Miza minimă la casa de pariuri online Fortuna

0
946

miza minima ce poate fi jucata la Fortuna

Vezi care este miza minimă care poate fi jucată la Fortuna, una dintre casele de pariuri online legale. Mii de români aleg să parieze zilnic la acest operator de pariuri pe net. Pe lângă multitudinea de avantaje pe care le oferă parierea la Fortuna, avantaje despre care nu voi mai scrie în acest articol deoarece vei găsi în categoria Fortuna multe articole cu avantajele pe care le are Fortuna bet, față de alți operatori, miza minimă foarte mică a reușit să atragă și ea un număr mare de pariori.

Pariază ACUM la Fortuna și ai bonus până la 500 RON la prima depunere!

Miza minimă la Fortuna – 1 RON

Știm cu toții că sunt foarte mulți pariori români care aleg să joace la pariuri cu mize mici, de câțiva lei. Vestea bună pentru ei este că la Fortuna online se poate paria chiar și 1 RON. În plus, la pariurile în sistem există o miză minimă tot de 1 RON per sistem, un avantaj pentru cei care joacă sisteme la pariuri cu multe meciuri, asta în condițiile în care la alte case de pariuri limită de 1 RON este valabilă per variantă, nu per întreg biletul.

Nu știu dacă miza minimă reprezintă un criteriu în alegerea casei de pariuri online, dar dacă acest lucru contează pentru tine și ești genul de parior care joacă sume foarte mici pe bilete fanteziste atunci eFortuna este alternativa perfectă.

Bonus Fortuna pentru clienții noi – 500 RON

În ultima parte a acestui articol aș vrea să scriu câteva cuvinte despre oferta de bun-venit a casei de pariuri online Fortuna. Este vorba de un bonus 100% din prima depunere, până la 500 RON.

Deschizi cont, activezi bonusul în maxim 3 zile, apoi în alte 3 zile faci și prima depunere, iar tot ce-ți mai rămâne de făcut este să pariezi de 4 ori suma depusă pe bilete cu cota 1.50+ în decurs de 14 zile. 

Dacă ai dus la capăt tot ceea ce am scris în paragraful precedent vei primi în cont încă o dată suma depusă de tine, până la maxim 500 RON. Acest bonus va trebui rulat o singură dată pe bilete cu cota minimă 1.50.

Deschide cont AICI la Fortuna și ia bonusul de 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
49 din 75 65% +861.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
66 din 126 52% +395.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here