AKO, SOLO, DOMINO si MAXIKOMBI – ce sunt acesti termeni de pe biletul de pariuri de la Fortuna

0
232

Este foarte important sa stii ce meciuri sa pariezi, dar si sa cunosti toti termenii pronosticurilor pentru ca agentiile de pariuri online au diferite facilitati pentru tine, dar cu denumiri diferite.

In acest articol o sa iti explic cele 4 tipuri de bilete existe la Fortuna bet.

1. Bilet SOLO

SOLO este un pariu single, un singur meci pe bilet, doar ca are o facilitate noua. Dupa ce ai ales pronosticul poti sa adaugi suma pe care vrei s-o castigi (in sectiunea Castig posibil in lei) si sistemul casei de pariuri Fortuna iti va calcula miza. Este foarte simplu. Desigur, poti sa alegi si tu miza.

Joaca AICI un bilet SOLO la Fortuna!

2. Bilet AKO

Pariul AKO este un pariu multiplu cu minim 2 selectii. Eu am ales 5 pronosticuri din Liga Campionilor, vreau sa castig suma de 1.500 RON, iar sistemul Fortuna a calculat exact miza pe care trebuie s-o platesc, 28.45 RON, asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos.

ako

3. Bilet DOMINO

Tipul de bilet DOMINO este o optiune disponibila la Fortuna pentru a putea sa combini mai multe meciuri in biletul multiplu. El este un bilet cu pariere progresiva.

Cel mai bine vei intelege cum functioneaza dupa ce vei vedea exemplul de mai jos.

Am impartit biletul in 4 grupuri (A. B, C si D). In primele 3 grupuri am ales doar un singur pronostic, iar in ultimul am ales 3 ponturi pariuri. Daca grupul A (unde am egal intre Tottenham si PSV) va fi castigator jumatate din castigul acestuia se duce in balanta reala, iar cealalalta jumatate reprezinta miza pentru urmatorul grup, adica victorie PSG la Napoli. Daca iese si acesta biletul ramane in picioare pana la ultimul grup. Daca ai pierdut la un grup biletul este incheiat.

domino 1

4. Bilet MAXIKOMBI

Daca vrei sa joci un bilet MAXIKOMBI la Fortuna da click pe biletul de pariuri si alege acest tip. Biletul MAXIKOMBI schimba complet regulile pentru biletele de tip sistem, care acum pot fi personalizate dupa bunul plac.

MAXIKOMBI este un pariu in sistem care poate cuprinde si baze. Poti sa combini grupuri de meciuri, nu doar meciuri individuale. Eu am ales in imaginea de mai jos 3 grupuri fara baze. In A si B se afla cate un singur pronosticul, iar in grupul C se regasesc 2 pronosticuri. Nu aleg foarte multe meciuri pe bilete multiple pentru ca vreau sa castig si astfel am sanse reale de reusita. Am riscat 21 RON pe sisteme 1/3, 2/3 si 3/3 si am 7 combinatii posibile:

1/3 – 3 pariuri, cate unul pe fiecare grup
2/3 – 3 pariuri, cate unul pe fiecare combinatie de 2 grupuri (1-2, 1-3, 2-3)
3/3 – un pariu pe o combinatie cu toate cele 3 grupuri (1-2-3)

Daca iese un singur grup am o singura combinatie castigatoare.

Daca ies 2 grupuri, voi avea 2 pariuri de tipul 1/3 castigatoare, dar si unul de tipul 2/3 castigator.

Daca am fost inspirat in alegerea pronosticurilor si ies toate cele 3 grupuri, castig toata suma aflata pe bilet si anume 561.27 RON. Toate cele 7 combinatii ar iesi in acest caz.

maxi

Daca vrei sa pariezi pe bilete Ako, Solo, Domino sau Maxikombi la Fortuna, poti sa deschizi un cont cu un click pe link-ul de mai jos la aceasta casa de pariuri online si sa profiti de faptul ca dupa ce pariezi de 4 ori suma depusa vei primi inca o data valoarea depunerii, in limita a 500 RON, iar acel bonus va mai trebui rulat o singura data.

Da click AICI pentru a juca bilete pariuri online la Fortuna bet!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here