Cum pariez de pe mobil la Fortuna

0

În cazul în care te întrebi care este agenția de pariuri pe internet preferată de pariorii români vreau să-ți spun că aceasta este Fortuna. Tocmai de aceea m-am gândit să-ți arăt cât de simplu este să pariezi de pe mobil la acest operator.

Înregistrează-te AICI la Fortuna – bonus 500 RON!

Cum pariez de pe mobil la Fortuna

Pentru a putea plasa la Efortuna pariuri sportive trebuie să dai click pe link-ul de mai sus. Poți deschide contul și de pe mobil, dar recomand totuși s-o faci de la pc sau laptop.

În momentul în care intri pe pagina de pariuri online a site-ului Fortuna trebuie să dai click pe butonul Conectare din partea dreaptă. Ulterior introduci username-ul și parola pentru a te loga-n cont.

fortuna pariuri de pe mobil 1

Pe prima pagină a variantei de mobil a site-ului Fortuna vei vedea-n prim-plan meciurile pe care se poate paria live în momentul respectiv. Urmează tot acolo cele mai frecvente pariate meciuri de la Fortuna.fortuna pariuri de pe mobil 3

Dacă vrei să pariezi pe un anumit meci sau pe o anumită competiție cel mai rapid o găsești dând click pe butonul “CĂUTARE” din meniu. Acolo scrie ulterior numele competiției / echipei / jucătorului pe care vrei să mizezi.

Am căutat meciul, apoi am dat click pe el și acum îmi este afișată oferta de pariuri pentru evenimentul respectiv.fortuna pariuri de pe mobil 4După ce am selectat pariul dorit se va deschide biletul de pariuri, bilet care are scris pe el numărul de pronosticuri și este pe fundal galben (1 în cazul meu).

Am dat click pe acel buton și-mi este afișat pronosticul selectat. Acum mai trebuie doar să introduc miza dorită și să dau click pe “Pariază x Lei” (la mine nu apare clickabil acel buton deoarece nu sunt logat în cont).

fortuna pariuri de pe mobil 5

Să joci un bilet multiplu de pe mobil la Fortuna este la fel de simplu. Selectezi mai multe pronosticuri, intri-n talonul de pariuri și acolo dacă vrei să joci bilet multiplu lași selectat AKO, dacă nu, dai click pe AKO și modifici tipul biletului în MAXIKOMBI sau DOMINO.

fortuna pariuri de pe mobil 6

Un amănunt important și pe care trebuie să-l știi înainte de a juca pariuri de pe mobil la Fortuna. Dacă ai apucat să selectezi mai multe pronosticuri pe bilet NU vei putea să le joci single pe fiecare-n parte.

Adică în imaginea cu biletul de mai sus am 4 pronosticuri. Dacă aș vrea să le joc pe fiecare dintre ele separat, single, cu câte 100 RON n-am cum s-o fac. Trebuie mai întâi să șterg 3 dintre pronosticuri, să-l pariez pe cel rămas și-n continuare să adaug de fiecare dată câte un pronostic și să-l joc.

După cum se poate vedea este destul de simplu să plasezi un pariu de pe mobil la Fortuna.

Click AICI pentru a deschide cont la Fortuna  – bonus 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here