AKO, SOLO, DOMINO și MAXIKOMBI – ce sunt acești termeni de la Fortuna

0

Este foarte important să știi ce pariuri să joci, dar și să cunoști toți termenii pronosticurilor, pentru că agențiile de pariuri online au diferite facilități pentru tine, dar cu denumiri diferite.

În acest articol o să-ți explic cele 4 tipuri de bilete existente la Fortuna.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

fortuna tipuri de bilete

1. Bilet SOLO

SOLO este un pariu single, un singur meci pe bilet, doar că are o facilitate nouă. După ce ai ales pronosticul poți să adaugi suma pe care vrei s-o câștigi (în secțiunea Câștig posibil în lei) și sistemul casei de pariuri îți va calcula miza. Este foarte simplu.

Desigur, poți să alegi și tu miza.

Joacă AICI un bilet SOLO la Fortuna!

2. Bilet AKO

Pariul AKO este un pariu multiplu cum este el cunoscut la alte case de pariuri sportive.

Eu am ales 5 pronosticuri din Liga Campionilor. Vreau să câștig suma de 1.500 RON, iar sistemul oferit de Fortuna a calculat exact miza pe care trebuie s-o plătesc, 28.45 RON, după cum se poate vedea și-n imaginea de mai jos.

ako

3. Bilet DOMINO

Tipul de bilet DOMINO este disponibil la eFortuna pariuri pentru a putea să combini mai multe pronosticuri pe un bilet multiplu. El este un bilet cu pariere progresivă.

Cel mai bine vei înțelege cum funcționează dupa ce vei vedea video-ul de mai jos sau exemplul scris un pic mai jos.

Am împărțit biletul în 4 grupuri (A. B, C și D). În primele 3 grupuri am ales doar un singur pronostic, iar în ultimul am ales 3 ponturi pariuri. Dacă grupul A (unde am egal între Tottenham și PSV) va fi câștigător jumătate din câștigul acestuia se va duce-n balanța reală, iar cealalaltă jumătate va reprezenta miza pentru următorul grup, adică victorie PSG la Napoli. Dacă va ieși și acesta, biletul va rămâne-n picioare până la ultimul grup. Dacă ai pierdut la un grup biletul va fi încheiat.

domino fortuna

4. Bilet MAXIKOMBI

Dacă vrei să joci un bilet MAXIKOMBI la Fortuna dă click pe biletul de pariuri sportive și alege acest tip. Biletul MAXIKOMBI schimbă complet regulile pentru biletele de tip sistem, care acum pot fi personalizate după bunul plac.

MAXIKOMBI este un bilet în sistem care poate cuprinde și baze. Poți să combini grupuri de meciuri, nu doar meciuri individuale.

Eu am ales în imaginea de mai jos 3 grupuri fără baze. În A și B se află câte un singur pronostic, iar în grupul C se regăsesc 2 pronosticuri. Nu aleg foarte multe selecții pe biletele multiple pentru că vreau să câștig și astfel am șanse reale de reușită. Am riscat 21 RON pe sisteme 1/3, 2/3 și 3/3 și am 7 combinații posibile:

1/3 – 3 pariuri, câte unul pe fiecare grup.
2/3 – 3 pariuri, câte unul pe fiecare combinație de 2 grupuri (1-2, 1-3, 2-3).
3/3 – un pariu pe o combinație cu toate cele 3 grupuri (1-2-3).

Dacă va ieși un singur grup voi avea o singură combinație câștigătoare.

În cazul în care vor ieși 2 grupuri voi avea 2 pariuri de tipul 1/3 câștigate, dar și unul de tipul 2/3.

Dacă am fost inspirat în alegerea pronosticurilor și vor ieși toate cele 3 grupuri voi câștiga toată suma aflată pe bilet, și anume 561.27 RON. Toate cele 7 combinații ar ieși în acest caz.

maxi

Dă click AICI pentru a juca bilete pariuri online la Fortuna bet!

Dacă vrei să joci bilete Ako, Solo, Domino sau Maxikombi la Fortuna poți să deschizi un cont cu un click pe link-ul de mai sus și să profiți de faptul că după ce vei paria de 2 ori suma depusă vei primi jumătate din valoarea depunerii, iar după ce vei mai paria de 2 ori suma depusă vei mai primi și cealaltă jumătate din valoarea depunerii. Acest bonus care poate ajunge până la 500 RON va mai trebui rulat o singură dată.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi