câștigător, va trebui să îndeplinești anumite condiții de rulaj pentru a transforma fondurile bonus în bani reali disponibili pentru retragere.

Condițiile de rulaj presupun parierea de 3 ori valoarea bonusului primit pe 3 evenimente cu o cotă de cel puțin 1.20.

Ca exemplu, dacă ai primit un bonus de 500 lei ca freebet va trebui să rulezi 1.500 lei la cote de minim 1.20. Este important să fii atent, deoarece nu toate opțiunile de pariere se califică pentru rulajul de bonus la prima depunere.

Înainte de a face selecțiile pentru rulaj, se recomandă consultarea termenilor și condițiilor ofertei de bonus Efbet.

În cazul în care reușești să convertești fondurile bonus în bani reali și dorești să îi retragi, Efbet, ca oricare alt operator de pariuri, va solicita verificarea contului.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Efbet bonus de bun venit 100% până la 250 lei pentru a doua depunere

La a doua depunere efectuată, poți califica pentru un bonus de până la 250 lei, oferit sub formă de freebet în contul de jucător, în situația în care primul pariu plasat pe evenimente pre-match, cu fonduri reale, este pierdut.

Similar cu acordarea primului bonus, acest beneficiu va fi creditat în contul tău doar după ce faci o solicitare la adresa de e-mail support@efbet.ro sau prin intermediul chat-ului.

Restul condițiilor de rulaj rămân identice cu cele aplicate în cazul primului bonus de bun venit oferit de platforma Efbet.

Este important să îndeplinești aceste condiții pentru a putea transforma fondurile bonus în bani reali și a le putea retrage ulterior.

Oferta de pariuri sportive Efbet

Ca un operator respectabil, platforma Efbet pentru pariuri sportive acoperă practic toate sporturile la care te-ai aștepta să poți paria în mod obișnuit.

De la fotbal, tenis și baschet, până la hochei, box, tenis de masă sau sporturi virtuale, oferta de pe site-ul Efbet este diversificată.

efbet pariuri sportive

Cu toate acestea, chiar dacă oferta la fotbal este extinsă, Efbet nu reușește să atingă nivelul altor operatori consacrați din industrie.

Pentru a exemplifica, la un meci important din Cupa Angliei dintre Tottenham și Manchester City, Efbet oferă 181 de opțiuni de pariere, în timp ce alți operatori de renume ajung la aproximativ 480 de astfel de pariuri.

Deși poți găsi pariuri clasice pe rezultat final, total goluri si handicap asiatic, lipsa opțiunilor individuale pentru goluri, șuturi, faulturi sau assist-uri reprezintă un dezavantaj semnificativ, mai ales având în vedere evoluția industriei de pariuri sportive.

În prezent, Efbet nu oferă opțiunea de bet builder, care a devenit una dintre cele mai populare opțiuni de pariere în ultima perioadă.

Această funcție permite pariorilor să plaseze mai multe pariuri de la același eveniment pe un singur bilet, având posibilitatea de a combina diverse selecții și de a obține o cotă globală mai mare.

Bet builder-ul aduce cu sine potențialul de a obține câștiguri mai mari prin personalizarea propriilor strategii de pariere

Structura platformei nu impresionează prea mult, fiind destul de rigidă și aglomerată, cu text adunat și distanțe mici între informații. Aceasta poate crea dificultăți în găsirea unui pariu.

În ceea ce privește secțiunea de pariuri live, aceasta nu se ridică la un nivel foarte înalt, oferind doar pariuri live clasice, fără opțiuni ieșite din comun, atât la fotbal, cât și la tenis, un alt sport extrem de popular în lumea pariurilor.

Un alt mare dezavantaj al platformei Efbet este lipsa serviciului de streaming live, o caracteristică aproape indispensabilă în momentul în care plasezi un pariu, în special la meciurile de o importanță ridicată.

Metode de depunere Efbet

În prezent, Efbet oferă 5 metode distincte pentru depunerea de fonduri în contul de joc, consolidându-și astfel poziția ca un operator cu o gamă variată de opțiuni.

Efbet Cash

Această opțiune poate fi utilizată atunci când te afli în una dintre sălile de joc Efbet din București, în zonele Crângași, Pantelimon sau Ștefan cel Mare.

Prin intermediul casieriilor din aceste săli, poți alimenta contul de joc. Depunerea minimă în acest caz este de 20 lei.

Credit / Debit Card

Aceasta este metoda clasică de depunere a fondurilor în contul de joc, acceptând aproape toate cardurile emise de tipul Visa sau Maestro. Depunerea minimă este, de asemenea, de 20 lei.

Selfpay / OktoCash

Poți depune bani în contul Efbet la automatele Selfpay, generând un cod de bare pe care îl introduci în contul de joc, iar banii vor intra instant.

Skrill

Este un portofel electronic (e-wallet) care permite stocarea virtuală a banilor, facilitând cumpărături online și transferuri între utilizatori.

Skrill este o opțiune populară pentru depuneri și retrageri la cazinouri online și agenții de pariuri. Depunerea minimă prin Skrill la Efbet este de 20 lei.

Paysafecard

Similar cu Skrill, Paysafecard permite depuneri, cu o valoare minimă de 25 lei. Este o metodă de plată utilizată în special pentru securitatea sa, oferind o soluție convenabilă pentru depuneri în contul Efbet.

În ceea ce privește depunerile în contul Efbet, este important de menționat că orice metodă de plată aleasă va implica un comision de depunere de 2% din suma depusă, fiind direcționat către bugetul de stat.

Concluzii

Oferta de pariuri sportive de la Efbet pare a fi destul de învechită și neactualizată în comparație cu tendințele actuale din mediul online de pariuri sportive.

Aspectele pozitive legate de mobilitate și facilitățile de plată contribuie la aprecierea generală a platformei, deși există loc pentru îmbunătățiri în ceea ce privește oferta de pariuri sportive.

S-ar putea  te intereseze și: