Excelbet Pariuri Sportive Online

Dacă aveai de gând să joci pariuri sportive la Excelbet dar ezitai, după ce vei citi acest articol vei vedea că merită să îți încerci norocul la acest operator. Îți prezint în continuare în detaliu acest operator de jocuri de noroc licențiat ONJN.

logo excelbet

Bonus freebet până la 500 RON

Citind acest articol, vei afla cum îți deschizi cont, cât de rapid se finalizează procesul de înregistrare, ce bonusuri primești în calitate de jucător nou și pe parcurs, ca și jucător activ, ce metode de plată ai la îndemână și cum poți solicita o retragere, cum plasezi pariuri online și multe alte lucruri interesante.

excelbet pariuri sportive

Bonusuri Excelbet Pariuri Sportive Online 2024

Excelbet Freebet 100% până la 500 RON pentru pariuri sportive

excelbet freebet bun venit

Imediat după ce ai finalizat procesul de înregistrare și ai și depus, primești un bonus la depunere constând într-un freebet cu valoarea de 100% din valoarea primei depuneri, până la maxim 500 RON.

Suma minimă pe care trebuie să o depui pentru a beneficia de freebet-ul de 100% este de minim 50 RON, iar cea maximă evident 500 RON.

Cum folosești acest freebet de bun venit? Pariul gratuit va fi vizibil pe cont imediat ce adaugi minim 6 evenimente (pariuri sportive) pe tichet, fiecare dintre acestea pe piețe 3 way (adică 1-X-2) și fiecare cu o cotă de minim 1.50. Apoi alegi să plasezi pariul folosind balanța pariu gratuit.

Ai la dispoziție 7 zile să folosești acest bonus la prima depunere la pariuri sportive și din suma câștigată (dacă ai câștigat biletul plasat cu freebet) se scade valoarea freebet-ului folosit, tu rămânând doar cu câștigul net. Nu trebuie să introduci niciun cod bonus.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Despre Excelbet România

Platforma de pariuri sportive Excelbet România aparține operatorului Crowd Entertainment Ltd, o companie înregistrată în Malta, cu sediul social în Malta, 2 Spinola Road, St. Julians STJ 3014, număr de înregistrare C97517.

În România, Excelbet deține licența L1213823W001269 emisă de ONJN pentru perioada 2021-2031, putând furniza toată gama de jocuri de noroc, începând cu pariuri sportive și până la jocuri de casino online, pariuri virtuale ori loterii internaționale, precum loto Polonia.

Excelbet Sport aspecte pozitive și negative

PRO:

  • Bonus de bun venit constând în pariu gratuit de 100% până la 500 RON la depunere.
  • Site foarte bine optimizat, fluid și care se încarcă repede.
  • Cote competitive, destul de bune la majoritatea evenimentelor sportive.
  • Bonusuri bune pentru jucătorii activi.

CONTRA:

  • Lipsa serviciului de live streaming pentru pariuri pe sporturi populare.
  • Lipsesc sporturi populare din ofertă precum eSports, piețe destul de căutate în România.
  • Validarea biletelor durează uneori destul de mult.

Tutorial deschidere cont Excelbet Pariuri Sportive

excelbet deschidere cont

Acum este momentul să afli cum se desfășoară procesul de înregistrare. Din start trebuie să știi că este unul foarte simplu de parcurs și îl vei finaliza în sub 2 minute.

Formularul de înregistrare are două secțiuni. Într-o primă etapă, va trebui să introduci o adresă de email valabilă (pe care o vei folosi ulterior la logarea pe site, numărul tău de telefon și să alegi o parolă între 6 și 32 de caractere, cu o majusculă și o cifră).

După aceea bifează cele două butoane cu declarația că ai peste 18 ani și cel cu acceptul pentru a primi oferte bonus pe email și SMS la numărul de telefon. Apasă pe Acceptă toate și continuă!

În etapa a doua va trebui să completezi numele și prenumele tău, adresa de domiciliu, precum și CNP-ul, așa cum sunt ele trecute în actul de identitate. Verifică de două ori să nu scrii greșit, pentru că aceste informații trebuie să se potrivească exact cu datele din actul de identitate, iar ulterior va trebui să efectuezi procedura de verificare cont.

Cum verifici contul la Excelbet Sport

Dacă ai mai jucat la vreo casă de pariuri online până acum, atunci știi că procesul de verificare a identității este unul obligatoriu, și la fel stau lucrurile și la Excelbet Pariuri.

Este obligatoriu să finalizezi cu succes procesul de verificare cont Excelbet Pariuri în cel mult 30 de zile de la momentul deschiderii contului și efectuării primei depuneri, iar dacă nu ai contul finalizat riști închiderea acestuia și reținerea tuturor sumelor din cont pentru a fi virate către bugetul de stat.

Loghează-te pe site folosind emailul și parola. Apoi apasă pe meniul Contul Meu și apoi, din fereastra din stânga, deschide meniul Profilul Meu și apasă pe butonul Validarea Contului.

excelbet verificare cont jucator

Acum vei vedea meniul de verificare a identității unde ți se solicită să încarci o fotografie color a actului tău de identitate sau a pașaportului ori a permisului de conducere. Dacă optezi pentru încărcarea unei copii a permisului de conducere sau a pașaportului este necesar să trimiți și o copie a unei facturi de utilități sau un extras bancar nu mai vechi de 3 luni.

După ce ai efectuat verificarea identității, dacă ai și depus, este necesar să parcurgi și procesul de verificare a metodei de plată. În acest caz, va trebui să trimiți o copie a cardului bancar față-verso. De pe față lasă vizibile primele 6 și ultimele 4 cifre, numele și prenumele și data expirării, iar de pe verso codul CVV sau CVC2.

În mod obișnuit această etapă de verificare a contului nu durează mai mult de 24 de ore, în cazuri excepționale până la 48h. Dacă a trecut mai mult de 1 zi și nu ai contul verificat, ia legătura cu staff-ul ExcelBet Pariuri și solicită să îți fie verificat contul de jucător.

Metode de plată (depuneri și retrageri) la Excelbet Pariuri

Metodele de depunere la Excelbet Pariuri

Când vorbim despre metodele de plată de la Excelbet Pariuri, nu putem avea prea multe cuvinte de laudă pentru că operatorul are implementate doar două metode prin care poți depune. Așadar, dacă vrei să îți alimentezi contul de jucător Excelbet vei putea face acest lucru prin card bancar sau prin TopPay.

Suma minimă pe care poți să o depui este de 50 RON iar suma maximă este de 50.000 RON. Atenție! Dacă nu ai contul de jucător verificat vei putea depune maxim 900 de lei, de aceea îți recomand să parcurgi procesul de verificare cont imediat după ce te-ai înregistrat pentru a scăpa de restricțiile de pe cont.

Orice metodă de depunere ai alege dintre cele două disponibile, va trebui să plătești și un comision de 2% la depunere din suma netă. Prin urmare, dacă depui 100 de lei, vei plăti în total 102 lei, toate casele de pariuri online practicând acest comision la creditarea contului de jucător.

Vestea bună este că și dacă folosești aplicația Revolut și deții un card vei putea depune la Excelbet pariuri, cardul Revolut fiind acceptat ca și metodă de plată aici.

Metodele de retragere la Excelbet Pariuri

Dacă vrei să retragi de la Excelbet pariuri, ai la dispoziție cea mai populară metodă, respectiv retragerea prin cardul bancar. Suma minimă pe care o poți solicita la plată este de 50 RON, însă trebuie să ții cont că se percepe un impozit la fiecare retragere în parte.

În cazul în care ai un card Revolut, este posibil ca banii să ajungă în contul tău chiar și la câteva minute după retragere, adică imediat ce solicitarea de retragere a fost aprobată de către departamentul financiar al Excelbet. În toate cazurile, perioada maximă de așteptare este undeva între 2-5 zile lucrătoare.

Cum joci primul pariu la Excelbet Sport

Este destul de ușor să plasezi un bilet la pariuri sportive la casa online Excelbet Sport și îți voi arăta în continuare cum poți să faci asta. Prima dată trebuie să fii logat în contul de jucător. Apoi, răsfoiește oferta sportivă sau accesează pagina de LIVE dacă te interesează evenimentele în desfășurare.

Din partea stângă a ecranului alegi disciplina sportivă din care vrei să pariezi, după aceea îți alegi competiția preferată, apoi deschizi meciul și vei vedea întreaga ofertă de pariere disponibilă.

cum pariezi excelbet

Cum joci un pariu simplu la Excelbet Sport

Dă click pe liga dorită, apoi pe meciul care te interesează și apoi adaugă pronosticul dorit pe bilet. Apoi introdu miza pe care vrei să o plasezi și apasă pe Pariază. Biletul va fi plasat în decurs de câteva secunde.

La un pariu simplu trebuie ca pronosticul să fie câștigător, însă ține cont că nu vei putea folosi freebet-ul de bun venit pentru a plasa un pariu simplu, acesta fiind rezervat exclusiv pentru un pariu multiplu.

Cum joci un pariu multiplu la Excelbet Sport

bilet multiplu excelbet

Dacă vrei să pariezi un bilet multiplu, asta presupune să adaugi mai multe pronosticuri pe biletul de joc. În imaginea de mai sus, am pariat mai multe meciuri, majoritatea din Premier League pe bilet.

După ce ai terminat de adăugat toate pronosticurile pe biletul de pariuri la Excelbet Sport, tot ce trebuie să faci este să mai introduci miza pe care vrei să o riști și apoi să apeși tot pe butonul Pariază, iar biletul va fi plasat instant.

Nu uita că poți să utilizezi bonusul de bun venit constând într-un freebet de 100% până la maxim 500 RON exclusiv la pariuri multiple la Excelbet Pariuri.

Adaugă 6 sau mai multe evenimente pe bilet, fiecare dintre ele cu o cotă de minim 1.50 și care să fie pe piețe de pariere threeway, adică 1-X-2. Imediat cum adaugi cele 6 ponturi respectând cerințele menționate vei putea utiliza pariul gratuit.

Cum joci un pariu tip sistem la Excelbet Sport

bilet tip sistem excelbet

Dacă vrei să joci un bilet în tip sistem la ExcelBet Sport, trebuie să schimbi tipul biletului din Multiplu în Sistem. Acum vor fi afișate toate tipurile de sistem disponibile și ai ocazia să alegi baza sau bazele și apoi să introduci miza și apeși pe butonul Pariază. Vei putea juca 1/5, 2/5 și tot așa în exemplul de mai sus.

Atenție! Bazele alese trebuie să fie întotdeauna câștigătoare, în caz contrar biletul fiind pierdut. Mai multe detalii găsești pe calculator sistem pariuri.

Oferta de Pariuri Online la Excelbet

Excelbet stă foarte bine pe partea de pariuri sportive. Dacă preferi să joci sporturile populare, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, hochei sau handbal le vei găsi pe toate aici. Găsești și sporturi considerate mai de nișă ca snooker, ciclism sau chiar box.

Un prim minus trebuie să îl acord pentru faptul că lipsește o secțiune dedicată de eSports, lucru pe care l-am apreciat la alte case de pariuri de top licențiate în România. Chiar și așa, vei găsi cote competitive la Excelbet și ținând cont și de acel bonus generos de bun venit, clar merită să pariezi aici.

La secțiunea de fotbal nu lipsesc pariurile pe totaluri, handicap asiatic, pe goluri jucător, pe offside-uri chiar, multigol combo, pariuri pe intervale etc. La tenis ai pariuri principale pe rezultat meci și seturi dar și pe performanțele jucătorilor.

Pariuri live Excelbet

Excelbet stă foarte bine și pe partea de pariuri live, acoperind o selecție bună de sporturi. Spre exemplu, când am scris acest articol aveam la dispoziție 11 sporturi din care să aleg, inclusiv tenis, volei sau baschet cu sute de evenimente în derulare în același timp.

Dacă ești pasionat de fotbal atunci poți să plasezi pariuri live la Excelbet Sport pe zeci de piețe la un singur eveniment, de la cele mai populare până la piețe pe offside-uri, cartonașe sau intervale. Sunt meciuri live chiar și din ligi mai exotice din Africa sau din America de Sud, dar și ligi de rezerve din Europa.

Excelbet Sport App

În prezent, platforma Excelbet Pariuri nu are dezvoltată încă o aplicație pentru pariuri pe mobil, lucru care desigur că surprinde pentru că toți competitorii de top de pe piața jocurilor de noroc au deja de mult timp aplicații listate în magazinele oficiale.

Nu este exclus însă ca în viitorul apropiat să vedem o asemenea aplicație și la Excelbet, pentru că este o casă de pariuri cu potențial și cu siguranță se fac eforturi pentru o viitoare listare și pe piața de aplicații mobile.

Cu toate acestea, trebuie să știi că site-ul este atât de bine optimizat pentru traficul de mobil încât vei putea să îl deschizi și se va încărca rapid pe orice dispozitiv mobil. Așadar, vei putea nu doar să plasezi pariuri sportive repede și ușor la Excelbet, ci și să accesezi secțiunea de cazino, cazinoul live sau loteriile internaționale și să te joci la fel de facil.

Bonusuri și Promoții Excelbet Sport

Dacă ești client Excelbet nu te vei bucura numai de acel freebet la prima depunere de până la 500 RON, ci mai ai alte promoții interesante de care poți beneficia dacă ești parior activ.

Cota Excelbet

Zilnic, Excelbet vine în întâmpinarea jucătorilor cu o serie de cote mărite pe evenimentele cele mai importante din ziua respectivă. Oferta de cote mărite este valabilă doar pentru evenimentele prematch, doar pentru piețele principale 1-X-2 sau șansă dublă și poate fi jucată atât pe bilete simple cât și pe bilete multiple sau tip sistem.

Excelbet Bonus

Dacă ești pasionat de bilete cu mai multe pronosticuri, atunci pe măsură ce selectezi și adaugi mai multe pariuri pe biletul tău de joc, vei primi un bonus extra Excelbet prin care îți mărești câștigurile potențiale.

Grila de bonusare pornește de la 3% pentru minim 5 evenimente pe bilet cu cote minime de 1.25 fiecare și ajunge până la 150% pentru 26 sau mai multe evenimente care respectă aceeași cerință de cotă de minim 1.25 fiecare.

Trebuie să mai știi că dacă ai un bilet pe care ai și pronosticuri care au cote mai mici de 1.25, bonusarea se va aplica doar dacă ai minim 5 evenimente cu o cotă minimă de 1.25 fiecare, cele care nu îndeplinesc această cerință nefiind luate în calcul pentru bonus.

Excelbet Extra

Excelbet Extra se aseamănă foarte mult cu Excelbet Bonus, în sensul că operatorul de pariuri sportive va alege zilnic sporturi pentru care se acordă piețe de pariere cu o cotă mărită față de cea standard.

Cashout la Excelbet

Dacă vrei să închizi mai repede un pariu, poți face asta folosind opțiunea Cashout la Excelbet în partea dreaptă a ecranului. Poți să încasezi profitul mai devreme și să eviți riscurile unei răsturnări de situație sau, dacă lucrurile nu merg bine, poți limita pierderile.

Păreri Excelbet Online

Majoritatea părerilor legate de platforma Excelbet sunt pozitive, cu toate că am văzut și unele opinii ale unor utilizatori mai puțin mulțumiți de unele funcționalități ale operatorului.

  • Matiasz (12.09.2023) - "Am retras banii și am așteptat foarte puțin, pe cardul Revolut au intrat în mai puțin de jumătate de oră. A fost cea mai rapidă plată de la o casă de pariuri, felicitări Excelbet!".
  • Marian (28.10.2023) - "Nu cred că nu există încă o aplicație Excelbet în 2024. Pe bune, toți operatorii au aplicații online, doar aici trebuie să mai intri pe site să poți juca".
  • Claudiu (18.11.2023) - "Am deschis cont doar pentru a beneficia de acel bonus însă cred că voi mai juca pentru că site-ul se mișcă foarte repede, pariurile sunt stabilite rapid și primesc și cote bune, e tot ce aș putea cere".

Lasă-ne un comentariu mai jos cu părerea ta despre Excelbet Pariuri Sportive!

Alte jocuri la Excelbet România

Excelbet Casino

Ești pasionat de jocurile de păcănele? Atunci te sfătuiesc să accesezi secțiunea de Casino de pe pagina Excelbet, vei găsi aici sute de titluri de păcănele, începând de la jocurile cele mai populare precum Shining Crown sau Sweet Bonanza și până la titluri de nișă.

Dacă ești client nou ai la dispoziție și un bonus la depunere de până la 2000 RON + 400 rotiri gratuite doar pentru secțiunea de casino. Poți să încerci cele mai tari jocuri de păcănele din secțiunea de Casino Excelbet cu bonusul.

Excelbet Loto

Cei care doresc să plaseze bilete la loto la loteriile internaționale pot opta să joace la Excelbet pentru că vei găsi aici jocuri de loto din 27 de state. Așadar, zecile de jocuri loto îți garantează că vei putea juca non stop bilete și, în plus, ai și cote foarte bune, printre cele mai mari de pe piață.

Excelbet Pariuri Virtuale

La Excelbet poți să plasezi pariuri pe sporturi virtuale precum fotbal, baschet, curse de mașini, curse de motociclete, curse de cai sau de ogari. Piețele de pariere sunt multiple iar cotele atractive. Jocurile se derulează într-un ritm alert astfel că adrenalina este la nivel maxim aici.

Serviciul de Asistență Clienți la Excelbet

La Excelbet avem o pagină interesantă de Suport, unde vei găsi doar o adresă de email oficială, ioanborsi@gmail.com. Pe lângă asta, avem un fel de forum unde poți căuta întrebări despre problemele generale de pe platformă sau poți crea chiar tu un tichet și un operator Excelbet îți va răspunde în scurt timp.

Nu avem un serviciu de livechat deocamdată, lucru care dezamăgește puțin pentru că această opțiune este prezentă la aproape toți competitorii din industrie dar și la toate casino-urile din mediul online.

Ia-ți chiar acum bonusul de bun venit la Excelbet și, dacă ai timp și chef, încearcă și secțiunile de Casino sau Loto și spune-ne ce părere ai despre acest operator.