Cum pariez un bilet la Fortuna

0

Fortuna este una dintre casele de pariuri preferate de români. Tocmai de aceea m-am gândit să-ți arăt cât de simplu este să pariezi de pe mobil la acest operator.

Înregistrează-te AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

Pentru a putea plasa la Efortuna pariuri sportive trebuie să dai click pe link-ul de mai sus. Poți deschide contul și de pe mobil, dar recomand totuși s-o faci de la pc sau laptop.

Fortuna pariuri de pe mobil

În momentul în care intri pe pagina de pariuri online a site-ului Fortuna trebuie să dai click pe butonul Conectare din partea dreaptă. Ulterior introduci username-ul și parola pentru a te loga-n cont.

fortuna mobil site

Pe prima pagină a variantei de mobil a site-ului Fortuna vei vedea-n prim-plan meciurile pe care se pot juca pariuri live în momentul respectiv. Urmează tot acolo cele mai frecvente pariate meciuri de la Fortuna.

fortuna website mobil

Dacă vrei să pariezi pe un anumit meci sau pe o anumită competiție cel mai rapid o găsești dând click pe butonul “CĂUTARE” din meniu. Acolo scrie ulterior numele competiției / echipei / jucătorului pe care vrei să mizezi.

Am căutat meciul, apoi am dat click pe el și acum îmi este afișată oferta de pariuri sportive pentru evenimentul respectiv.fortuna ofertă meciDupă ce am selectat pariul dorit se va deschide biletul de pariuri, bilet care are scris pe el numărul de pronosticuri și este pe fundal galben (1 în cazul meu).

Am dat click pe acel buton și-mi este afișat pronosticul selectat. Acum mai trebuie doar să introduc miza dorită și să dau click pe “Pariază x Lei” (la mine nu apare clickabil acel buton deoarece nu sunt logat în cont).

fortuna bilet simplu pe mobil

Să joci un bilet multiplu de pe mobil la Fortuna este la fel de simplu. Selectezi mai multe pronosticuri, intri-n talonul de pariuri și acolo dacă vrei să joci bilet multiplu lași selectat AKO, dacă nu, dai click pe AKO și modifici tipul biletului în MAXIKOMBI sau DOMINO.

fortuna mobil pariu ako

Un amănunt important și pe care trebuie să-l știi înainte de a juca pariuri de pe mobil la Fortuna. Dacă ai apucat să selectezi mai multe pronosticuri pe bilet NU vei putea să le joci single pe fiecare-n parte.

Adică în imaginea cu biletul de mai sus am 4 pronosticuri. Dacă aș vrea să le joc pe fiecare dintre ele separat, single, cu câte 100 RON n-am cum s-o fac. Trebuie mai întâi să șterg 3 dintre pronosticuri, să-l pariez pe cel rămas și-n continuare să adaug de fiecare dată câte un pronostic și să-l joc.

Click AICI pentru a deschide cont la Fortuna  – bonus 500 RON!

După cum se poate vedea este destul de simplu să plasezi un pariu de pe mobil la Fortuna. Dacă nu vrei s-o faci din browser-ul dispozitivului mobil atunci poți descărca Fortuna apk.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here