Excelbet Loto

Iubitorii de jocuri de loterie internațională își pot încerca norocul și inspirația la Excelbet loto, una dintre cele mai bune alternative de pe piață când vine vorba de loterii.

Vei găsi aici la Excelbet toate loteriile majore din Europa și nu numai, iar pe lângă oferta vastă ai și cote bune, ceva mai mari decât la alți competitori de renume din domeniu.

Excelbet stă foarte bine la secțiunea de loterii internaționale, indiferent că ne referim la loteriile europene sau chiar la cele de peste oceane.

Practic, indiferent de momentul zilei, vei găsi aici mai multe loterii cu extrageri active unde îți poți plasa biletele. Sunt unele loterii care oferă extrageri și din 5 în 5 minute, pe tot parcursul zilei.

Când accesezi secțiunea Loto de la Excelbet vei vedea în partea stângă a ecranului 27 de țări prezente cu loteriile proprii.

Cotele sunt și ele unele de top, chiar dacă nu cele mai bune, cu siguranță undeva acolo în top, totuși mai bune decât alte case de pariuri cu pretenții.

Principalul motiv pentru care îți recomand să te joci la loterii internaționale la case de pariuri online este acela că ai mai multă comoditate și chiar mobilitate.

Poți plasa biletele din confortul locuinței tale, iar dacă ești plecat undeva poți să te joci și de pe mobil casino.

Așadar, nu mai ești nevoit să mergi până la o casă de pariuri stradală pentru a plasa biletele la loteriile internaționale și un alt aspect poate mai important este că nu ești condiționat de programul unei agenții stradale.

Dacă alegi să joci în online, poți plasa bilete și la 6 dimineața dar și la ora 23.00, când majoritatea caselor de pariuri sunt închise.

În cazul în care nu vrei să pariezi pe loteriile internaționale la Excelbet, îți las mai jos alte opțiuni pentru jocurile de noroc de tip loterie internațională:

Dacă vei citi respectivele articole de mai sus cu siguranță vei afla detalii interesante despre jocurile de loterie pe care le găsești în ofertă la casele de pariuri menționate.

Loterii internaționale populare

În continuare îți prezint care sunt cele mai jucate loterii internaționale la care vei putea să pariezi bilete la Excelbet.

top loterii excelbet

Grecia Kino 20/80

Loto Grecia Kino este de departe în topul preferințelor jucătorilor din România din două motive.

Primul ar fi acela că este o loterie cu extrageri din 5 în 5 minute, programul fiind de la ora 8 dimineața până la orele 23.55 seara, iar al doilea pentru că ai cote foarte bune aici.

Pentru cei care vor să se dedice mai mult jocului de loterie, acest joc este unul ideal pentru a aplica o strategie de pariere bazată pe mize progresive, precum Martingale ori strategia Fibonacci.

Vei putea să te alegi rapid cu profit dacă joci fiecare pas, practic poți să ieși pe plus din prima oră de pariere.

La un singur număr câștigător vei primi la Excelbet cotă de 3.95, în timp ce pentru 2 numere, cota crește până la 16.5.

Italia Keno 10ELotto

Italia Keno 20/90 este cel mai celebru joc din peninsulă, o loterie pe care o poți experimenta și la Excelbet.

Și aici beneficiezi de un program extrem de atractiv, cu extrageri din 5 în 5 minute, pe toată perioada zilei, 7/7.

Poți să adaugi pe biletul de joc între 1 și 8 numere inclusiv, poți să le joci simple sau în diverse sisteme.

Pentru un singur număr câștigător vei primi o cotă de 4.30, iar dacă ai două numere norocoase pe bilet atunci vei primi o cotă de 21.

Dacă vrei să joci la Italia Keno te poți inspira și din statisticile disponibile pe site care îți arată ce numere au fost extrase mai des și care au avut apariții rare sau chiar au lipsit cu desăvârșire la ultimele extrageri.

Slovacia Keno 20/80

Un alt tip de loterie care se joacă pe sistemul 20 de numere extrase dintr-un pot de 80 este loteria slovacă, foarte populară și ea în rândul pariorilor români.

Extragerile sunt programate din 2 în 2 minute, practic avem runde extrem de rapide și afli imediat dacă ai un bilet câștigător.

Dacă joci un singur număr și este câștigător primești o cotă de 3.95, iar cu 2 numere bifate pe un bilet simplu ai o cotă de 16.5.

Poți să adaugi între 1 și maxim 15 numere simultan pe un bilet de joc, în diverse combinații și sisteme. Pentru 8 numere ai o cotă de 150.000, potul cel mare.

Având în vedere cotele destul de bune, și loteria slovacă se încadrează în lista jocurilor compatibile cu o strategie de pariere bazată pe mize progresive.

Mai mult, dacă te miști destul de repede vei putea juca la fiecare rundă, mai ales dacă optezi să joci strategia Martingale sau Fibonacci cu un singur număr pe bilet.

Polonia Multi 20/80

Și loteria Polonia Multi Multi este prezentă cu un joc de tipul 20/80, cel mai popular de la noi din țară (conform unor statistici) și aflat și în topul Excelbet.

Și aici ai aceleași cote ca la celelalte loterii de genul, adică 3.95 pentru un număr și 16.5 pentru 2 numere câștigătoare.

Similar cu celelalte loterii prezentate mai sus, vei putea adăuga maxim 15 numere pe un bilet de joc în varii sisteme, după preferințe.

Sunt două extrageri zilnice programate la Polonia Multi 20/80, la orele 15.00 și 23.00.

Rezultate Loto Excelbet

rezultate loto excelbet

Ai jucat un bilet la loteriile internaționale și vrei să vezi dacă ai câștigat?

Este foarte simplu, poți deschide meniul cu istoricul pariurilor jucate de tine și apoi să selectezi de acolo să fie afișate pariurile în intervalul de timp în care ai jucat biletul.

O variantă alternativă este să deschizi pagina LOTO de pe site-ul Excelbet și de acolo să cauți și să accesezi loteria internațională la care ai jucat biletul.

Spre exemplu, alege Grecia Kino 20/80 și în partea dreaptă ai o fereastră cu Istoric Rezultate. Aici vei putea vedea istoricul numerelor extrase.

Mai este o rubrică sub istoricul rezultatelor, Câștiguri recente. Aici poți vedea loteria la care s-a câștigat și numele cenzurate ale celor cu biletele verzi.