Bonus dublu, Extra 200 și Pariu Șansă la Fortuna

0

Din acest articol vei afla ce înseamnă extra 200 și bonus dublu la Fortuna. De asemenea îți voi mai prezenta pariul șansă de la același operator, dar și alte oferte speciale disponibile pentru clienții acestei case de pariuri online.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

Citește informațiile cu atenție dacă vrei să beneficiezi de aceste bonusuri care este sponsorul Federației Române de Fotbal.

fortuna bonus dublu extra 200

1. Bonus dublu la Fortuna

Bonusul dublu de la Fortuna reprezintă dublarea sumei pe care o poți câștiga în momentul în care plasezi un bilet, cu condiția ca acesta să îndeplineasă următoarele cerințe:

 • Biletul trebuie să conțină minim 20 de ponturi pariuri.
 • Fiecare dintre aceste pronosticuri nu trebuie să aibă cota mai mică de 1.20.
 • Toate opțiunile alese trebuie să fie câștigătoare. În situația în care unul dintre meciuri se amână / anulează și va primi cota 1.00 bonusul dublu va fi în continuare eligibil numai dacă rămân minim 20 de meciuri câștigate. Mai exact, 2 exemple de situații posibile:

 1. 21 pronosticuri pe bilet, unul primește cota 1.00, bonusul dublu se acordă, suma finală fiind calculată pe baza celor 20 evenimente câștigate și a mizei;
 2. 20 pronosticuri pe bilet, unul primește cota 1.00, bonusul dublu nu se acordă deoarece vor rămâne doar 19 evenimente pronosticate corect.

Câștigul maxim pe un astfel de bilet este limitat la 300.000 RON.

1.1 Cum adaugi bonusul dublu pe bilet

Pentru a avea un bilet cu bonus dublu va trebui să adaugi o cotă de 2.00 pe bilet. Acest lucru se face astfel:

 1. Dai click în partea stângă a paginii de la Fortuna pe BONUS.
 2. Selectezi cota 2.00 pentru bonus 100%.

fortuna-bonus-dublu

Joacă AICI un bilet cu bonus dublu la Fortuna!

1.2 Cum se calculează bonusul dublu

Bonusul dublu la eFortuna este rezultatul formulei: miza * cota finală – miza. Acesta este adunat alături de câștigul potențial.

Exemplu:

 • 1.90 RON (miza) * 543 (cota finală) = 1031.7 (câștig potențial)
 • 1.90 RON (miza) * 543 (cota finală) – miza (1.90) = 1029.8 (bonusul)
 • Câștig total: 1031.7 + 1029.9 = 2061.5 RON

Probabil vei spune că este imposibil să câștigi cu un astfel de bilet tip ”bon de cumpărături”, însă de-a lungul timpului au fost multe bilete inspirate, cu miză mică și câștig foarte mare.

1.3 Tips & tricks pentru bonus dublu Fortuna

 • Selectează pe bilet evenimente din mai multe zile, astfel încât să ai o ofertă mult mai bogată și mai multe opțiuni de pariere.
 • Un astfel de bilet poate să conțină atât un pronostic de la Fortuna Plus, cât și unul de la Fortuna Extra.
 • Fiind multe pronosticuri pe același bilet, recomandarea mea este să alegi cote mai mici, ca să ai șanse mai mari de reușită.
 • Dacă vrei ca biletul tău să fie eligibil pentru pariul șansă (10% din câștigul potențial al biletului calculat fără să fie luată în calcul cota evenimentului pierdut), evenimentele trebuie să aibă cota minimă 1.30.
 • Bonus dublu extra 200 poate fi o altă variantă pentru care biletul tău să fie eligibil. Dacă te întrebi ce înseamnă acest bonus dublu extra 200 la Fortuna, se referă la situația în care cota biletului este de minim 200 și ai un singur pronostic pierdut. Fiind foarte probabil ca această condiție să fie îndeplinită având în vedere că vei avea minim 20 evenimente vei primi câștigul mai mare dintre ”pariul șansă” sau ”extra 200 Fortuna”.
 • Bonusul dublu nu este valabil în cazul biletelor combinate (sistem).

2. Extra 200 la Fortuna

Fortuna Extra 200

Extra 200 este o metodă prin care poți câștiga bani, chiar dacă biletul tău va fi pierdut. Astfel, alături de pariul șansă, există și această posibilitate oferită de către această casă de pariuri online.

Probabil te întrebi: ce înseamnă Extra 200? Vei câștiga miza de pe bilet înmulțită de 10 ori, dacă biletul va îndeplini următoarele condiții:

 • Cota finală trebuie să fie egală sau mai mare decât 200 (de aici și denumirea ”Fortuna Extra 200”).
 • Pe bilet este pierdut un singur pronostic.
 • Cotele pronosticurilor trebuie să fie egale sau mai mici decât 10.
 • Biletul trebuie să fie de tip AKO.
 • Această opțiune este valabilă doar în cazul biletelor plasate în agențiile stradale.

IMPORTANT: Dacă unul dintre evenimentele de pe bilet a primit cota 1.00, oferta Fortuna Extra 200 ramâne valabilă atâta timp cât cota finală a celorlalte pronosticuri este egală sau mai mare de 200.

2.1 Cum se calculează suma primită

Se acordă de 10 ori valoarea sumei pariate.

Exemplu: dacă ai mizat 30 RON pe bilet vei primi 300 RON.

Joacă AICI bilete online la Fortuna cu un bonus de până la 500 RON!

3. Pariul Șansă

Fortuna Pariu Sansa

Această opțiune este disponibilă doar pentru biletele jucate în agențiile stradale Fortuna.

În cazul în care pe un bilet simplu se găsesc minim 11 evenimente și pierzi unul singur dintre ele vei primi 10% din câştigul maxim împărţit la cota evenimentului pierdut.

Pentru a primi acest câștig pe bilet trebuie să existe doar cote mai mari sau egale cu 1.30.

Pe biletul la care se acordă Pariul Șansă nu trebuie să existe Fortuna Plus. În plus, Pariul Șansă nu se aplică şi pentru biletele combinate.

În cazul în care un bilet îndeplinește condițiile pentru Pariul Șansă dar și pentru Extra 200 se va acorda cel care este valoric mai mare.

4. Alte bonusuri la Fortuna

4.1 Fortuna Plus

fortuna plus

Joacă pariuri multiple la Fortuna și beneficiezi de o cotă mărită datorită promoției Fortuna Plus. Ai la dispoziție mai multe cote mărite pe echipele favorite ale zilei, cote ale zilei care cresc în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, astfel:

 • F+4 – Cota pe favorită este mai mare decât cea standard dacă adaugi la acest pronostic alte 4 ponturi pariuri care au fiecare cota de cel puțin 1.10.
 • F+7 – Cota pe favorită este mai mare decât cea standard șcea oferită pentru F+4 dacă adaugi alte 7 evenimente care au cota minimă de 1.10 fiecare.
 • F+11 – Cota pe favorită este mai mare decât cea standard, decât cea oferită pentru F+4 și decât cea oferită pentru F+7 dacă adaugi alte 11 evenimente care au fiecare cota minimă 1.10.

4.2 Pariul Expert

pariul expert fortuna

La Pariul Expert ai mai multe evenimente din competiții diferite. Pariorul trebuie să aleagă cel puțin 5 și să selecteze pronosticurile. În cazul în care biletul va fi câstigat se va oferi bonusul expert sub forma unei cote, după cum urmează:

 • la 5 meciuri din categoria Expert se adaugă o cotă de 1.11.
 • la 7 meciuri din categoria Expert se adaugă o cotă de 1.22.
 • la 10 meciuri din categoria Expert se adaugă o cotă de 1.33.

Ține cont că dacă vrei să adaugi cota bonus Expert trebuie s-o faci manual înainte de plasarea biletului, deoarece ea nu se adaugă automat.

4.3 Lucky Loser

lucky loser fortuna

Cu funcția Lucky Loser ești asigurat în cazul în care pierzi un bilet AKO la limită, pe un singur pronostic. În acest caz se va acorda în cont de 10 ori valoarea mizei.

Pentru ca un bilet să se încadreze pentru Lucky Loser este necesar să-ndeplinească concomitent următoarele condiții:

 • cota totală a biletului să fie de cel puțin 200.
 • cota fiecărui pronostic să fie de maxim 5.00.
 • tipul biletului să fie AKO.
 • biletul să conțină cel puțin 4 pronosticuri.

Pentru a beneficia de acest tip de bilet de pariu este necesar ca din colțul din dreapta sus a biletului de pariuri să schimbi din AKO în tipul de bilet Lucky Loser.

În cazul în care ai neclarități despre aceste bonusuri și oferte de la Fortuna poți să lași un comentariu în secțiunea de mai jos.

Pariază online AICI la Fortuna bet!

Cel mai bun tipster