Ce suma minima se poate depune la Fortuna bet in 2019?

0
2918

Agentia de pariuri Fortuna este una dintre preferatele romanilor. Motivele ar fi diverse, de la oferta vasta de pariere, pana la sumele modice cu care se pot alimenta conturile sau de la posibilitatea de a paria foarte usor de pe telefon pana la posibilitatea retragerii banilor direct din agentiile stradale.

Inregistreaza-te AICI la Fortuna si primesti bonus de pana la 500 RON la primul depozit!

Daca deschizi si tu un cont Fortuna vei putea apoi sa-ti alimentezi contul. Exista 5 modalitati prin care poti depune la Fortuna: Paysafecard, Card de credit/debit, Neteller, Skrill si direct din agentiile stradale.

Ce suma minima se poate depune la Fortuna bet in 2019? Fortuna Bet

Depunerea minima cu cardul la Fortuna este de 25 RON, aceeasi valoare fiind si pentru celelalte metode de plata online.

Daca alegi sa depui fonduri in contul Fortuna direct din agentiile stradale atunci va trebui sa mergi acolo cu cartea de identitate. Ii vei spune operatoarei ce suma vrei sa depui – minim 10 RON – si-i vei inmana pentru cateva secunde cartea de identitate.

In concluzie, la Fortuna se pot depune doar 10 RON direct din agentiile stradale si 25 RON online. Astfel poti juca la pariuri sportive pe internet sau la jocuri de casino fara sa ai neaparat nevoie de o suma mare de bani. Jucand online vei evita sa platesti taxe la fiecare castig; o vei face doar in momentul in care retragi bani din cont.

Top 3 motive pentru care iti recomand agentia de pariuri Fortuna:

  1. Tipuri de bilete pariuri inovatoare: MAXIKOMBI sau DOMINO – agentia a introdus o serie de pariuri nemaintalnite pana acum la pariurile sportive online. Biletele de tip Domino si Maxikombi au devenit foarte apreciate in randul jucatorilor romani. Acestea iti permit sa abordezi pariurile intr-un alt mod si practic schimba complet regulile pentru biletele de tip sistem, care acum pot fi personalizate dupa bunul plac.
  2. Functia cashout – la Fortuna iti poti inchide oricand pariurile plasate. Fie ca doresti sa iti asiguri profitul, fie ca vrei sa reduci pierderile, functia de Early Cashout de la acest operator iti va fi de mare folos.
  3. Pariezi de pe mobil oriunde te-ai afla – prin intermediul aplicatiilor Fortuna pentru Android si iOS ramai mereu conectat cu pariurile tale. Logandu-te cu amprenta in contul tau de jucator vei beneficia de functii foarte utile, precum Pariu instant, Match Tracker, notificari sau streaming live a celor mai tari evenimente sportive. Descarca aplicatia de mobil si pariaza in cele mai bune conditii direct de pe telefon.

Deschide cont ACUM la Fortuna si ia bonus pana la 500 RON cand depui prima data!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Wade
Forma:
52 din 84 62% +1465.00 Vezi Ponturi
2 Radu Oprea
Forma:
35 din 55 64% +628.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma:
52 din 82 63% +402.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here