Bonusuri și promoții la casa de pariuri online Fortuna

0
793

Casa de pariuri Fortuna a reușit să atragă foarte mulți pariori români. Acest lucru a fost posibil și datorită promoțiilor oferite de agenție.

Înregistrează-te AICI la Fortuna!

Un alt motiv pentru care sponsorul oficial al naționalei de fotbal a României a reușit să atragă pariorii este faptul că se poate alimenta contul de pariuri online direct din locațiile stradale ale operatorului.

Bonusul pentru primul depozit la Fortuna

Bonusul Fortuna este acordat după ce ai rulat de 4 ori suma depusă pe bilete cu cota minimă 1.50. Acest rulaj trebuie făcut în maximum 14 zile. În prealabil este necesar să activezi bonusul (în cel mult 3 zile de la crearea contului) și să faci o depunere în maxim 3 zile de la activarea bonusului.

În cazul în care reușești să faci rulajul vei primi încă o dată suma depozitată, până la 500 RON. Acest bonus va trebui rulat o singura dată pe cote de cel puțin 1.50.

Fortuna Plus

fortuna plusJoacă pariuri multiple, precum biletul zilei azi, la Fortuna și beneficiezi de o cotă mărită datorită promoției Fortuna Plus. Ai la dispoziție mai multe cote mărite pe echipele favorite ale zilei, cote ale zilei care cresc în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, astfel:

  • F+4 – Cota pe favorită este mai mare decât cea standard dacă adaugi la acest pronostic alte 4 ponturi pariuri care au fiecare cota de cel puțin 1.10.
  • F+7 – Cota pe favorită este mai mare decât cea standard șcea oferită pentru F+4 dacă adaugi alte 7 evenimente care au cota minimă de 1.10 fiecare.
  • F+11 – Cota pe favorită este mai mare decât cea standard, decât cea oferită pentru F+4 și decât cea oferită pentru F+7 dacă adaugi alte 11 evenimente care au fiecare cota minimă 1.10.

Pariul Expert

pariul expert fortunaLa Pariul Expert ai mai multe evenimente din competiții diferite. Pariorul trebuie s-aleagă cel puțin 5 și să selecteze pronosticurile. În cazul în care biletul va fi câstigat se va oferi bonusul expert sub forma unei cote, după cum urmează:

  • la 5 meciuri din categoria Expert se adaugă o cotă de 1.11.
  • la 7 meciuri din categoria Expert se adaugă o cotă de 1.22.
  • la 10 meciuri din categoria Expert se adaugă o cotă de 1.33.

Ține cont că dacă vrei să adaugi cota bonus Expert trebuie s-o faci manual înainte de plasarea biletului, deoarece ea nu se adaugă automat.

Lucky Loser

lucky loser fortunaCu funcția Lucky Loser ești asigurat în cazul în care pierzi un bilet AKO la limită, pe un singur pronostic. În acest caz se va acorda-n cont de 10 ori valoarea mizei.

Pentru ca un bilet să se-ncadreze pentru Lucky Loser este necesar să-ndeplinească concomitent următoarele condiții:

  • cota totală a biletului să fie de cel puțin 200.
  • cota fiecărui pronostic să fie de maxim 5.00.
  • tipul biletului să fie AKO.
  • biletul să conțină cel puțin 4 pronosticuri.

Pentru a beneficia de acest tip de bilet de pariu este necesar ca din colțul din dreapta-sus a biletului de pariuri să schimbi din AKO în tipul de bilet Lucky Loser.

Alte bonusuri Fortuna

La Fortuna avem și alte bonusuri și promoții, dar acestea au caracter temporar. De aceea-ți recomand să verifici site-ul agenției de pariuri în secțiunea Promoții pentru a vedea care sunt ofertele active.

Dă click AICI dacă vrei să primești bonus 500 RON la Fortuna!

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here