5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Fortuna

176

Fortuna (bonus 300 Ron – deschide cont) este casa de pariuri online preferata de pariorii romani. Citeste in acest articol cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Fortuna.

1. Fortuna este singura casa de pariuri online care functioneaza si offline la care iti recomand sa pariezi
Deoarece vorbim despre agentia de pariuri cea mai mare din Europa Centrala si de Est am luat decizia sa-ti recomand Fortuna. Altfel in general nu prea am incredere in aceste agentii stradale care au trecut si in mediul online. De ce? Pentru ca nu poti compara o casa de pariuri care pana acum a functionat doar stradal si a trecut acum in mediul online cu case de pariuri precum Unibet sau Betfair, care au foarte multi ani de vechime in aceasta industrie.

2. La Fortuna online poti depune inclusiv si in agentiile stradale
Vrei sa pariezi online dar n-ai dori sa te complici cu conturi bancare si carduri? Atunci Fortuna este solutia pentru tine. Deschizi cont ACUM la Fortuna online si apoi mergi intr-o agentie stradala cu cartea de identitate si solicita sa-ti alimentezi contul. Depunerea minima este de doar 10 RON prin aceasta metoda de plata.

3. Fortuna are una dintre cele mai bune platforme de pariuri virtuale
In cazul in care esti amator de pariuri pe sporturi virtuale atunci Fortuna este alternativa perfecta. In 2017 a fost lansata pagina de sporturi virtuale pe care este oferita posibilitatea de a paria pe sporturi virtuale precum fotbal, tenis, curse de caini si altele.
Vezi aici detalii despre platforma de pariuri virtuale de la Fortuna!

4. La Fortuna poti inchide pariuri inainte ca acestea sa fie terminate
Datorita functiei Early Cashout Fortuna iti ofera posibilitatea de a inchide un pariu in orice moment. Poti alege aceasta optiune pentru a-ti asigura un castiga sau o pierdere mai mica. Un pariu nu poate fi inchis doar in cateva situatii, pe care le-am prezentat in detaliu in articolul Early Cashout la Fortuna.

5. La Fortuna primesti des pariuri gratuite
Datorita promotiilor oferite Fortuna acorda des free bet-uri care pot fi transformate in bani cash. Un free bet activ va fi afisat in sectiunea Contul meu. El poate fi jucat selectand casuta care va fi afisata in sectiunea Bonus atunci cand se plaseaza pariul. Free bet-ul poate fi jucat doar pe cote de maxim 8 iar valoarea sa nu va fi inclusa in castig (ex. un free bet de 50 RON jucat si castigat pe cota 5 va aduce in cont 200 RON cash, care nu mai au alte conditii de rulaj).

Pariaza online AICI la agentia de pariuri preferata de romani!

Salvează

Salvează

Save

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here