Agenții Fortuna

0

Vezi aici ce agenții Fortuna ai în orașul în care locuiești – Intrată pe piața pariurilor offline din România la mijlocul lunii septembrie a anului 2015, Fortuna a reușit intr-un timp foarte scurt să-și facă un nume sonor. Acest lucru se datorează preluării sediilor deținute până la momentul respectiv de Publicbet.

CLICK AICI și pariază online la Fortuna – bonus 500 RON!

Agentii Fortuna

În acest moment (aprilie 2020) în întreaga țară există un număr ridicat de agenții Fortuna, peste 600. Dacă vrei să afli unde găsești cea mai apropiată agenție Fortuna de locul în care te afli nu trebuie decât să accesezi link-ul: agentii.efortuna.ro/offices.

Ce am observat în acea pagină este că programul tuturor agențiilor este de la 10 la 22. Dacă vrei să plasezi un bilet în afara acestui interval îți recomand să deschizi cont pe efortuna.ro deoarece vei putea paria la orice oră, 7 zile din 7.

Una peste alta consider că, deși foarte multă lume joacă la Efortuna pariuri sportive în agențiile stradale, în mod cert este mult mai bine să joci la pariuri online. Beneficiezi de ofertă mai vastă, nu se oprește taxa de 5% din miză la fiecare bilet.

Apropo, ai calculat câți bani pierzi dacă joci 100 de bilete pariuri cu 10 RON la Fortuna offline numai din acea taxă? Daca n-ai făcut-o îți spun eu: 50 RON. Pare puțin, dar gândește-te că-ntr-un an poate joci 500 de bilete și poate că ai și mize mai mari de 10 RON. Joacă online și scapi de acea taxă!

În plus, mai scapi și de impozitul de 1% oprit din fiecare câștig. Da, acesta se oprește și online. Una este să-ți fie oprit o dată, când retragi, și alta este să lași agenției bani la fiecare bilet câștigat!

Pariază AICI online la Fortuna – ai bonus până la 500 lei la prima depunere!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
8 din 1080%+257.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
2 din 2100%+120.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
2 din 540%-180.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here