Aviator Favbet

Scris de Laur198516/01/2024

Jocul Aviator este deja extrem de popular în rândul jucătorilor români. Apărut pentru prima dată la o casă de pariuri concurentă, s-a bucurat de un succes enorm, astfel că și Favbet a răspuns rapid unor solicitări de la jucătorii săi și a introdus Aviator în ofertă.

logo favbet casino

Bonus 5.000 RON + 755 rotiri gratuite

Dacă vrei să încerci și tu jocul Aviator la casa de pariuri online Favbet România, alături de alte jocuri populare din ofertă, îți voi prezenta în acest articol în detaliu toate secretele jocului și câteva ponturi pentru a putea să câștigi mai des sau mai mult.

Ce este jocul Aviator?

favbet aviator

Jocul Aviator de la Favbet este un joc de noroc dar și de perspicacitate dezvoltat și livrat de un provider mai puțin cunoscut în România, Spribe.

Aviator se joacă destul de simplu, un avion decolează de pe o pistă, plecând de la punctul 0, pentru care se acordă o cotă de 1.00.

În timpul în care zboară avionul, cota crește, iar tu poți încasa câștigul în orice moment dorești, până să zboare definitiv avionul.

În pauzele dintre runde, chiar înainte de a decola avionul, ai timp pentru a plasa pariurile. Poți să plasezi pariul la acest joc Aviator și în timpul unei runde pentru runda următoare.

Ține cont însă că pariurile trebuie plasate până în momentul în care avionul se pregătește să decoleze.

După ce pariurile se închid, avionul începe să ruleze pe pistă, moment de la care începe jocul Aviator la Favbet.

Apoi, cota de câștig la Aviator crește progresiv, plecând de la 1 dar poate atinge valori uriașe de 5000, 10.000 sau chiar 30.0000.

Dacă vrei să simți într-adevăr adrenalina, poți să aștepți la un zbor mai lung la jocul Aviator de la Favbet până prinzi o cotă de ordinul miilor.

Nu uita însă să închizi pariul oricând dorești, pentru că dacă nu ai fost pe fază și nu ai apăsat pe Încasare, ai pierdut banii din runda curentă de Aviator.

Când ai plasat mizele la Aviator de la Favbet, odată ce avionul a început să ruleze, poți închide pariul oricând dorești.

Sfatul meu este însă să te mulțumești cu plăți mai modeste dar mai frecvente decât să aștepți o cotă uriașă.

Cum joci Aviator la Favbet?

Îți dorești să testezi și tu jocul Aviator la Favbet? Îți explic în continuare tot ce trebuie să faci. Mai întâi, evident că trebuie să ai un cont de jucător activ la Favbet.

Dacă nu ai încă un cont Favbet, urmează indicațiile din articolul Favbet înregistrare.

Completează formularul de înregistrare, iar în maxim 2-3 minute ar trebui să finalizezi procedura de înregistrare și să devii client al operatorului.

După aceea, loghează-te în contul de jucător Favbet și apasă pe butonul Jocuri Rapide din partea de sus a ecranului și vei vedea în oferta de jocuri Aviator, exact ca în imaginea de mai jos.

aviator cum se joaca

Acum dacă apeși pe jocul Aviator de la Favbet vei vedea disponibile două opțiuni, Joacă pe bani reali sau Demo.

Dacă nu vrei să riști din banii tăi îl poți testa mai întâi în modul demo, mai ales pentru a te obișnui cu jocul și abia după aceea poți să pariezi bani reali.

Pentru a plasa un pariu aici la Aviator de la Favbet ai nevoie de minim 2 lei, miza minimă fiind stabilită cumva destul de sus.

aviator favbet joc

Înainte de a începe o nouă rundă din jocul Aviator, jucătorii trebuie să aleagă miza fie scriind-o manual în meniul de miză, fie apăsând pe butoanele plus sau minus pentru a ajusta valoarea pariului.

După aceea, apeși pe PARIU și banii sunt pariați instant.

Exact din momentul în care avionul începe să zboare de pe pistă vei observa cum câștigul tău crește exponențial și te poți retrage și poți închide pariul în orice moment dorești.

Vestea mai puțin plăcută este și că pariul tău poate fi pierdut încă de la început, dacă avionul decolează instant. Practic, sunt situații în care nu mai poți închide pariul iar acesta este pierdut.

Pe de altă parte, poți seta ca pariul să se închidă automat la Aviator de la Favbet la un anumit prag de câștig stabilit de tine.

Alege pariul automat la Favbet Aviator și stabilește cota la care vrei să îți fie automat închis pariul astfel încât să încasezi câștigul.

pariu automat aviator favbet

Strategii la Aviator de la Favbet

Există și câteva strategii pe care le poți încerca la Aviator de la Favbet.

Niciuna însă nu este în afara riscurilor, astfel încât te sfătuiesc să joci aceste strategii doar dacă sunt adaptate bugetului și stilului tău.

Strategia Martingale

Dublezi miza după fiecare pariu pierdut și joci la cote realiste, cuprinse între 2.00 și 3.00. Pe măsură ce mergi mai mult după ce ai atins cota de 2, riști mai mult.

Ai nevoie însă de o bancă generoasă pentru că e posibil să pierzi și 10 pariuri până vei reuși să închizi, dar când vei închide pariul la Aviator vei fi pe profit.

Easy Money

Este o strategie foarte riscantă pentru că va trebui să joci bani mai mulți pe o cotă de 1.10 - 1.20 maxim. Trebuie să fii foarte atent și să închizi pariurile rapid la Aviator.

Cred că este inutil să menționez că 3-4 pariuri pierdute cu easy money te duc exact la pagina de depuneri Favbet.

De ce este popular Aviator la Favbet?

Jocul Aviator se joacă rapid, iar asta nu poate decât să crească entuziasmul pentru jucătorii prezenți cu sutele la fiecare rundă.

Totodată, Aviator de la Favbet reprezintă o sursă de distracție pentru că oferă o experiență destul de plăcută și relaxantă.

Poți să recuperezi relativ ușor aici, dacă ai puțină răbdare și perspicacitate, sumele de bani pierdut la pariuri sau la cazinoul Favbet.

S-ar putea  te intereseze și: