Agenția de pariuri stradale Excelbet

Scris de Laur198516/01/2024

Excelbet este una dintre agențiile stradale cu licență în România. Dacă vrei să afli mai multe informații despre Excel bet citește articolul curent. Îți voi prezenta de la promoțiile oferite până la modul în care poți colabora cu agenția prin intermediul unei francize.

logo excelbet

Bonus freebet până la 500 RON

Promoții la Excelbet pariuri sportive

La fel ca majoritatea agențiilor stradale și la Excelbet sunt oferite bonusuri pariuri pentru biletele cu multe pronosticuri. În plus mai au o ofertă interesantă, pe care n-am întâlnit-o în altă parte.

Bonus multiplu

Pe pagina cu Bonusuri și promoții de pe www excelbet.ro avem în prim-plan acest bonus oferit la pariurile multiple.

Joacă un bilet compus din minim 6 pronosticuri. Dacă vei câștiga vei beneficia de un câștig suplimentar. Acesta este acordat în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, astfel:

Pentru bonusul dublu, mult prea căutat de pariorii români, Excelebet solicită minim 23 de pronosticuri. Numărul este mai mare decât cel de la Fortuna (20), dar mai mic decât cel de la Superbet (25).

Chiar și așa dintre cele 3 agenții dacă vrei să joci un bilet cu bonus dublu Excelbet consider că este a treia variantă. Fac această afirmație deoarece la Excell bet cota minimă per pronostic trebuie să fie 1.30. Superbet chiar dacă solicită 25 de evenimente are o cerința mai bună pentru cota minimă, aceasta trebuind să fie de 1.25.

Pariu Șansă

Joacă un bilet format din minim 11 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.25. În cazul în care ai ghinion și pierzi din cauza unui singur meci vei primi din partea Excelbet pariul șansă, echivalent cu un bonus de 10% din produsul cotelor câștigate.

Taxe 0% pentru pariurile live

Acesta consider că este un plus avut de cei care vor să joace pariuri live. La Excelbet nu se va opri taxa de 5% la fiecare bilet plasat. Prin urmare dacă joci 100 RON pe cota 2 vei câștiga 200 RON, pe când la alte agenții vei câștiga 190 RON.

Pentru cei care vor să parieze live există o alternativă chiar și mai bună decât Excebet. Este vorba de casele de pariuri online. La acestea nu numai că nu plătești 5% taxa la fiecare bilet jucat, dar vei putea să plasezi pariurile în timp real în cele mai bune condiții, fără să depinzi de alte persoane, cum se întâmplă în agențiile stradale.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Ofertă Excelbet pariuri sportive

Până să intru în detalii despre Excelbet bet și oferta pe sporturi vreau să mai remarc un punct pozitiv. Este singura agenție stradală (poate mai este și-n alte părți, dar eu n-am văzut) la care poți închide un bilet cu funcția Early Cash Out.

În primul rând trebuie spus că la casa de pariuri Excelbet ai oferta pe zile. Într-o dimineață de luni erau afișate până în următoarea zi de luni, dar și pentru alte 5 zile ulterioare (în care erau programate meciuri în Liga Campionilor și în cupele interne). Bineînțeles că oferta va fi îmbunătățită pe parcursul săptămânii cu alte evenimente.

La oferta pe sporturi nici n-aș putea evidenția vreun minus, dar nici vreun plus. Oferă cam tot ceea ce-și poate dori un parior obișnuit. De la fotbal și până la bowls sau darts. Totuși, fiind acoperite doar 11 discipline sportive este clar că nu vei găsi pe excelbet.ro ce ai de exemplu la Netbet (deschide cont aici).

Oferta de pariuri fotbal este una clasică, în media pieții pariurilor în agenții. Vei găsi combinații pe goluri sau pe rezultat și goluri, dar și pariuri pe cornere sau pe marcatori. Am observat că lipsesc pariurile pe cartonașe. În plus mai absentează și alte opțiuni de pariuri pe care le găsim în general doar la casele de pariuri online.

Miza minimă la Excelbet

Ca de altfel la majoritatea agențiilor stradale miza minimă este și la Excellbet tot de 1 RON.

Excelbet verificare bilet - cum se face?

Ai jucat un bilet și vrei să afli la Excelbet rezultatele de pe acesta? Este foarte simplu! Intră pe excelbetro și în partea superioară dă click pe lupa din stânga.

Se vor afișa 2 căsuțe deasupra cărora scrie Serie Bilet și Cod de verificare.

Scrie acolo aceste coduri de pe bilet și vei afla dacă ai câștigat, dacă ai pierdut sau ce evenimente încă n-au fost decise.

Excelbet loto

Loteriile internaționale nu lipsesc nici ele din oferta celor de la Excelbet. Vei putea să joci pe cele mai popular loterii, precum Grecia Kino 20/80 sau Polonia Multi 20/80.

Nu exagerez cu nimic dacă spun că sunt zeci de extrageri la care poți plasa bilete în fiecare zi. Ca să fie totul mai ușor și pentru tine, dar și pentru operatoare vei putea face biletele acasă și să mergi doar cu codurile lor în agențiile Excelbet.

Excelbet pariuri pe curse de câini și pe bile

Prin intermediul terminanelelor independente (joci singur biletele) existente în agenții vei putea paria inclusiv pe curse de câini sau pe bile (joc precum Lucky Six).

Interesant este faptul că atât la cursele de câini, cât și la jocul de bile sunt oferite jackpoturi. Acestea sunt locale (exclusiv pe aparatul respectiv) sau globale (poate fi acordat în oricare locație Excelbet).

Locații Excelbet în România

Dacă vrei să afli care este cea mai apropiată agenție Excelbet bet de locul unde te afli n-ai mare lucru de făcut. Intri pe https://excelbet.ro/agentii-pariuri, selectezi orașul în care te afli și cauți în lista respectivă agenția cea mai apropiată de tine.

Comparativ cu agenții precum Fortuna sau Superbet sunt clar mai puține locații Excelbet. De exemplu în orașul Constanța sunt doar 6 agenții, în timp ce Superbet are 6 agenții pe o rază de 3-4 km.

Excelbet program de lucru

N-am găsit nici un program pe site-ul excelbet.ro. Foarte probabil agențiile vor deschide la ora 10 și vor închide la ora 22:00 sau în funcție de programul localului în care se regăsește agenția.

În caz că știi care este programul agențiilor ne poți lăsa un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos.

Franciză Excelbet

Site-ul oficial Excelbet ne anunță că este cel mai mare operator în franciză jocuri de noroc din România. N-am motive să nu-i cred, dar cel puțin prin zonele prin care am umblat în țara noastră am întâlnit mai multe agenții Gets Bet (și acelea tot francize), decât Excelbet.

Variantele de franciză la Excel bet sunt următoarele:

  • 60% pentru colaborator - 40% pentru casa de pariuri Excelbet - această variantă de comision împarte atât profitul, cât și pierderile rezultate.
  • 40% pentru colaborator - 60% pentru Excelbet - această variantă împarte profitul procentual.

În cazul în care vrei să optezi pentru o franciză Excelbet i-a legătura cu staff-ul operatorului. O poți face la adresele de e-mail contracte@excelbet.ro și office@excelbet.ro sau telefonic la numărul 021-9759.

Discuții, păreri și concluzii Excelbet

Discuții despre Excelbet nu prea am găsit pe internet. Prin urmare nici păreri în afară de cele personale nu-ți pot prezenta.

Avantajul avut de Excel bet este că o vei întâlni în multe sate și comune. Ca să-ți faci o idee în întreg orașul Constanța scriam mai sus că sunt 6 agenții. În comuna Lumina din județul Constanța sunt 3 agenții la o populație mult mai mică.

Să fac trecerea și la ceea ce oferă Excelbet. Faptul că acordă bonus dublu este un plus, dar cerința de cotă minimă 1.30 este un minus față de alte agenții stradale. Pariul șansă este din nou un plus. La fel cum un mare plus este taxa 0% la biletele jucate live.

Oferta de pariuri nici nu rupe gura târgului, dar un parior care preferă pariuri mai clasice nu se poate plânge. Afirmația este valabilă atât pentru oferta pe sporturi în ansamblu, cât și pentru fiecare sport în parte.

Știm că românii sunt pasionați de pariuri pe loterii internaționale, pe curse de câini sau pe extrageri de bile. Excelbet bet oferă toate aceste lucruri, deci un nou punct pozitiv.

Absența pariurilor pe sporturi virtuale (nu știu dacă în agenții se regăsesc, dar pe site-ul operatorului nu se specifică nimic despre ele) reprezintă un minus.

Concluzia finală despre Excelbet este că dacă n-ai o agenție Superbet sau Fortuna prin zona unde te afli este o alegere destul de bună.

S-ar putea  te intereseze și: