Cum deschid cont la Fortuna

768

Deschiderea unui cont la casa de pariuri online Fortuna este o procedura destul de simpla. In maxim 5 minute vei avea cont la una dintre cele mai bune agentii pe net din Romania.

Mai intai intra pe https://efortuna.ro/. Se va deschide o pagina cu un text promotional precum cel de mai jos, unde trebuie sa dai click pe butonul “Vreau 300 RON“.

Se va deschide acum formularul de inregistrare, care arata in felul urmator:fortuna-formularAici completeaza pe rand:

Prenume: prenumele tau exact asa cum apare in buletin (carte de identitate)fortuna-1Nume: numele de familie, exact asa cum este scris in buletinfortuna-2Tara: este setata automat Romania
fortuna-3Aveti rezidenta fiscala in Romania?: bifeaza DA, altfel nu vei putea deschide contul
fortuna-21Adresa: scrie adresa asa cum este ea in cartea de identitate, chiar daca la momentul crearii contului locuiesti in alta parte

fortuna-4Oras: scrie orasul din cartea de identitate

fortuna-5Cod postal: scrie codul postal al adresei trecute mai sus (il gasesti cautand pe Google: coduri postale)

fortuna-6Telefon mobil: scrie numarul de telefon mobil

fortuna-7Am peste 18: bifeaza casuta, altfel nu vei putea finaliza inregistrarea. Daca n-ai 18 ani nu deschide cont, vei fi depistat la verificarea contului si contul o sa-ti fie blocat.

fortuna-9Accept Termeni si conditii: pentru a putea finaliza inregistrarea trebuie sa bifezi aceasta casuta

fortuna-10CNP: scrie codul numeric personal din 13 cifre din buletin

fortuna-11Email: scrie un email validfortuna-12Data nasterii: selecteaza cu atentie data nasterii

fortuna-13Nume de utilizator: scrie un nume de utilizator din 5-16 caractere, il vei folosi de fiecare data la logarefortuna-14Parola: scrie o parola pe care o vei folosi la logare, trebuie sa contina intre 8 si 20 de caractere si sa aiba cel putin o majuscula, o cifra si un caracter specialfortuna-15Confirmare parola: rescrie parola de mai susfortuna-16Modeda: este setat automat RONfortuna-17Cod promotional (optional): lasa aceasta casuta necompletatafortuna-18Doresc sa primesc bonusuri si oferte inedite: lasa bifata casuta daca vrei sa primesti pe email diferitele ofertele existente la agentiefortuna-19Inregistrare: da click pe acest buton pentru a finaliza inregistrarea.fortuna-20Felicitari! In acest moment esti posesorul unui cont la cea mai mare casa de pariuri din Europa Centrala. Mai departe te poti bucura de pariul fara risc de pana la 300 RON oferit de Fortuna.

Deschide cont AICI la Fortuna si profita de bonusul de bun venit!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here