Ce sumă minimă se poate depune la Fortuna?

0
3450

Agenția de pariuri Fortuna este una dintre preferatele românilor. Motivele ar fi diverse, de la oferta vastă de pariere, până la sumele modice cu care se pot alimenta conturile sau de la posibilitatea de a paria foarte ușor de pe telefon până la posibilitatea retragerii banilor direct din agențiile stradale.

Înregistrează-te AICI la Fortuna și primești bonus până la 500 RON la primul depozit!

Dacă deschizi și tu un cont la Fortuna vei putea apoi să-l alimentezi. Există 5 modalități prin care poți depune la Fortuna: Paysafecard, Card de credit/debit, Neteller, Skrill și direct din agențiile stradale.

Depunerea minimă cu cardul la Fortuna este de 25 RON, aceeași valoare fiind și pentru celelalte metode de plată online.

Dacă alegi să depui fonduri în contul Fortuna direct din agențiile stradale, atunci va trebui să mergi acolo cu cartea de identitate. Îi vei spune operatoarei ce sumă vrei să depui – minim 10 RON – și-i vei înmâna pentru câteva secunde cartea de identitate.

În concluzie, la Fortuna se pot depune doar 10 RON direct din agențiile stradale și 25 RON online. Astfel poți juca la pariuri sportive pe internet sau la jocuri de casino fără s-ai neapărat nevoie de o sumă mare de bani. Jucând online vei evita să plătești taxe la fiecare câștig; o vei face doar în momentul în care retragi bani din cont.

Top 3 motive pentru care îți recomand casa de pariuri online Fortuna:

  1. Tipuri de bilete pariuri inovatoare: MAXIKOMBI sau DOMINO – agenția a introdus o serie de pariuri nemaîntâlnite până acum la pariurile sportive online. Biletele de tip Domino și Maxikombi au devenit foarte apreciate în rândul pariorilor români. Acestea-ți permit să abordezi pariurile într-un alt mod și, practic, schimbă complet regulile pentru biletele de tip sistem, care acum pot fi personalizate după bunul plac.
  2. Funcția Cashout – la Fortuna poți închide oricând pariurile plasate. Fie că dorești să-ți asiguri profitul, fie că vrei să reduci pierderile, funcția Early Cashout de la acest operator îți va fi de mare folos.
  3. Pariezi de pe mobil oriunde te-ai afla – prin intermediul aplicațiilor Fortuna pentru Android și iOS rămâi mereu conectat la pariurile tale. Te loghezi cu amprentă-n contul de jucător și vei beneficia de funcții utile, precum Pariu instant, Match Tracker, notificări sau streaming live pentru cele mai tari evenimente sportive. Descarcă aplicația pentru mobil și pariază-n cele mai bune condiții direct de pe telefon.

Deschide cont ACUM la Fortuna și ia bonus de până la 500 RON atunci când depui prima dată!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
49 din 75 65% +861.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
66 din 126 52% +395.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here