Ce sumă minimă se poate depune la Fortuna?

0

Agenția de pariuri Fortuna este una dintre preferatele românilor. Motivele ar fi diverse, de la oferta vastă de pariuri, până la sumele modice cu care se pot alimenta conturile sau de la posibilitatea de a paria foarte ușor de pe telefon până la posibilitatea retragerii banilor direct din agențiile stradale.

Înregistrează-te AICI la Fortuna și ai bonus 500 RON la primul depozit!

Dacă deschizi un cont la Fortuna va trebui în primul rând să-l alimentezi. Apoi pariază online pe cele mai bune ponturi.

Există 5 modalități prin care poți depune la Fortuna: Paysafecard, Card pariuri, Neteller, Skrill și direct din agențiile stradale.

fortuna deschidere cont

Depunerea minimă cu cardul bancar la Fortuna este de 25 RON, aceeași valoare fiind și pentru celelalte metode de plată online.

Dacă alegi să depui fonduri la eFortuna direct din agențiile stradale, atunci va trebui să mergi acolo cu cartea de identitate. Îi vei spune operatoarei ce sumă vrei să depui – minim 10 RON – și-i vei înmâna pentru câteva secunde cartea de identitate.

Despre depunerea banilor la Fortuna bet poți afla mai multe informații din următorul video:

În concluzie, la Fortuna se pot depune doar 10 RON direct din agențiile stradale și 25 RON online. Astfel poți juca la pariuri sportive pe internet sau la jocuri de casino fără să ai neapărat nevoie de o sumă mare de bani. Jucând online vei evita să plătești taxe la fiecare câștig; o vei face doar în momentul în care retragi bani din cont.

Top 3 motive pentru care recomand casa de pariuri online Fortuna:

  1. Tipuri de bilete pariuri inovatoare: MAXIKOMBI sau DOMINO – agenția a introdus o serie de pariuri nemaîntâlnite până acum la pariurile sportive online. Biletele de tip Domino și Maxikombi au devenit foarte apreciate în rândul celor care joacă pariuri sportive online în România. Acestea îți permit să abordezi pariurile într-un alt mod și, practic, schimbă complet regulile pentru biletele de tip sistem, care acum pot fi personalizate după bunul plac.
  2. Funcția Cashout – poți închide oricând pariurile plasate. Fie că dorești să-ți asiguri profitul, fie că vrei să reduci pierderile, cu Cashout la Fortuna îți va fi de mare folos.
  3. Pariezi de pe mobil oriunde te-ai afla – prin intermediul Fortuna apk pentru Android și iOS rămâi mereu conectat la pariurile tale. Te loghezi cu amprentă în contul de jucător și vei beneficia de funcții utile, precum Pariu instant, Match Tracker, notificări sau streaming live pentru cele mai tari evenimente sportive. Descarcă aplicația pentru mobil și pariază în cele mai bune condiții direct de pe telefon.

Deschide cont ACUM la Fortuna și ia bonus de până la 500 RON atunci când depui prima dată!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here