Excelbet contact

Scris de Laur198509/02/2024

Excelbet este o casă de pariuri online care oferă jucătorilor săi câteva metode de contact destul de răspândite în rândul caselor de pariuri din mediul online. Nu am însă multe cuvinte de laudă la acest capitol pentru că Excelbet clar mai are multe lucruri de îmbunătățit pe partea de relații clienți.

logo excelbet

Bonus freebet până la 500 RON

excelbet mobile

Încasează bonus
2.000 RON + 400 rotiri gratuite

În acest articol îmi propun să îți fac o prezentare a metodelor de contact Excelbet prin care poți lua legătura cu staff-ul de la Relații Clienți și îți prezint și o recenzie personală a acestor metode de contact pe care le-am încercat nu doar o dată.

contact excelbet

Excelbet Contact - Modalități disponibile

În primul rând vreau să știi că nu există disponibilă o secțiune dedicată Excelbet Contact. Ca și în rândul altor case de pariuri care au secțiuni dedicate unde vezi ce modalități există pentru a contacta staff-ul, consider că o astfel de pagină Excelbet Contact trebuia să fie disponibilă, lucru care din păcate nu se întâmplă încă.

Am găsit totuși o pagină Excelbet Contact la o căutare pe motoarele de căutare, și m-a redirecționat către un site care pare mai degrabă a fi dedicat agenției, diferit față de site-ul Excelbet pe care îl accesezi online.

Număr de telefon contact Excelbet 

Deși nu este specificat un program, pe site-ul Excelbet este postat doar numărul de telefon la care poți suna pentru a intra în legătură cu unul dintre operatorii de la Relații Clienți. Acest număr este 0219759.

Din experiența proprie îți spun că dacă apelezi acel număr înainte de ora 09 și după ora 22.00 seara nu îți va răspunde nimeni, prin urmare deducem că programul de lucru este între orele 09-22.00. 

Totuși, nici atunci când am sunat în timpul programului de lucru nu am reușit să intru prea ușor în legătură cu un operator, a trebuit să aștept destul de mult până când am fost preluat, ceea ce desigur este destul de deranjant. Este foarte probabil să fi fost multe solicitări în același timp, însă nu ar trebui să dureze undeva la 10 minute să îți răspundă.

Excelbet contact Email

Există două adrese de email postate pe site-ul Excelbet, una dintre acestea fiind contracte@excelbet.ro și cealaltă office@excelbet.ro.

Din aceste două adrese nu rezultă că ar fi destinate jucătorilor, ci mai degrabă potențialilor parteneri care își doresc să înceapă un contract în sistem tip franciză. Nu am testat încă, dar este posibil ca dacă trimiți un email cu o problemă legată de platforma Excelbet sau legată de contul tău de jucător, acesta să fie redirecționat către departamentul abilitat.

Sunt foarte puține site-uri de pariuri sportive online care nu au nici măcar o adresă de email oficială pe platforma online, lucru pe care Excelbet ar trebui să îl rezolve în cel mai scurt timp posibil dacă vrea să urce în clasamentul caselor de pariuri licențiate, care oferă bonusuri de bun venit pentru utilizatori.

Excelbet contact formular

formular contact excelbet

Tot pe site-ul Excelbet vei mai găsi un formular Excelbet contact prin care poți să trimiți către departamentul de Relații Clienți problema pe care o întâmpini. Ai posibilitatea să alegi una dintre categoriile principale în care se încadrează situația ta.

După aceea, ai un câmp unde poți descrie pe larg ce problemă ai, eventual să atașezi și un link eventual către bilet sau către un rezultat spre exemplu, dacă pariul nu a fost validat corespunzător.

După ce ai trimis solicitarea prin intermediul formularului de contact, acesta practic va încărca în platformă mesajul tău și solicitarea va fi preluată în scurt timp de către unul dintre angajații de la suport.

Practic, indiferent dacă încarci o solicitare prin acest formular de contact, fie că vei trimite aceeași solicitare prin email, timpul de soluționare este unul relativ similar la Excelbet. Avantajul emailului însă este că poți atașa chiar și print screen-uri(capturi de ecran) de pe mobil casino, prin intermediul cărora poți detalia mai bine situația reclamată pentru care soliciți ajutor.

Excelbet fax

Chiar nu știu cine sau dacă se mai folosește faxul în anul 2024, însă pagina Excelbet contact are această metodă de contact totalmente depășită. În cazul în care ești totuși o persoană nostalgică sau care preferă metode de comunicare ceva mai vechi, atunci poți trimite un fax la numărul 0214330771.

Faxul ajunge relativ repede, însă nu știu cum vei primi un răspuns înapoi, sigur nu prin fax, cel mai probabil prin email.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Concluzii

Este evident cred că Excelbet să foarte slab la momentul metode de contact. Dacă nu ai un serviciu de live chat disponibil măcar în zilele lucrătoare, nu poți emite pretenții astfel încât să te menții la un nivel competitiv pe o piață a caselor de pariuri și a cazinourilor online extrem de competitivă în momentul de față, unele oferă și bonus pariuri fără depunere.

Nici măcar apelul telefonic, care ar fi trebuit să fie o metodă rapidă de contact nu are acest atribut, pentru că în majoritatea cazurilor va trebui să aștepți destul de mult până în momentul în care ești preluat de un operator.

Dacă Excelbet nu va depune eforturi în acest sens nu cred că se va putea menține prea mult timp în preferințele jucătorilor actuali.

S-ar putea  te intereseze și: