Cum depun bani la Fortuna (2019)

0
1823

Cum depun bani la Fortuna (2019) Fortuna Bet

Mai intai te-am invatat cum sa deschizi cont la Fortuna, iar in continuare iti voi arata ce trebuie sa faci pentru a efectua prima depunere la Fortuna, pentru a beneficia de cashback pana la 300 RON la primul pariu! De asemenea, te invat si cum sa retragi castigurile de la acest operator.

Inregistreaza-te AICI la Fortuna – ai cashback pana la 300 RON la primul pariu!

1. Cum efectuezi o depunere la Fortuna

Odata logat in cont vei gasi in partea dreapta sus a paginii web optiunea “DEPUNERE“. Chiar asa-i si spune, astfel ca este simplu de identificat.

O accesezi si mai departe se va deschide o pagina precum cea de mai jos. Dai click pe OK si apoi pe “Adauga card ” pentru a efectua o depunere cu cardul la Fortuna.Cum depun bani la Fortuna (2019) Fortuna Bet Acum se va deschide o pagina unde trebuie sa completezi datele urmatoare (nu-ti arat print screen cu pagina deoarece contine toate datele mele, ar trebui sa le sterg si tot n-ai intelege nimic in plus):

 • Numele persoanei, cum este scris pe card – scrie exact numele de pe card.
 • Numarul cardului – scrie numarul cardului din 16 cifre (il gasesti pe fata cardului).
 • Luna expirarii – de asemenea este pe fata cardului.
 • Anul expirarii – este si el pe fata cardului.
 • Continua – da click pe acest buton pentru a inregistra cardul.

Pe pagina de depunere cu cardul vei avea de completat de fiecare data:

 • Selectezi cardul: in partea de sus (cum am selectat eu VISA)
 • Suma: scrii suma de bani pe care vrei s-o depui
 • Introdu CVV2: scrie codul din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Depune: da click pentru a finaliza depunerea cu cardul la Fortuna

Cum depun bani la Fortuna (2019) Fortuna Bet

La depunerea cu Paysafecard la Fortuna lucrurile sunt si mai simple. Tine cont ca trebuie sa dai click pe logoul Payafecard pentru a schimba metoda de plata, deoarece initial este selectat cardul. Pe pagina nou deschisa scrie suma pe care vrei s-o depui si da click pe “Depune”, moment in care se va incarca pagina my.paysafecard.com. Acolo trebuie sa te loghezi in contul Paysafecard si sa confirmi plata. Odata confirmata plata vei avea banii in contul Fortuna in 10-20 de secunde.

Depunerile cu Neteller si cu Skrill la Fortuna se fac oarecum la fel cu depunerea prin Paysafecard. La Skrill dupa ce scrii suma si dai click pe “Depune” vei fi redirectionat catre site-ul Skrill unde trebuie sa te loghezi si sa confirmi plata, iar la Neteller logarea se face direct pe site-ul Fortuna.

Deschide cont AICI la Fortuna si joaca pana la 600 RON cu doar 50% riscuri sa pierzi!

2. Cum retragi banii de la Fortuna

Pentru a solicita o retragere de bani de la aceasta agentie trebuie sa te loghezi in cont, apoi sa dai click pe username si sa selectezi TranzactiiRetragere. Se va deschide o pagina cu metodele disponibile pentru tine, de forma:

Cum depun bani la Fortuna (2019) Fortuna Bet

Pe langa cele 2 metode afisate mai sus in contul meu, mai exista si retragerea pe card si prin portofelele electronice Skrill si Netteler. Mai jos iti spun care e retragerea minima pentru fiecare metoda si care e timpul de procesare:

 • Card bancar – retragere minima 50 RON, timp procesare 2-5 zile
 • Transfer bancar – retragere minima 100 RON, timp procesare 2-5 zile
 • Skrill/Neteller – retragere minima 50 RON, timp procesare: instant
 • Agentii/Fortuna Cashpoint – retragere minima 10 RON, timp procesare: instant

Pentru a retrage folosind una din primele 4 metode, doar selectezi din lista afisata, introduci suma dorita, iar apoi va trebui sa specifici detaliile cardului/contului bancar si asta este tot. 

2.1 Retragere de bani de la Fortuna fara card/cont bancar

Cum depun bani la Fortuna (2019) Fortuna Bet

Fortuna este una din casele de pariuri recomandate de biletu-zilei.com de la care poti retrage banii castigati fara sa detii un cont sau card bancar. Retragerea se va face prin intermediul agentiilor stradale. Pentru acest lucru trebuie sa selectezi din lista de metode de plata “Cashpoint“, sa introduci suma dorita si sa specifici agentia de la care vrei sa retragi.

Cum depun bani la Fortuna (2019) Fortuna Bet

Vei primi pe adresa de e-mail un cod de confirmare cu care trebuie sa te prezinti la agentia Fortuna. Impreuna cu cartea de identitate si numele de utilizator de pe site-ul Fortuna online vei putea scoate banii castigati la pariuri pe internet.

Click AICI si joaca la Fortuna – ai 300 RON cashback la primul pariu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here