Excelbet verificare bilet

0

Excelbet este una dintre agențiile stradale sau offline din România. Dacă ai jucat un pariu și nu știi cum să face la Excelbet verificarea biletului citește în continuare acest articol.

excelbet verificare bilet

Cum afli dacă ai câștigat – verificare bilet Excelbet

În primul rând trebuie să intri pe site-ul agenției www.excelbet.ro pentru verificare bilet, iar în partea stângă a paginii web vei găsi textul Verifica pariuri sportive si pariuri live.

Sub acel text sunt 2 căsuțe. Una este pentru Serie Bilet și a doua pentru Cod de verificare. Scrie acolo cele 2 coduri de pe biletul tău. După aceea dă click pe Verifica Pariul.

excelbet site

Respectivele coduri pentru a face la Excelbet verificarea biletului le vei găsi deasupra pronosticurilor. În partea stângă ai seria care trebuie scrisă pe site-ul Excelbet în căsuța de sub Serie Bilet. În partea dreaptă ai codul de verificare.

excelbet bilet

În cazul în care ai jucat un pariu live si vrei să faci verificarea lui la Excelbet vezi că respectivele coduri (Serie Bilet și Cod) vor fi formate din mai multe cifre.

Top 3 case de pariuri online preferate de români

În cazul în care mi-ai ascultat sfatul de mai sus si vrei să treci la un alt nivel, mai bun, vreau să-ți scriu câteva cuvinte despre cele mai bune case de pariuri România.

  1. Superbet – cotele foarte bune oferite la Super Cota și Super Extra, dar și faptul că are o platformă de pariuri live performantă reprezintă motive pentru care pariorii aleg acest operator. Superbet acordă bonusuri la fiecare dintre primele 3 depuneri. Dă click AICI dacă vrei bonusuri de 500 RON!
  2. Betano – de departe numărul 1 în preferințele românilor. Pe lângă dublarea primei depuneri de până la 500 RON mai sunt și alte motive pentru care este preferată de români. Aceste motive le poți citi în Înregistrează-te AICI la Betano!
  3. Fortuna – atunci când a intrat pe piața pariurilor online din România a făcut-o direct în top și se menține și acum acolo. Posibilitatea de a alimenta contul fără cont sau card bancar este un motiv pentru care Fortuna se află în preferințele românilor. Deschide cont AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here