Efbet verificare identitate cont

Scris de Laur198515/01/2024

Efbet solicită verificarea contului în maxim 30 de zile de la prima depunere sau în cel mult 90 de zile de la crearea contului. De aceea m-am gândit să-ți prezint în acest articol cum se face verificarea identității identității la Efbet.

efbet mobil

Bonusuri până la 750 RON

Loghează-te în contul creat la Efbet și apasă pe omulețul care apare deasupra balanței în partea dreaptă sus a paginii (pe mobil).

Din meniul care se va deschide selectează Profil. Acum apasă pe Documente din meniul derulant din partea superioară.

Ca să încarci poza actului de identitate (buletin sau pașaport sau permis de conducere) dă click pe săgeata neagră care apare în caseta DOCUMENT DE IDENTIFICARE.

După ce documentul a fost încarcat îți va afișat pe ecran un mesaj de confirmare.

efbet documente

Dacă vrei să verifici metoda de plată la Efbet Casino dă click pe săgeata neagră care apare în caseta INSTRUMENTE DE PLATĂ.

În continuare va trebui să încarci fie un print screen al portofelului electronic (dacă ai depus cu Skrill sau Paysafecard), fie pozele cardului față / verso (la poza de pe față lasă vizibile din numărul cardului doar primele 6 și ultimele 4 cifre, în timp ce la poza de pe verso trebuie să acoperi codul CVV format din 3 cifre).

În cazul în care îți vor fi solicitate alte documente le vei încărca dând click pe săgeata neagră din a treia casetă.

Aici de exemplu ar putea fi necesar să încarci poza unei facturi de utilități / extras de cont bancar.

Indiferent de tipul documentului pe care-l vei încărca ține cont că poza trebuie să fie clară, toate datele să fie ușor de citit. De asemenea este necesar să se vadă toate colțurile documentului.

Dacă te întrebi cât durează verificarea contului la Efbet răspunsul este relativ.

În funcție de numărul de solicitări existente poate dura până la 3 zile lucrătoare. De aceea ideal ar fi să faci verificarea înainte să se apropie limita de 30 / 90 de zile după care contul va fi blocat.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

S-ar putea  te intereseze și: