Aplicația Excelbet pentru Android și iPhone

Scris de Laur198505/01/2023

În ultimii ani, aplicațiile pentru pariuri special dedicate dispozitivelor mobile au devenit tot mai populare. Jucătorii accesează platformele de jocuri folosind smartphone-uri, tablete, pentru a avea mereu la îndemână sloturile favorite, jocurile de masă sau pariurile. 

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

logo manhattan casino

100% PÂNĂ LA 300 RON

logo luck

500 + 50 RON PARIURI GRATUITE

excelbet aplicatie

Dacă te gândești să instalezi aplicația Excelbet trebuie să știi că nu ai cum. Deocamdată, operatorul de pariuri online n-a creat o astfel de aplicație, dar în viitor este posibil să existe.

IMPORTANT! În Magazin Play există o app cu denumirea Excelbet. Am descărcat-o, dar când s-o deschid...surpriză! În loc să se deschidă aplicația Android Excelbet am fost redirecționat către site-ul unei alte case de pariuri online, Sportingbet!

Dacă nu ai o aplicație specială pentru dispozitive cu iOS sau Android, totuși poți folosi telefonul mobil sau tableta pentru a intra pe contul deschis la Excelbet și pentru a paria.

Cum pariezi la Excelbet mobile?

Poți intra pe site din browser-ul obișnuit, pe care îl ai pe smartphone : Google Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer. Browserul te ajută să navighezi pe internet, iar în acest caz îți oferă acces pe site-ul online.excelbet.ro. Acolo te loghezi așa cum o faci în mod normal, cu adresa ta de e-mail și parola.

După logarea în contul de jucător vei putea paria așa cum faci de pe laptop sau desktop. Platforma Excelbet este bine optimizată pentru dispozitivele mobile. 

De asemenea, pe online.excelbet.ro ai la dispoziție întreaga gamă de online păcănele, precum și mesele live cu jocurile tale favorite.

Prin urmare nu trebuie să te îngrijorezi de lipsa Excelbet app speciale pentru dispozitivele mobile, căci poți la fel de bine să accesezi site-ul casei de pariuri folosind browserul.

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: