Cod bonus la Fortuna

0
2717

Cod bonus la FortunaBonus 100% din prima depunere până la 500 RON este oferta de bun-venit de la Fortuna. Pentru a primi acest bonus nu este nevoie de vreun cod promoțional. Trebuie doar să urmezi pașii:

  1. Deschizi cont AICI la Fortuna.
  2. Accepți oferta de bonus eFortuna în maxim 3 zile de la înregistrare.
  3. Faci prima depunere în maxim 3 zile de la activare.
  4. Joci de 4 ori suma depusă (pot fi jucate pariuri cu mize mai mici) pe bilete care s-aibă cota totală de cel puțin 1.50. 

Dacă ai reușit să faci rulajul în 14 zile vei primi încă o dată suma depusă ca bonus, în limita a 500 RON. Bonusul va trebui rulat o singură dată pe bilete cu cota minimă 1.50.

Dă click AICI și ia bonusul de până la 500 RON!

Top 4 motive pentru care îți recomand Fortuna:

  1. Tipuri de bilete pariuri inovatoare: MAXIKOMBI sau DOMINO – agenția propune o serie de bilete nemaîntâlnite până acum la pariurile sportive online. Biletele de tip Domino și Maxikombi au devenit foarte apreciate în rândul jucătorilor români. Acestea îți permit să abordezi pariurile într-un alt mod și practic schimbă complet regulile pentru biletele de tip sistem, care acum pot fi personalizate după bunul plac.
  2. Funcția cashoutla Fortuna îți poți închide oricând pariurile plasate. Fie că dorești să-ți asiguri profitul, fie că vrei să reduci pierderile, funcția de Early Cashout de la acest operator îți va fi de mare folos.
  3. N-ai nevoie de card bancar – ca să depui și să retragi bani de la Fortuna nu este nevoie s-ai neapărat cont, respectiv card bancar. Poți face toate tranzacțiile prin intermediul agențiilor stradale ale operatorului.
  4. Pariezi de pe mobil oriunde te-ai afla – prin intermediul aplicațiilor Fortuna pentru Android și iOS rămâi mereu conectat cu pariurile tale. Logându-te cu amprentă-n contul de jucător vei beneficia de funcții folositoare, precum Pariu instant, Match Tracker, notificări sau streaming live a celor mai tari evenimente sportive. Descarcă aplicația pentru mobil și pariază-n cele mai bune condiții direct de pe telefon.

Deschide cont AICI la Fortuna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
27 din 40 68% +856.00 Vezi Ponturi
2 Spliff
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
19 din 28 68% +284.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here