Cum depun bani la Fortuna

2

După ce într-un alt articol ți-am arătat cum deschizi cont la Fortuna în continuare îți voi arăta ce trebuie să faci pentru a efectua prima depunere, pentru a beneficia de bonus până la 500 RON! De asemenea, vei afla și cum să retragi câștigurile de la acest operator.

BONUS PRIMA DEPUNERE

fortuna

Încasează bonus 100% până la 500 RON

Cum depun bani la Fortuna

1. Cum efectuezi o depunere la Fortuna

Odată logat în cont vei găsi în partea dreaptă sus a paginii web opțiunea „DEPUNERE„. Chiar așa-i și spune, astfel că este simplu de identificat.

Despre depunerile și retragerile de la Fortuna afli toate informațiile din următorul video:

fortuna depunere

O accesezi și mai departe se va deschide o pagină precum cea de mai jos. Dai click pe OK și apoi pe „Adaugă card ” pentru a efectua o depunere cu cardul la Fortuna.Acum se va deschide o pagină unde trebuie să completezi datele următoare (nu-ți arăt print screen cu pagina deoarece conține toate datele mele, ar trebui să le șterg și tot n-ai înțelege nimic în plus):

 • Numele persoanei, cum este scris pe card – scrie exact numele de pe card.
 • Numărul cardului – scrie numărul cardului, format din 16 cifre (îl găsești pe fața cardului).
 • Luna expirării – de asemenea, este pe fața cardului.
 • Anul expirării – este și el pe fața cardului.
 • Continuă – dă click pe acel buton pentru a înregistra cardul pentru pariuri.

Pe pagina de depunere cu cardul bancar vei avea de completat de fiecare dată:

 • Selectezi cardul: în partea de sus (cum am selectat eu VISA).
 • Suma: scrii suma de bani pe care vrei s-o depui.
 • Introdu CVV2: scrie codul din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • DEPUNE: dă click pe acel buton pentru a finaliza depunerea cu cardul la Fortuna.

fortuna depunere card

La depunerea cu Paysafecard la Fortuna lucrurile sunt și mai simple. Ține cont că trebuie să dai click pe logo-ul Paysafecard pentru a schimba metoda de plată, deoarece inițial este selectat cardul.

Pe pagina nou deschisă scrie suma pe care vrei s-o depui și dă click pe „Depune”, moment în care se va încărca pagina my.paysafecard.com. Acolo trebuie să te loghezi în contul Paysafecard și să confirmi plata. Odată confirmată plata vei avea banii în contul Fortuna online în 10-20 de secunde.

Depunerile cu Neteller și cu Skrill la Fortuna se fac oarecum la fel cu depunerea prin Paysafecard. La Skrill după ce scrii suma și dai click pe „Depune” vei fi redirecționat către site-ul Skrill, unde trebuie să te loghezi și să confirmi plata. La Neteller logarea se face direct pe site-ul Fortuna.

Deschide cont AICI la Fortuna și ia bonusul de 500 RON!

2. Cum retragi bani de la Fortuna

Pentru a solicita o retragere de bani de la această agenție de pariuri online trebuie să te loghezi în cont, să dai click pe username și să selectezi TranzacțiiRetragere. Se va deschide o pagină cu metodele disponibile pentru tine, de forma:

fortuna retragere

Pe lângă cele 2 metode afișate în imaginea de mai sus în contul meu mai există și retragerea pe card și prin portofelele electronice Skrill și Neteller. Mai jos îți spun care este retragerea minimă pentru fiecare metodă și care este timpul de procesare:

 • Card bancar – retragere minimă 50 RON, timp procesare 2-5 zile.
 • Transfer bancar – retragere minimă 100 RON, timp procesare 2-5 zile
 • Agentii/Fortuna Cashpoint – retragere minimă 10 RON, timp procesare: instant

Pentru a retrage folosind una din primele 4 metode o selectezi din lista afișată, introduci suma dorită, iar apoi va trebui să specifici detaliile cardului/contului bancar.

2.1 Retragere de bani de la Fortuna fără card/cont bancar

retragere fortuna cash point

Fortuna este una dintre top case de pariuri de la care poți retrage banii câștigați fără să deții un cont sau un card bancar. Retragerea se va face prin intermediul agențiilor stradale.

Pentru o retragere de acest tip va trebui să selectezi din lista de metode de plată „Cashpoint„, să introduci suma dorită și să specifici agenția de la care vrei să retragi.

retragere bani fortuna cashpoint

Vei primi pe adresa de e-mail un cod de confirmare cu care trebuie să te prezinți la agenția Fortuna, împreună cu cartea de identitate și numele de utilizator de pe site-ul online.

3. Întrebări frecvente

Se poate depune la Fortuna cu Paypal?

Din păcate PayPal nu se regăsește printre metodele de plată acceptate de Fortuna.

Dă click AICI și joacă la Fortuna – ai până la 500 RON în plus la primul depozit!

Ai alte întrebări despre depunerea și retragerea banilor la Fortuna? Le poți posta în secțiunea de comentarii de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat