5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Fortuna

0

Citește în acest articol câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte să joci pariuri la Fortuna.

Deschide cont AICI la Fortuna – bonus până la 500 RON! la prima depunere

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Fortuna

1. La Fortuna online poți depune inclusiv în agențiile stradale

Vrei să pariezi online dar n-ai dori să te complici (deși nu este nimic complicat) cu carduri bancare? Atunci Fortuna este soluția pentru tine!

Deschizi cont la Fortuna online, apoi mergi într-o agenție stradală cu cartea de identitate și solicită alimenterea contului. Depunerea minimă este de doar 10 RON prin această metodă de plată.

2. Fortuna propune tipuri speciale de bilete

tipuri de bilete fortuna

Dacă n-ai jucat până acum la Fortuna probabil n-ai auzit de MAXIKOMBI și DOMINO. Acestea sunt tipuri de bilete la pariuri sportive exclusive la Fortuna, diferite de ceea ce știai că există până acum. 

3. Bonusuri speciale

tipuri de bonusuri la fortuna

Fortuna bet oferă clienților săi multiplicator de cote, dar și cote mărite pentru anumite pronosticuri, dacă sunt combinate pe bilete multiple. Astfel vei avea șansa să câștigi mai mult decât la alte case de pariuri online.

4. Ai bonus dublu inclusiv online

fortuna bonus dublu

Ești adeptul biletelor cu multe pronosticuri? Atunci alege Fortuna bet și vei beneficia chiar și de bonus dublu la biletele multiple. Pentru a beneficia de un astfel de bonus trebuie să ai minim 20 de pronosticuri pe bilet, iar cota fiecărei selecții să fie de cel puțin 1.20.

Pentru a juca un bilet cu bonus dublu este necesar să intri în meniul din partea dreaptă în secțiunea BONUS și să selectezi cota 2 oferită dacă ai cel puțin 20 de pronosticuri pe bilet.

5. La Fortuna poți închide un pariu înainte ca acesta să fie decis

fortuna cashout

Datorită funcției Early Cashout Fortuna îți oferă posibilitatea de a închide un pariu în orice moment.  Poți alege această opțiune pentru a-ți asigura un câștig sau pentru a suferi o pierdere mai mică.

Condițiile în care poate fi închis un pariu, dar și un exemplu clar despre cum se închide un bilet le afli dacă citești articolul Fortuna Cashout.

Pariază online AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 2479%+620.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here