Cum iau bonusul de la Fortuna

518

Vezi aici cum iei bonusul la Fortuna (deschide cont – bonus 300 RON). Citeste acest articol ca sa primesti un prim pariu fara risc de pana la 300 RON.

La agentia de pariuri online Fortuna avem un prim pariu fara risc de pana la 300 RON, asa cum se poate vedea de altfel si din bannerul promotional din aceasta pagina, banner pe care iti recomand sa-l accesezi daca vrei sa pariezi si tu la Fortuna.

In continuare iti voi arata cat de simplu este sa iei bonusul de la Fortuna. De fapt practic tu nu trebuie sa faci nimic, decat sa pariezi.

Pariu fara risc – pana la 300 RON

Inregistreza-te AICI la Fortuna si plaseaza un prim pariu cu o miza de pana la 300 RON. In cazul in care acest pariu va fi pierdut intreaga suma iti va fi returnata sub forma de bonus.

Pentru a putea efectua o retragere eventualul bonus va trebui rulat de 5 ori pe cote de cel putin 1.50 in decurs de 30 de zile de la creditare. In cazul in care se solicita o retragere inainte de a fi facut rulajul atunci intreaga suma primita ca bonus cat si castigurile rezultate din acesta vor fi anulate.

Despre Fortuna

Fortuna este cea mai mare casa de pariuri din Europa Centrala si de Est. Pe piata din Romania a intrat puternic, preluand majoritatea agentiilor de pariuri offline Publicbet. La putin timp dupa ce a avut loc aceasta preluare a intrat si pe piata pariurilor online, acolo unde se afla in top 3 case de pariuri preferate de pariorii din tara noastra.

Ce o face pe Fortuna online speciala, comparativ cu alte agentii de pariuri pe internet este faptul ca contul poate fi alimentat inclusiv din agentiile stradale ale agentiei. Aflata in continua dezvoltare a reusit sa devina sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei, oferind diverse bonusuri si promotii cu ocazia meciurilor disputate de “tricolori”.

Da CLICK AICI daca vrei sa iei bonusul Fortuna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here