Agenții Fortuna

0
1905

Agentii Fortuna

Vezi aici ce agenții Fortuna ai în orașul în care locuiești – Intrată pe piața pariurilor offline din România la mijlocul lunii septembrie a anului 2015, Fortuna a reușit intr-un timp foarte scurt să-și facă un nume sonor. Acest lucru se datorează preluării sediilor deținute până la momentul respectiv de Publicbet.

CLICK AICI și pariază online la Fortuna – bonus 500 RON!

În acest moment (august 2019) în întreaga țară există un număr ridicat de agenții Fortuna, peste 600. Dacă vrei să afli unde găsești cea mai apropiată agenție Fortuna de locul în care te afli nu trebuie decât să accesezi link-ul: agentii.efortuna.ro/offices.

Ce am observat în acea pagină este că programul tuturor agențiilor este de la 10 la 22. Dacă vrei să plasezi un bilet în afara acestui interval îți recomand să deschizi cont la Fortuna online deoarece vei putea paria la orice oră, 7 zile din 7.

Una peste alta consider că, deși foarte multă lume pariază la eFortuna în agențiile stradale, în mod cert este mult mai bine să joci la pariuri online. Beneficiezi de ofertă mai vastă, nu se oprește taxa de 5% din miză la fiecare bilet.

Apropo, ai calculat câți bani pierzi dacă joci 100 de bilete pariuri cu 10 RON la Fortuna offline numai din acea taxă? Daca n-ai făcut-o îți spun eu: 50 RON. Pare puțin, dar gândește-te că-ntr-un an poate joci 500 de bilete și poate că ai și mize mai mari de 10 RON. Joacă online și scapi de acea taxă!

În plus, mai scapi și de impozitul de 1% oprit din fiecare câștig. Da, acesta se oprește și online. Una este să-ți fie oprit o dată, când retragi, și alta este să lași agenției bani la fiecare bilet câștigat!

Pariază AICI online la Fortuna – ai bonus până la 500 lei la prima depunere!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here