Cum pariez de pe mobil la Fortuna

259

Fortuna (bonus 300 Ron – click aici) este casa de pariuri online preferata de pariorii romani. Tocmai de aceea m-am gandit sa-ti arat cat de simplu este sa pariezi de pe mobil la Fortuna.

Pentru a putea plasa astfel de pariuri trebuie sa dai click aici si sa deschizi un cont. Poti deschide contul si de pe mobil, dar recomand totusi s-o faci de pe pc sau laptop.

In momentul in care intri pe pagina de pariuri online a site-ului Fortuna. Acolo dai click pe CONECTARE si introduci username-ul si parola pentru a te loga in cont.Dupa aceea iti sunt afisate meciurile din principalele campionate de fotbal. Dai scroll in jos daca vrei sa selectezi o alta competitie, asa cum am facut si eu in imaginea de mai jos.

Am accesat competitia, apoi am dat click pe meciul care ma intereseaza si-mi este afisata oferta de pariere pentru evenimentul respectiv.Dupa ce am selectat toate pariurile dorite (in cazul meu 2) voi putea accesa din partea dreapta sus talonul de pariuri.

Am dat click pe acel talon si-mi sunt afisate pronosticurile selectate. Acum mai trebuie doar sa introduc mizele dorite si sa dau click pe “Plasati pariul” (la mine apare si Inregistrati-va acum deoarece nu sunt logat in cont). In cazul in care vrei sa folosesti un freebet pentru plasarea pariului da click pe optiunea “Free bet”.

Dupa cum se poate vedea este destul de simplu sa plasezi un pariu de pe mobil.

Click aici pentru a plasa un pariu de maxim 300 RON fara risc!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here